Beoordelingen Auto Schiphorst

8,3
14 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Fam.

17-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben bij Auto Schiphorst een geïmporteerde jong gebruikte MINI gekocht. Auto Schiphorst hebben wij ervaren als een plezierige professionele autodealer. De prijs/kwaliteit verhouding van de gekochte auto was goed en de afwikkeling vlot en accuraat. Auto Schiphorst heeft uit eigen initiatief nog een setje banden verwisseld omdat deze aan vervanging toe waren. Wij hebben hier niet extra voor hoeven te betalen, kortom klasse service! Wij kunnen Auto Schiphorst van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Danielle

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij Auto Schiphorst voor onderhoud aan mijn auto. Het bedrijf kenmerkt zich door goede service en een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Breda

06-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Mini Countryman aangeschaft bij Auto Schiphorst.
Na een prettige eerste kennismaking via mail en telefoon ben ik naar Almelo gereden.
Auto was precies zoals omschreven. De deal met de eigenaar Gerben kunnen doen en zelfs zijn leasevoorstel was scherper dan bij de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Drachten

04-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jammer, jammer, jammer.... in volle enthousiasme een deal aangegaan met deze autoverkoper.
Mooie Mercedes Sprinter 1 jaar oud en nog maar 16.000km.
Voelt goed en dan ook nog twee keer vragen of de bus ook schade heeft gehad. Ik vond schadevrij namelijk erg belangrijk omdat ik daar mijn keuze mischien van af liet hangen.
Antwoord was duidelijk “geen schade”. Tsja en dan blijkt het toch een schadeauto te zijn. Dat was niet mijn wens en verhaal gehaald. Uiteindelijk de auto maar weer terug gebracht.
Mijn verlies bij terug brengen 1000,- of een rechtzaak aangaan. Nou van rechtzaken word je ook niet gelukkig. Deze ondernemer zal er wel gelukkig mee zijn.
Ik zou zo geen zaken doen. Dit nooit weer.


Anoniem

31-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Almelo

18-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne service en altijd bijzonder mooie auto’s in de showroom !! Mooie nette auto’s met de juiste opties !


Ja, ik beveel dit aan

Manita uit Almelo

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima goed adviserend bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Auto Schiphorst verkoopt mooie auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Schalkhaar

25-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier hebben we onze auto gevonden, supper blij mee!
Service is super na 6 mnd de airco alsnog gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Deurningen

15-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto binnen 1 dag gekocht en geleverd! Ben er superblij mee! Meedenkend, oplossings- en servicegericht en no nonsense zijn kenmerken die ik Auto Schiphorst graag wil meegeven. Top


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hardenberg

24-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan