Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,4
62 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Lars uit Bloemendaal

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mega aanbod en leuke mensen ! Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Erdem uit Breda

09-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf!!!
2 weken geleden een auto gekocht. Netjes geholpen mijn ervaring met het bedrijf eerlijk en transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Kudelstaart

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn BMW 420d kreeg netjes een onderhoudsbeurt , daarna ben ik naar poelgeest gereden en alles bleek in orde te zijn alleen mijn 2de sleutel werkte net ik belde en mocht gelijk langs komen. beste Aran bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit heerhugowaard

25-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enorm aanbod en grote showroom, Correct geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Apeldoorn

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand mijn bedrijf opgestart en daarvoor een bedrijfs bus nodig, al na een paar dagen mocht ik gaan genieten van mijn "nieuw" Volkswagen Transporter wat ik op financial lease heb aangeschaft, super tevreden! Goede zaken gewenst


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Haarlem

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe zakelijk auto opgehaald. Auto Service Haarlem heeft mij perfect geholpen. Ik hoef geen bijtelling te betalen, daar ik de BTW niet terugvorder ect. Dank voor deze tip.


Ja, ik beveel dit aan

noah uit Amsterdam

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Snelle aflevering en goede service! TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Bloemendaal

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het tem van Auto Service Haarlem is deskundig en behulpzaam. Wij hebben onze nieuwe Audi A4 bij hen gekocht en zijn hier zeer tevreden over. Ook nadat er een lampje in het dashboard ging branden (na ruim een half jaar) werden wij uitstekend en direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Bloemendaal

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het tem van Auto Service Haarlem is deskundig en behulpzaam. Wij hebben onze nieuwe Audi A4 bij hen gekocht en zijn hier zeer tevreden over. Ook nadat er een lampje in het dashboard ging branden (na ruim een half jaar) werden wij uitstekend en direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ihsan uit Haarlem

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Arkadaslar sagolsun cok yardimci oldular. Yeni arabamizi bir kac ay once aldik. Cok menmunuz. Kesinlikle tavsiye ederiz.


Ja, ik beveel dit aan