Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,3
83 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Jim uit Lelystad

17-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons bedrijf is voorzien van 2 Opel Vivaro's door jullie bedrijf en dat is allemaal heel soepel verlopen. Wij doen graag de volgende keer weer zaken met jullie !
Bouwbedrijf Bouwmeester


Ja, ik beveel dit aan

A uit Velsen

15-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele slechte service o.a turbo na een paar maanden al stuk. Trap niet in de mooie service en verkoop praatjes. Dit bedrijf is nog geen 1 waard.


Duncan uit Haarlem

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel bedrijf met een mooie formule. Wij zijn zeer goed geslaagd en daarvoor onze dank!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Haarlem

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant en nu ook bedrijfswagens ! Wederom goed geholpen met een Transporter en een Caddy voor mijn bedrijf ! Dank Martyn en team !
Firma Elres haarlem


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Zandvoort

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede communicatie, heldere formule .


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Doetichem

02-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service en vriendelijke hulp.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Lelystad

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist mijn Mercedes CLA opgehaald en ben een gelukkig mens ! Ik ben naar alle tevredenheid geholpen door Aran.
Dank en tot over 3 jaar !
Jim Boekel


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Heemstede

27-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en correct geholpen. Tweede BMW in 3 jaar en geen enkel probleem. Hiervoor mijn dank, met vr gr Arjan Muiser


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Zandvoort

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Mini Cooper gekocht. Erg goed geadviseerd door de charmante Daan. Ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Maassluis

25-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een grote showroom en een prachtig assortiment aan auto's! ondanks de drukte van afgelopen weekend werd er ruim de tijd voor me genomen. Kan niet wachten om volgende week me BMW 520 op te halen!


Ja, ik beveel dit aan