Beoordelingen Auto Service Punt B.V.

8,3
27 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Jo-Anne uit Ewijk

30-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben altijd zeer tevreden kom er altijd met veel plezier..


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Ewijk

30-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed bedrijf, aardig personeel en een prima prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nijmegen

21-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en apk


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Kleve (D)

19-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren lang zijn wij tevreden klant. Altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en zeer behulpzaam bij probleempjes groot en klein. Top!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Wijchen

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn en net bedrijf. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-03-2017
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf gewoon waardeloos
had een probleem met een deur die niet op slot ging.
we zijn er 2 dagen geweest verschillende sloten alles hebben ze geprobeerd maar ze konden het gewoon niet vinden en werd dus niet opgelost. daarna na een expert geweest en had het binnen 10 minuten opgelost wat een schande dat zon bedrijf zoiets niet kan ik raad iedereen aan ga nooit hier heen


Larry uit Siebengewald

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier onlangs een auto gekocht en werd goed en vriendelijk te woord gestaan.
Na een paar dagen ging de auto kapot, maar dit werd zonder problemen of moeilijk doen netjes opgelost. En viel gewoon onder de garantie.
Kortom een net en vriendelijk bedrijf .


Ja, ik beveel dit aan

Eefje uit NIJMEGEN

27-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Zeer vriendelijk personeel.
Mijn oude autootje vaart er wel bij.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Wijchen

20-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf. Goede service!
Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Maxiem uit Nijmegen

20-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf! Goede garage en mooie occasions.
Uitstekende service van zowel de monteurs als de eigenaar.
Zeer vriendelijke jongedame die de manager taken waarneemt. Ze doet van alles en nog wat in het bedrijf! Zeer goede en vriendelijke service van haar aan de balie.


Ja, ik beveel dit aan