Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,4
135 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 135 beoordelingen

Jelle uit HAREN

24-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Gieten

24-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al vele jaren bij autoservice Doorten en heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Assen

23-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanwege gezondheidsklachten kan mijn vader helaas niet meer autorijden. A.S. Doorten heeft alles keurig en vlot uit mijn moeders handen genomen. Bedrijf waar ouderwetse service nog hoog in het vaandel staat.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Meppel

15-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een foutmelding op het dashboard. Ik stond hiervoor om 8.00 uur op maandagmorgen bij Doorten. Steenmarter had de kabels doorgebeten. Na een kopje koffie was het euvel verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Gieten

06-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Wildervank

05-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel erg tevreden zijn vriendelijke mensen en als er iets met de auto is kun je altijd gelijk komen. Als het niet gelijk gemaakt kan worden kun je altijd een leenauto mee krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

kOOs uit Gasselte

04-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vele jaren vaste klant. Goed bedrijf, ze luisteren, overleggen en doen dan pas. En wat ze doen is goed. Vriendelijk, attent.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Paterswolde

25-04-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle en uitstekende service betreft wisselen winter voor zomerbanden.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Beilen

22-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, hele nette garage, afspraken nagekomen betreffende de oaflevering van gekochte auto. Auto afgeleverd vlgs afspraak en in nette staat alle afgesproken zaken nagekomen. Als leuk geschenk een taart met foto van de gekochte auto, niet nodig maar wel heel leuk idee.
Verkoper erg vriendelijk en correct tegen klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Drouwen

15-04-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voorbeeld: bij bandenwissel (zomer/winter) is er iets verkeerd gegaan waardoor een wielmoer verkeerd op het draadeind is gekomen. Ik heb dit uitgelegd en er is een nieuwe wielmoer besteld en de schade aan het draad is hersteld. Uiteraard zonder kosten van mijn kant.


Ja, ik beveel dit aan