Beoordelingen Auto Service Centrum Scherpenzeel B.V.

8,7
29 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 29 beoordelingen

Mariska uit Brielle

11-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van 2e hands Renault Clio eind augustus. Prettig contact tav onderhandeling en afspraken. Binnen enkele dagen werd de auto met zorg en aandacht opgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Beek

04-12-2014
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij aankomst op vrijdagavond van onze vakantie kregen wij remproblemen, op zaterdag morgen ASCS gebeld, deze hebben onze auto opgehaald en ondanks dat de werkplaats dicht was de auto toch hersteld, om 12 uur hadden wij de auto weer terug zodat we nog konden genieten van onze vakantie.

nogmaals dank


Ja, ik beveel dit aan

René

07-05-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat andere bedrijven ons niet konden helpen (zij konden de oorzaak van het afslaan niet vinden)kwamen wij bij ASCS terecht. Binnen 1 dag kregen wij te horen wat het euvel was en werd het probleem snel en vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen bij ASCS al 20 jaar. en zijn blij met de goede en vriendelijke service, en deskundig personeel. Staan altijd voor je klaar. En komen hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Veenendaal

01-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Ossendrecht

28-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, persoonlijk en deskundig behandeld door eigenaar Meeuwis Vaarkamp van deze Renault service garage.
Een aanrader om hier een auto aan te kopen.
Helaas wonen we te ver weg om onze auto in onderhoud te houden anders hadden we dit zeker gedaan gezien de professionele indruk


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Woudenberg

04-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mariët uit Woudenberg
Vorige week bracht ik mijn vieze auto, van pekel etc., voor APK en een beurt.
Alles is keurig, zoals altijd, uitgevoerd en tot mijn verbazing keurig schoongemaakt.
De service bij ASC is perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Leusden

29-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en respectvol bejegend. Komt afspraken correct na. Auto netjes afgeleverd. Met bloemetje!!
Kortom, ik kan ze aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Vught

29-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben onze wagen hier gekocht en hem hier in het onderhoud gehouden. Alles verloopt naar wens. De klachten die ik bij de vorige dealer had zijn er hier helemaal niet.


Ja, ik beveel dit aan

Joke

19-09-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede behandeling tijdens het brengen en halen van de auto. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Nieuwe locatie werkt mee aan de professionele uitraling van het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan