Beoordelingen Auto Schiphorst

7,5
11 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Anoniem

18-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanschaf van een 1 jaar oude bedrijfsbus, die schadevrij was!
Er achter gekomen dat hij wel zeker schade heeft gehad. Het was slecht gerepareerd en nog niet opgelost uiteindelijk de bus terug gebracht, al met al behoorlijk kostenplaatje!!


Anoniem

18-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Piet uit Almelo

18-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne service en altijd bijzonder mooie auto’s in de showroom !! Mooie nette auto’s met de juiste opties !


Ja, ik beveel dit aan

Manita uit Almelo

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima goed adviserend bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Auto Schiphorst verkoopt mooie auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Schalkhaar

25-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier hebben we onze auto gevonden, supper blij mee!
Service is super na 6 mnd de airco alsnog gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Deurningen

15-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto binnen 1 dag gekocht en geleverd! Ben er superblij mee! Meedenkend, oplossings- en servicegericht en no nonsense zijn kenmerken die ik Auto Schiphorst graag wil meegeven. Top


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hardenberg

24-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Toine uit Diepenveen

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, gemaakte afspraken nagekomen. Prettig bedrijf en een hele fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almelo

22-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service
Al 10 jaar klant
Staan altijd klaar
Betrokken team


Ja, ik beveel dit aan

erik uit ede

06-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie en nette zaak. Heb er een 2e hands mini cooper gekocht, goed contact, goede service, een echte aanrader dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan