Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,4
138 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 138 beoordelingen

Anoniem

24-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Assen

09-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vertrouwd, professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Kropswolde

30-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: professioneel, ervaren en coulant


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit HAREN

24-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Gieten

24-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al vele jaren bij autoservice Doorten en heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Assen

23-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanwege gezondheidsklachten kan mijn vader helaas niet meer autorijden. A.S. Doorten heeft alles keurig en vlot uit mijn moeders handen genomen. Bedrijf waar ouderwetse service nog hoog in het vaandel staat.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Meppel

15-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een foutmelding op het dashboard. Ik stond hiervoor om 8.00 uur op maandagmorgen bij Doorten. Steenmarter had de kabels doorgebeten. Na een kopje koffie was het euvel verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Gieten

06-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Wildervank

05-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel erg tevreden zijn vriendelijke mensen en als er iets met de auto is kun je altijd gelijk komen. Als het niet gelijk gemaakt kan worden kun je altijd een leenauto mee krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

kOOs uit Gasselte

04-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vele jaren vaste klant. Goed bedrijf, ze luisteren, overleggen en doen dan pas. En wat ze doen is goed. Vriendelijk, attent.


Ja, ik beveel dit aan