Beoordelingen Auto Service Centrum Scherpenzeel B.V.

8,6
24 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Jan uit Scherpenzeel

15-10-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed geholpen, leuk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Landgraaf

17-06-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een gebruikte Renault scenic rx4 van dit bedrijf gekocht in goede staat.
Zijn afspraken geheel nagekomen.
Dit is service.
Ook wij komen niet gauw in de buurt,voor onderhoud,jammer.
Met veel plezier naar huis gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Harma uit Scherpenzeel

17-05-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Jarenlang klant bij ASCS. Onlangs belde ze mij dat ik mijn winterbanden nog niet gewisseld had. Superattent, ASCS denkt echt met je mee! Toen ik de auto ophaalde was die keurig gewassen! Wat een service, mijn dag kon niet meer stuk! Helaas, kreeg ik dezelfde dag schade aan mijn auto maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook weer netjes in orde gemaakt wordt door ASCS. Ik kom dus binnenkort weer bij jullie langs!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Woudenberg

26-04-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik zelf onderdelen had vervangen bleek een update van het motormanagement noodzakelijk. Gevraagd of ASCS dit kon uitvoeren. Geen probleem. Zelfde dag was het startprobleem van mijn renault scenic zo goed als opgelost! Geen gedoe of een andere behandeling omdat ik zelf mijn auto's onderhoudt. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Agus uit ALMERE

11-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop va 2e hands Megane Bose.
Zeer vriendelijke opvang, prettige onderhandeling, goede prijs.
Komen de afspraken na.
Jammer we wonen niet in de buurt van ASCS.


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Brielle

11-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van 2e hands Renault Clio eind augustus. Prettig contact tav onderhandeling en afspraken. Binnen enkele dagen werd de auto met zorg en aandacht opgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Beek

04-12-2014
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij aankomst op vrijdagavond van onze vakantie kregen wij remproblemen, op zaterdag morgen ASCS gebeld, deze hebben onze auto opgehaald en ondanks dat de werkplaats dicht was de auto toch hersteld, om 12 uur hadden wij de auto weer terug zodat we nog konden genieten van onze vakantie.

nogmaals dank


Ja, ik beveel dit aan

René

07-05-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat andere bedrijven ons niet konden helpen (zij konden de oorzaak van het afslaan niet vinden)kwamen wij bij ASCS terecht. Binnen 1 dag kregen wij te horen wat het euvel was en werd het probleem snel en vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen bij ASCS al 20 jaar. en zijn blij met de goede en vriendelijke service, en deskundig personeel. Staan altijd voor je klaar. En komen hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Veenendaal

01-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan