Beoordelingen Auto Service Haarlem

8,3
57 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Pieter uit Haarlem

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe zakelijk auto opgehaald. Auto Service Haarlem heeft mij perfect geholpen. Ik hoef geen bijtelling te betalen, daar ik de BTW niet terugvorder ect. Dank voor deze tip.


Ja, ik beveel dit aan

noah uit Amsterdam

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Snelle aflevering en goede service! TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Bloemendaal

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het tem van Auto Service Haarlem is deskundig en behulpzaam. Wij hebben onze nieuwe Audi A4 bij hen gekocht en zijn hier zeer tevreden over. Ook nadat er een lampje in het dashboard ging branden (na ruim een half jaar) werden wij uitstekend en direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Bloemendaal

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het tem van Auto Service Haarlem is deskundig en behulpzaam. Wij hebben onze nieuwe Audi A4 bij hen gekocht en zijn hier zeer tevreden over. Ook nadat er een lampje in het dashboard ging branden (na ruim een half jaar) werden wij uitstekend en direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ihsan uit Haarlem

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Arkadaslar sagolsun cok yardimci oldular. Yeni arabamizi bir kac ay once aldik. Cok menmunuz. Kesinlikle tavsiye ederiz.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Epe

07-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi A3 online financiering aangevraagd. Binnen 30 minuten iemand die mij belde en 2 dagen later auto opgehaald. Ik ben blij met de auto en de manier waarop het gegaan is. Dank ! Groeten Andre de Ruiter


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nieuwegein

07-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Graag even dit kwijt aan de lezers! Ons hele bedrijf rijdt met een auto van Auto Service Haarlem. De Caddy, is nummer 21 !!! Altijd correct en denken in oplossingen. Voor bedrijven die nog auto's leasen, ga eens langs bij dit bedrijf. U kunt veel geld besparen . Vr gr Rob


Ja, ik beveel dit aan

Marc van uit Amsterdam

01-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie wagen gekocht op financiering. Dankzij de optimale begeleiding en vlotte afhandeling kon ik snel op weg. Super gedaan! Als zzp'er mag ik dus toch zonder te veel gedoe in een representatieve auto rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Alblasserdam

01-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gister financial lease voor een BMW 320D Sedan aangevraagd, het gevoel was direct goed en de auto stond er super bij, vanmorgen kreeg ik te horen dat de aanvraag al is goedgekeurd! Erg fijn want zit zonder auto, heren bedankt voor het snelle handelen. Kan niet wachten om de auto op te halen


Ja, ik beveel dit aan

Haci & Sertap uit Den Haag

01-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ozellikle Hasan bey'e tesekur ederim, istedigimiz arabayi ve finansi bize sundugu icin. herkese onerebildigimiz bir galeri, kendi dilimizde bize yardimci olduklari icin cok memnun kaldik.


Ja, ik beveel dit aan