Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,1
310 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 310 beoordelingen

Evelien uit Aalsmeer

13-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen voor een proefrit, gastvrij, goede ontvangst en begeleiding. Fijn gesprek over diverse auto,s
Deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Losser

10-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen specifiek voor een bepaalde auto naar Gasselte. Gastvrij onthaal, dhr Doorten was zeer aangenaam in de omgang. Tevreden en met hele mooie gele 500 weer huiswaarts.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Gieten

30-05-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een waardeloos bedrijf waar vast klanten voor de gek worden gehouden.
Anderhalf jaar geleden een auto gekocht. Achteraf voor te veel geld, want de auto was op dat moment al niks meer waard. Voor niks zolang gespaard.

Na anderhalve maand terug gegaan naar de garage en over het mankement gesproken ( geluid motor). Als antwoord kreeg ik dat dit geluid bij de auto hoorde en ik mij geen zorgen hoefde te maken.

Een half jaar daarna weer terug gegaan .Het geluid in de motor was erger geworden. En toen dachten ze te weten ( zonder te kijken ) wat er aan de hand kon zijn en boden aan de auto te repareren. Ik ben vervolgens eerst naar een andere garage gegaan voor een second opinion. Deze garage heeft ,in tegenstelling tot Doorten, wel gekeken wat de oorzaak was van het geluid. Dit bleek heel wat anders te zijn wat er bij garage Doorten werd verteld. Doorten wou nog meer geld aan mij verdienen (500 euro) door iets te repareren wat niet kapot was.

Toen ik hun vertelde dat ik voor een second opinion ben geweest bij een andere garage waren ze even stil. Tja, want stiekem wisten ze donders goed wat er aan de auto mankeerde, maar ze deden net of ze van niks wisten en gaven arrogante antwoorden.
1 zo'n antwoord was dat ik eigenlijk niet moest zeuren omdat iemand van een woonwagenkamp wel in een auto wil rijden waar een geluid in zit. Dus met andere woorden, waarom zou ik mij dan aan dat geluid moeten ergeren?

Tja, kortom garage Doorten doet alleen lief en aardig tegen je wanneer ze geld aan je kunnen verdienen. Verder komen ze je nergens in tegemoet. Het ergste is dat ik al jaren vast klant bij hun was. En dan flik je een vaste klant zoiets als dit.
Ze wisten drommels goed dat de auto niks meer waard was.
Ik heb 3000 euro voor de auto moeten betalen in oktober 2017. Niemand die de auto van mij wou overkopen. Uiteindelijk heeft een schadebedrijf 400 euro geboden.
Het zou professioneel zijn wanneer Doorten mij de andere 2600 euro terug betaald.

Ik geef geen cent meer uit aan dit bedrijf!


J.H. uit Ter Apel

25-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette gebruikte auto aangeschaft. Heldere afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bladel

17-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk ontvangen waarna we auto uitgebreid hebben bekeken en een proefrit hebben gemaakt hierna afspraken hebben gemaakt waar prima aan is voldaan .Bij het ophalen van de auto nog een lekkere attentie gekregen. Prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Gasselte Nederland

16-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Correct, snel en volgens afspraak de beurt uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Allert uit Beilen

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig, duidelijk en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Bij jullie bekend uit Bij jullie bekend

29-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

M uit Muntendam

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht op autoshow in Zuidbroek. De verkopers waren beide erg vriendelijk en gelukkig totaal niet opdringerig. Ook onze inruil auto werd serieus beoordeeld. We gaan zeker weer bij hun langs als we toe zijn aan de volgende .


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Borger

17-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Personeel score 10
Klantvriendelijk score10
Service score 10

Top garage score 10


Ja, ik beveel dit aan