Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,3
149 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Micha uit Hoogkarspel

15-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mooi Familiebedrijf met oog voor service. Laatste dag van onze Vakantie werden wij geconfronteerd met een kapotte stuurbekrachtigingspomp. Er is die avond nog doorgewerkt om het werk af te krijgen. Dat noem ik top service!


Ja, ik beveel dit aan

Fré uit Gasselte

30-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, uitstekende service, vlotte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Roden

28-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede Service vriendelijk Personeel hier is de klant nog koning


Ja, ik beveel dit aan

Balder uit Gasselte

24-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed ! Vriendelijk Duidelijk Vlot Deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Odoorn

23-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Meppel

18-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettig en servicegericht. Passen zich aan aan mijn agenda, boden me aan om naar een locatie te brengen, zijn onder de prijs gebleven van wat tevoren was berekend, auto was van binnen gestofzuigd. Welkom gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Geesje uit Assen

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel. Vlotte reparatie. Doen echt moeite om de kosten zo laag mogelijk te houden.


Ja, ik beveel dit aan

m uit Gasselte

14-07-2017
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: verkeerde diagnoses en uitvoeringen van opdrachten - voor apk etc prima garage waarschijnlijk maar voor het specifieke werk niet aan te bevelen


Threa uit Gieten

10-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto voor een onderhoudsbeurt bij Doorten gebracht. Prettig geholpen. Goed op de hoogte gehouden wat de kosten zijn. Goede service. Leenauto mee!


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Stadskanaal

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hulp / begeleiding en service bij aankoop gebruikte auto.
prima indruk !


Ja, ik beveel dit aan