Beoordelingen Auto Service Ossendrecht

8,2
13 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Kees uit Hoogerheide

17-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In april 2017 bij Auto Service Ossendrecht een nieuwe Mercedes B-180 gekocht met een prima korting en een BMW 3-serie ingeruild voor een goede inruilprijs. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, alles in een gemoedelijke sfeer,...ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Hattem

01-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Eerlijk verhaal, geen overbodige luxe, scherpe prijzen, alleen de koffie is niet te drinken...


Ja, ik beveel dit aan

David uit Bergen op Zoom

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gratis leenauto en weer snel op weg


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ossendrecht

07-02-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik was meer dan 480 euro kwijt voor reparatie maar ze hebben niks gerepareert, bij een ander garage kwam ik klaar met mijn auto. Zeer slecht nooit meer.


Jos uit Wouw

05-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi en net bedrijf met gewoon fatsoenlijke prijzen voor inruil en verkoop van gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Bergen op Zoom

14-03-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom snel geholpen! Gratis vervangauto meegekregen tijdens de duur van de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Spijkenisse

20-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom speciaal naar dit bedrijf voor deskundigheid, betrouwbaarheid en advies. Moet er wel 3 kwartier voor rijden, maar heb er een goed gevoel bij. Altijd goede oplossingen. Zeer tevreden !!


Ja, ik beveel dit aan

Remi uit Delfzijl

12-05-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd prettig zakendoen met deze club! Zeer nette prijzen en een mooi assortiment. Doen wat ze beloven...


Ja, ik beveel dit aan

martijn

18-09-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooi bedrijf met een duidelijk verhaal. Geen praatjes een goed en eerlijk advies
Je kan hier nog ongezien een eerlijke goede auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

T uit ossendrecht

30-08-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn goed ontvangen en hebben een mooie auto gekocht..ook de service na de aankoop was geweldig.


Ja, ik beveel dit aan