Beoordelingen Auto Schloesser

8,9
440 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 440 beoordelingen

Vivian uit Brunssum

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een ontzettend fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk! Raad dit bedrijf bij vrienden en familie aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cyrille en will uit Heerlen

04-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supppppppppeeeeeeerrrrrr


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Heerlen

04-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en enthousiast te woord gestaan. Bedrijf straalt professionalisme uit. Onder het genot van een kopje koffie zaken gedaan en een rondleiding door het hele pand gehad. Elders ook andes meegemaakt. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Gertie uit Hoensbroek

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al vaker een occassion gekocht en altijd heel tevreden ook autos in onderhoud altijd eerlijjk en reeel en we worden altijd snel geholpen.top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit Hoensbroek

31-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Heerlen

31-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit brunssum

29-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb al eens reeds eerder een auto bij Leo gekocht waar ik super tevreden over was dus vandaar mijn keuze om weer een auto bij leo te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Heerlen

24-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service, zoals altijd! Ging om een inruil en aanschaf occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Tilburg

24-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg teleurgesteld in dit bedrijf. Een jaar geleden kochten wij een Citroën Grand C4 Picasso, waarvan wij achteraf een brief kregen van RDW dat de kilometerstand onlogisch is. Op correspondentie hieromtrent wordt niet gereageerd, totdat er gedreigd wordt met stappen. Zelfs dan worden vragen niet beantwoord. Verdere stappen worden nu in gang gezet. Ook leverden wij onze inruilauto met bijna volle tank in en kregen we de nieuwe auto met brandend benzinelampje terwijl we ermee terug naar Tilburg moesten. Benzine overhevelen uit onze eigen auto was zogenaamd niet mogelijk. Na zeer dringend verzoeken werd de tank voor amper en kwart gevuld. Zeer teleurstellend en een afrader dus. De hogere inruilprijs absoluut niet waard!! De vriendelijkheid van de heer Schloesser verdwijnt zodra het geld binnen is.