Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,4
65 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Elanur

02-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmiddag heb ik mijn auto opgehaald die ik al eerder had gezien. Deze werd voor mij gereserveerd voor de nodige onderhoud, zoals APK etc.
Tijdens mijn bezoek en de afspraak met Daan Goldin ben goed en professioneel geholpen. Daan (medewerker) dacht goed mee, gaf de juiste adviezen en wist mij genoeg te vertellen over het leasecontract en de auto.

Al met al is de Auto Service Haarlem een goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

inan uit Haarlem

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gittigim her firma ret cevabiyla beni geri donderi ama gercekten sozunuzun eriymissiniz sayenizde yeni arabami finansla aldim...hepinize sabriniz ve ugraslariniz icin ayri ayri tesekkur ederim, yolunuz acik olsun!!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Someren

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige mensen, duidelijk verhaal. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Vr gr


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Bloemendaal

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mega aanbod en leuke mensen ! Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Erdem uit Breda

09-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf!!!
2 weken geleden een auto gekocht. Netjes geholpen mijn ervaring met het bedrijf eerlijk en transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Kudelstaart

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn BMW 420d kreeg netjes een onderhoudsbeurt , daarna ben ik naar poelgeest gereden en alles bleek in orde te zijn alleen mijn 2de sleutel werkte net ik belde en mocht gelijk langs komen. beste Aran bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit heerhugowaard

25-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enorm aanbod en grote showroom, Correct geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Apeldoorn

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand mijn bedrijf opgestart en daarvoor een bedrijfs bus nodig, al na een paar dagen mocht ik gaan genieten van mijn "nieuw" Volkswagen Transporter wat ik op financial lease heb aangeschaft, super tevreden! Goede zaken gewenst


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Haarlem

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe zakelijk auto opgehaald. Auto Service Haarlem heeft mij perfect geholpen. Ik hoef geen bijtelling te betalen, daar ik de BTW niet terugvorder ect. Dank voor deze tip.


Ja, ik beveel dit aan

noah uit Amsterdam

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Snelle aflevering en goede service! TOP!


Ja, ik beveel dit aan