Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,2
302 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 302 beoordelingen

M uit Muntendam

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht op autoshow in Zuidbroek. De verkopers waren beide erg vriendelijk en gelukkig totaal niet opdringerig. Ook onze inruil auto werd serieus beoordeeld. We gaan zeker weer bij hun langs als we toe zijn aan de volgende .


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Borger

17-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Personeel score 10
Klantvriendelijk score10
Service score 10

Top garage score 10


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Gasselternijveen

12-04-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben tevreden wordt vriendelijk geholpen geen klachten na reparatie cq onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Assen

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Assen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Buinen

28-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zolang ze je iets kunnen verkopen maar al te vriendelijk en meewerkend, maar zodra blijkt dat ze je rotzooi verkocht hebben zijn ze niet thuis. En als ze er wel even voor je zijn: schofferen ze je.


Anoniem uit Buinen

28-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer zeer zeer slecht, arrogant en slechte service. Behalve als ze aan je denken te kunnen verdienen daarna laten ze jee stikken.


Jan uit Meppel

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf.
Een occasion gekocht en kon hem een paar dagen later ophalen.
Ze wilden de riem vervangen en 5 maanden APK vonden ze niet genoeg, dus kreeg ik een nieuwe APK.
Toen ik de auto op kwam halen hebben ze op eigen initiatief de remschijven voor en achter en de blokken voor en achter vernieuwd, een beurt gegeven en op en top gepoetst.
En ook nog een prachtige taart met een foto van de nieuwe auto.
Dat noem ik nou een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Schoonoord

19-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor zowel onderhoud als aan- en verkoop van auto’s een transparant en klantvriendelijke garage.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Gasselte

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en meedenkend....klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan