Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,2
28 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Leo uit Den Helder

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geslaagd en een eerlijke deal qua inruil.
Enorm aanbod , maar alles staat er perfect bij.
Speciale dank aan Paul. Vr gr Leo


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Amsterdam

03-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks de drukte keurig en rustig geholpen op 2e Paasdag. Verkoper heeft rustig de tijd genomen en zeer blij met mijn aankoop van de BMW 320I Sedan.
Nogmaals dank, dus zeer positief!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Den Bosch

02-04-2018
2,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Waardeloos, veel te hoge prijzen vragen, niks terug geven voor inruil en bijna alle wagens hadden schade! Van krassen op de velg tot gaten in de bumper.... zonde van je tijd


Sanne uit Utrecht

29-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sergio uit Schiedam

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden en kan niet anders concluderen dan dat alles prima in orde is bij dit bedrijf. Ik heb gekozen voor een Audi A6 maar het aanbod is enorm.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Ridderkerk

03-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief! Auto geheel aangekocht middels whats app en de auto in Montfoort laten bezorgen. Alles conform !


Ja, ik beveel dit aan

W uit Nieuwkoop

03-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlotte aflevering en afhandeling keurig volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bennebroek

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede collectie en vakkundige mensen. Ben na een lange rit door Nederland langs autobedrijven toch bij jullie terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van!


Ja, ik beveel dit aan

Ivan uit Netherlands

21-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I bought a car (plate number is 55-TRL-3) in this garage (12 May 2016) for almost 32K euros, I bought also "full check service" in the same garage for almost 900 euros, which gave me 3 months of warranty and I was expecting to receive a good car in good condition. But after 1 year of using the car, it stopped on highway and I could not start the engine of the car again.
The BMW service in Naarden declared that the engine (+ turbo) of the car must be replaced because of total damage.
You can find the report of BMW Naarden in attachment, is says that there were no good maintenance from very first day of using this car.
In the service book of the car we've found (BMW service with me) only two records about any maintenance of the car, first one after 3 years of the date of first sell, and the next one right a few days before it was sold to me. Also neither BMW service nor me didn't find any records in the online databases about any maintenance for the car.
After that I have called to auto service haarlem and asked them to help me to fix this issue, and they did not want. They said that it is not their problem. When I was buying this car I was fully trusting to these guys that's why I did not check service book, nothing, because they've convinced me that this car is in perfect condition and they will fix all the damages if they will find any (warranty for 3 months, remember?), but apparently they did nothing!
So I will never buy the car here again, and advice to everyone here - DO NOT BUY A CAR AT THIS GARAGE!


Maruf uit Rotterdam

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keep up the good work ! Jullie zijn een top team mensen !


Ja, ik beveel dit aan