Beoordelingen Auto Service Doorten B.V.

9,4
162 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Ingrid uit Gieten

10-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

herman uit gasselte

08-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben al een aantal jaren vaste klant bij doorten en heb nog nergens z,n goede service en prijs/ kwaliteit gehad dan bij hun
heb er zelf mijn auto gekocht en is daar net als de vorige ook in onderhoud
er zijn net winterbanden met velg ondergezet en dit is snel en met een gunstig prijskaartje gedaan
echt een topgarage


Ja, ik beveel dit aan

willemijn uit assen

06-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service, vriendelijkheid en taart zijn super. Maar het fijnste is toch hun zakelijkheid en deskundigheid en fijne manier van onderhandelen.
Zeker een aanrader.
Een extra stukje voor rijden is de moeite waard


Ja, ik beveel dit aan

A. A. uit Den Haag

18-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

John J.A. uit Kropswolde

15-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: de Service en vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Doorten. Coulante service en er word tijd genomen om door te nemen wat er bij de reparatie is gebeurt. Doorten staat altijd klaar en heeft een directe oplossing bij autopech.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Gasselte

06-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima service en niet duur.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Leeuwarden

03-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom speciaal uit Leeuwarden om in deze vak garage mijn auto's te kopen en in onderhoud te geven. Waarom? Vanaf dat ik dat gedaan heb weet ik dat ik er geen omkijken naar heb. Geen standaard aanpak maar op de klantwens afgestemd en of met vakkundig advies bijgesteld. Geen moeite is te veel en gewoon non nonsensaanpak met prettige mensen.Ik voel me er thuis. Dan mag je wel gek zijn om dat te negeren toch?


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Gasselte

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super, staan altijd voor je klaar en denken goed mee in oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Gasselte

11-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaringen, meerdere auto's aangeschaft bij dit bedrijf welke deskundig en behulpzaam handelt.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Gasselte

22-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan