Beoordelingen Auto Schiphorst

8,4
20 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Gerald uit WIERDEN

24-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Boekelo

25-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nette en vlotte afhandeling. Erg tevreden over de gang van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Schiedam

03-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle service! Scherpe prijzen. Het was een eind rijden maar zeker de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Annely uit Rijssen

16-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Weert

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie Vw T - Rock gekocht. Zeer tevreden. Vriendelijke mensen , deskundig en goed kunnen handelen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Ilpendam

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vooruitlopend op de aanschaf van de door ons beoogde Mini was er al een plezierig contact met Gerben Schiphorst.
Ter plekke bleek er ook "life" sprake te zijn van een plezierig contact in een gemoedelijke sfeer. Auto zag er prima uit, de verkoper vertrouwenwekkend, dus stond niets de deal in de weg.


Ja, ik beveel dit aan

Fam.

17-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben bij Auto Schiphorst een geïmporteerde jong gebruikte MINI gekocht. Auto Schiphorst hebben wij ervaren als een plezierige professionele autodealer. De prijs/kwaliteit verhouding van de gekochte auto was goed en de afwikkeling vlot en accuraat. Auto Schiphorst heeft uit eigen initiatief nog een setje banden verwisseld omdat deze aan vervanging toe waren. Wij hebben hier niet extra voor hoeven te betalen, kortom klasse service! Wij kunnen Auto Schiphorst van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Danielle

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij Auto Schiphorst voor onderhoud aan mijn auto. Het bedrijf kenmerkt zich door goede service en een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Breda

06-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Mini Countryman aangeschaft bij Auto Schiphorst.
Na een prettige eerste kennismaking via mail en telefoon ben ik naar Almelo gereden.
Auto was precies zoals omschreven. De deal met de eigenaar Gerben kunnen doen en zelfs zijn leasevoorstel was scherper dan bij de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Drachten

04-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jammer, jammer, jammer.... in volle enthousiasme een deal aangegaan met deze autoverkoper.
Mooie Mercedes Sprinter 1 jaar oud en nog maar 16.000km.
Voelt goed en dan ook nog twee keer vragen of de bus ook schade heeft gehad. Ik vond schadevrij namelijk erg belangrijk omdat ik daar mijn keuze mischien van af liet hangen.
Antwoord was duidelijk “geen schade”. Tsja en dan blijkt het toch een schadeauto te zijn. Dat was niet mijn wens en verhaal gehaald. Uiteindelijk de auto maar weer terug gebracht.
Mijn verlies bij terug brengen 1000,- of een rechtzaak aangaan. Nou van rechtzaken word je ook niet gelukkig. Deze ondernemer zal er wel gelukkig mee zijn.
Ik zou zo geen zaken doen. Dit nooit weer.