Beoordelingen Auto Service Ossendrecht

8,2
11 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

David uit Bergen op Zoom

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gratis leenauto en weer snel op weg


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ossendrecht

07-02-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik was meer dan 480 euro kwijt voor reparatie maar ze hebben niks gerepareert, bij een ander garage kwam ik klaar met mijn auto. Zeer slecht nooit meer.


Jos uit Wouw

05-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi en net bedrijf met gewoon fatsoenlijke prijzen voor inruil en verkoop van gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Bergen op Zoom

14-03-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom snel geholpen! Gratis vervangauto meegekregen tijdens de duur van de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Spijkenisse

20-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom speciaal naar dit bedrijf voor deskundigheid, betrouwbaarheid en advies. Moet er wel 3 kwartier voor rijden, maar heb er een goed gevoel bij. Altijd goede oplossingen. Zeer tevreden !!


Ja, ik beveel dit aan

Remi uit Delfzijl

12-05-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd prettig zakendoen met deze club! Zeer nette prijzen en een mooi assortiment. Doen wat ze beloven...


Ja, ik beveel dit aan

martijn

18-09-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooi bedrijf met een duidelijk verhaal. Geen praatjes een goed en eerlijk advies
Je kan hier nog ongezien een eerlijke goede auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

T uit ossendrecht

30-08-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn goed ontvangen en hebben een mooie auto gekocht..ook de service na de aankoop was geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph

28-08-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

freek uit bergen op zoom

25-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: we werden zeer welkom ontvangen met een kopje lekkere koffie in de ruime showroom, heel erg deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan