Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,3
154 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Stefan uit Gasselte

11-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaringen, meerdere auto's aangeschaft bij dit bedrijf welke deskundig en behulpzaam handelt.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Gasselte

22-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Langedijke

21-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Kostvlies

20-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Camper Hymer S-Liner naar Doorten toe gebracht.
Camper maakte heel rare geluiden gebonk en gekraak.
De monteurs lieten me weten dat dit allemaal wel weer goed komt.
Inderdaad camper is werkelijk weer als nieuw geen vreemde geluiden meer en duidelijk uitleg wat er nu aan de hand was.
Door alle jaren heen van deze camper waren diverse dingen los getrild ,de monteurs hebben de moeren en de balkjes weer vast gezet en voor een hele schappelijk prijs.Hun service was mij al wel bekend omdat de camper als onze personenauto ook bij Doorten in onderhoud is.
Gewoon een eerlijke en een goede sfeer draagt zeker bij aan hun perfecte stijl van werken voor en na de klanten toe.Doorten team gewoon perfect jongens.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit MUSSELKANAAL

20-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weer goed meegedacht aan alle kanten.


Ja, ik beveel dit aan

Micha uit Hoogkarspel

15-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mooi Familiebedrijf met oog voor service. Laatste dag van onze Vakantie werden wij geconfronteerd met een kapotte stuurbekrachtigingspomp. Er is die avond nog doorgewerkt om het werk af te krijgen. Dat noem ik top service!


Ja, ik beveel dit aan

Fré uit Gasselte

30-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, uitstekende service, vlotte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Roden

28-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede Service vriendelijk Personeel hier is de klant nog koning


Ja, ik beveel dit aan

Balder uit Gasselte

24-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed ! Vriendelijk Duidelijk Vlot Deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Odoorn

23-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan