Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,3
78 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Arnold uit Doetichem

02-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service en vriendelijke hulp.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Lelystad

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist mijn Mercedes CLA opgehaald en ben een gelukkig mens ! Ik ben naar alle tevredenheid geholpen door Aran.
Dank en tot over 3 jaar !
Jim Boekel


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Heemstede

27-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en correct geholpen. Tweede BMW in 3 jaar en geen enkel probleem. Hiervoor mijn dank, met vr gr Arjan Muiser


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Zandvoort

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Mini Cooper gekocht. Erg goed geadviseerd door de charmante Daan. Ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Maassluis

25-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een grote showroom en een prachtig assortiment aan auto's! ondanks de drukte van afgelopen weekend werd er ruim de tijd voor me genomen. Kan niet wachten om volgende week me BMW 520 op te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Wolter uit Maarssen

22-02-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slimme verkoop" door gebruik van misleidende reclame. Ze zetten hun auto te koop tegen een lagere prijs dan de werkelijke verkoopprijs en willen je dan een lease overeenkomst verkopen


Suus uit Hillegom

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als autobedrijf doe je het niet snel goed denk ik dus bij deze een warme opsteker. Keurig bedrijf met dito verkopers. Zeker aan te bevelen .


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Haag

31-01-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over de auto: goede prijs voor de auto, auto is echt goed, geen min punten, mooi onderhouden met lage kilometerstand op de teller.
Een ding concluderen: dat is dat hier iets niet helemaal klopt.Tijdens het eerste bezoek was alles perfect.
Alles was precies uitgelegd: de regels voor financiering, enz. We hebben ook informatie ontvangen dat we de gekochte auto ook na een paar maanden kunnen inruilen voor anderen zoals andere klanten doen - een super optie voor ons - (maar dat is niet waar ) daarom hebben we besloten om een auto te financieren in Auto Service Haarlem.
Tijdens de tweede bezoek ( na 7 maanden ) we hebben gehoord dat we het niet eerder dan na een jaar kunnen doen ( maar dat is niet waar ).
We hebben onze vriend gevraagd om te autoservice Haarlem te bellen en vragen als hij een auto koopt, kan hij deze auto na een paar maanden weer inruilen voor een andere auto.
Antwoord was: Nee, na drie jaar misschien.
Gesprek met drie verschillende mensen en drie verschillende antwoorden ? ? ?
Hoe kan dat ? ? ?
Ik beveel Auto service Haarlem ( veel goede auto's op voorraad ) maar niet op 100%, alles wat je hoort moet op het papier staat met een handtekening van verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Landsmeer

24-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Thanks Daan ! Wij waarderen de "losse"manier van verkopen en hebben er een goed gevoel over dat we de juiste deal hebben gedaan !
Remco en Anja


Ja, ik beveel dit aan

Michal uit Noordwijk

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Swietna firma z Polskim sprzedawca.
Dziekuje Ci Bartek


Ja, ik beveel dit aan