Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,2
298 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 298 beoordelingen

Jan uit Assen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Buinen

28-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zolang ze je iets kunnen verkopen maar al te vriendelijk en meewerkend, maar zodra blijkt dat ze je rotzooi verkocht hebben zijn ze niet thuis. En als ze er wel even voor je zijn: schofferen ze je.


Anoniem uit Buinen

28-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer zeer zeer slecht, arrogant en slechte service. Behalve als ze aan je denken te kunnen verdienen daarna laten ze jee stikken.


Jan uit Meppel

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf.
Een occasion gekocht en kon hem een paar dagen later ophalen.
Ze wilden de riem vervangen en 5 maanden APK vonden ze niet genoeg, dus kreeg ik een nieuwe APK.
Toen ik de auto op kwam halen hebben ze op eigen initiatief de remschijven voor en achter en de blokken voor en achter vernieuwd, een beurt gegeven en op en top gepoetst.
En ook nog een prachtige taart met een foto van de nieuwe auto.
Dat noem ik nou een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Schoonoord

19-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor zowel onderhoud als aan- en verkoop van auto’s een transparant en klantvriendelijke garage.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Gasselte

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en meedenkend....klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Scheemda

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken naar een andere auto bij dit bedrijf uit gekomen. Ze namen de tijd voor al mijn vragen en voor alles wat ik wilde weten van de auto of graag met eigen ogen wilde bekijken. Daarnaast zie je goed dat ze hun werk serieus nemen (erg net pand, keurige werkplaats, alles heeft zijn plaats, vriendelijk personeel). Bij auto's is het altijd afwachten wat je hebt gekocht, maar dit bedrijf gaf mij een heel goed gevoel. Ook erg leuk om een verassing te ontvangen bij aankoop van een auto, erg attent!


Ja, ik beveel dit aan

Koene uit Schoonoord

14-01-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Correcte service,komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit coevorden

07-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

MARCEL uit BIERUM

26-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, goed en vlot.


Ja, ik beveel dit aan