Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,4
170 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 170 beoordelingen

A.M. uit Leeuwarden

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn 'nieuwe' auto opgehaald bij Doorten.
Vriendelijke ontvangst met koffie, duidelijke uitleg over de auto, hier werd alle tijd voor genomen. En als afsluiter een heerlijke slagroomtaart met foto van mijn nieuwe auto.
Voor ons als Friezen ligt Doorten niet echt naast de deur, maar is de moeite van de rit zeker waard!


Ja, ik beveel dit aan

JK uit Assen

29-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allemaal tienen, en dat als Groninger.
Groningers geven niet gauw een tien, maar in dit geval
zijn de tienen zeer gegund.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Gasselte

23-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Donderdag 18 januari stond ik met een lege accu bij huis, stom... lampen aan laten staan. Ik moest echt weg die ochtend. Gebeld met Doorten en binnen een kwartier was het geregeld. Auto liep weer, ik blij. En dat is maar 1 voorbeeld van de service die geboden wordt. Echt een top-garage!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit SCHOONOORD

22-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, transparant en gedreven vak mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Judit uit Gieten

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.N. uit Gasselte

12-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, altijd vriendelijke medewerkers. Goede afhandeling van reparaties. Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Groningen

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige bediening, maken waar wat ze zeggen.
Goede prijskwaliteit en bij aankoop een heerlijke smakelijke verrassing.


Ja, ik beveel dit aan

Lucia uit Gieten

13-12-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De winterbanden voor mijn auto weer geregeld. Deze keer wel gemist dat ze me belden om het op tijd te regelen. Vriendelijk, kundig, attent.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Gieten

10-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

herman uit gasselte

08-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben al een aantal jaren vaste klant bij doorten en heb nog nergens z,n goede service en prijs/ kwaliteit gehad dan bij hun
heb er zelf mijn auto gekocht en is daar net als de vorige ook in onderhoud
er zijn net winterbanden met velg ondergezet en dit is snel en met een gunstig prijskaartje gedaan
echt een topgarage


Ja, ik beveel dit aan