Beoordelingen Auto Service Klumpers

9,0
14 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Huub uit Hegelsom

17-10-2016
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hebben een zeer slechte auto verkocht . Veel dingen niet of slecht gemaakt .denk er over om BOVAG in te schakelen.mooi praten maar weinig service .in 1 jaar tijd voor ongeveer 3000 e aan onkosten gehad Klumpers bedankt


Joop uit Goor

15-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De wijze waarop je bij dit bedrijf wordt geholpen wordt zou een voorbeeld moeten zijn voor andere garagebedrijven?je wordt op een prettige manier te woord gestaan en deskundig geholpen,hier is de klant nog koning!! Niet voor niets is dit bedrijf uitgeroepen tot halve finalist!


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Goor

26-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Delden

10-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik laat als het onderhoud en APK aan mijn auto door Auto Service Klumpers in Goor uitvoeren. Vakkundigheid, snelheid en service staan hier hoog aangeschreven. En dat voor een eerlijke prijs. De chef-monteur daar verstaat z'n vak. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haaksbergen

05-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-03-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marten uit Zwolle

14-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend bedrijf waar service hoog in het vandel staat. Nadat ik mijn sleutels in de auto had laten liggen en de deur in het slot was gevallen, ben ik snel en vakkundig geholpen en 5 minuten later kon ik weer op pad.


Ja, ik beveel dit aan

jurrian uit goor

13-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wallie uit Goor

09-03-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: altijd vriendelijk te woord gestaan en we zijn daar nog echt klant inplaats van een nummer zoals bij de grotere firma`s


Ja, ik beveel dit aan