Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,3
72 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Suus uit Hillegom

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als autobedrijf doe je het niet snel goed denk ik dus bij deze een warme opsteker. Keurig bedrijf met dito verkopers. Zeker aan te bevelen .


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Haag

31-01-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over de auto: goede prijs voor de auto, auto is echt goed, geen min punten, mooi onderhouden met lage kilometerstand op de teller.
Een ding concluderen: dat is dat hier iets niet helemaal klopt.Tijdens het eerste bezoek was alles perfect.
Alles was precies uitgelegd: de regels voor financiering, enz. We hebben ook informatie ontvangen dat we de gekochte auto ook na een paar maanden kunnen inruilen voor anderen zoals andere klanten doen - een super optie voor ons - (maar dat is niet waar ) daarom hebben we besloten om een auto te financieren in Auto Service Haarlem.
Tijdens de tweede bezoek ( na 7 maanden ) we hebben gehoord dat we het niet eerder dan na een jaar kunnen doen ( maar dat is niet waar ).
We hebben onze vriend gevraagd om te autoservice Haarlem te bellen en vragen als hij een auto koopt, kan hij deze auto na een paar maanden weer inruilen voor een andere auto.
Antwoord was: Nee, na drie jaar misschien.
Gesprek met drie verschillende mensen en drie verschillende antwoorden ? ? ?
Hoe kan dat ? ? ?
Ik beveel Auto service Haarlem ( veel goede auto's op voorraad ) maar niet op 100%, alles wat je hoort moet op het papier staat met een handtekening van verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Landsmeer

24-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Thanks Daan ! Wij waarderen de "losse"manier van verkopen en hebben er een goed gevoel over dat we de juiste deal hebben gedaan !
Remco en Anja


Ja, ik beveel dit aan

Michal uit Noordwijk

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Swietna firma z Polskim sprzedawca.
Dziekuje Ci Bartek


Ja, ik beveel dit aan

Fabiola uit Noordwijkerhout

09-01-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Belachelijk.bedrijf, nooit te bereiken, via.mail verzoek gestuurd nooit reactie gehad, als ze zin hebben sturen ze als antwoord een reclamefolder daar hebben ze wel de tijd voor maar om een klant te antwoorden,ll die een auto bij hun heeft aangeschaft geven ze niet thuis ieder voor zich, maar ik meld me nooit met hier, besef dat ik twee maanden geleden al een verzoek heb ingediend!😲


Theo uit Harderwijk

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Absoluut aan te bevelen! Echt kerels die weten waar ze over praten zonder poespas.
Theo.


Ja, ik beveel dit aan

Fanny uit Amsterdam

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer content met de heren van Auto Service Haarlem . Keurig geholpen en zeer veel plezier van mijn BMW 320.
Mijn zus heeft inmiddels ook een auto bij jullie gekocht met Financial lease. Groet Fanny


Ja, ik beveel dit aan

Elanur

02-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmiddag heb ik mijn auto opgehaald die ik al eerder had gezien. Deze werd voor mij gereserveerd voor de nodige onderhoud, zoals APK etc.
Tijdens mijn bezoek en de afspraak met Daan Goldin ben goed en professioneel geholpen. Daan (medewerker) dacht goed mee, gaf de juiste adviezen en wist mij genoeg te vertellen over het leasecontract en de auto.

Al met al is de Auto Service Haarlem een goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

inan uit Haarlem

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gittigim her firma ret cevabiyla beni geri donderi ama gercekten sozunuzun eriymissiniz sayenizde yeni arabami finansla aldim...hepinize sabriniz ve ugraslariniz icin ayri ayri tesekkur ederim, yolunuz acik olsun!!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Someren

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige mensen, duidelijk verhaal. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Vr gr


Ja, ik beveel dit aan