Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,9
13 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Emre uit Amsterdam

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Herkese önerebilicegimiz bir sirket muhtesem yardimci oldular bize. Turk saticilari sayesinde hic bir yabancilik hisetmedik auto service haarlemde. Nerdeyse dörtyuz araba mevcut


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Den Haag

12-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf ! Ik en mijn vrouw rijden in een auto van jullie en zijn zeer tevreden. Met vr gr Hans en Andrea de Vos .


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit De Maarn

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuk bedrijf met gemotiveerde medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Den Dungen

03-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, 03-01-2018 mijn BMW 5-serie opgehaald en super tevreden ! Paul bedankt voor alles en ik zal jullie zeker aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Haarlem

02-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transparant verhaal in de verkoop met een financiering binnen de afgesproken termijn. Prettige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Alkmaar

02-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam op Zondagmiddag 4 minuten voor sluitingstijd en het vriendelijke personeel nam alle tijd en ander half uur later waren ik en de verkoper pas buiten. Wel met mijn (bijna) nieuwe Mini Cooper clubman! Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Amsterdam

24-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dankzij autoservice Haarlem rijd ik nu al 3 maanden in mijn droomauto rond!

Dank Sjoerd Pet


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Nieuwkoop

23-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dziekuje bardzo za pomoc w zakupie auta, za szybkie uzyskanie kredytu oraz mozliwosc zalatwienia calej procedury w jezyku polskim. Auto otrzymalem w swietnym stanie.
Pozdrawiam Daniel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Aalsmeer

23-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de aankoop van mijn Audi A3 S-line automaat! Tweede auto nu hier gekocht en alles wederom goed geregeld. Thanks Daan !


Ja, ik beveel dit aan

Ramazan uit Den Haag

22-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Cok iyi ve profesionel bir sekilde Hasan bey bize yardim etti. Bize boyle buyuk bir araba sirketinde Turkce bir danismanla firsat verildigi icin cok mutluyuz.


Ja, ik beveel dit aan