Beoordelingen Auto Service Punt B.V.

8,1
22 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Anoniem

27-03-2017
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf gewoon waardeloos
had een probleem met een deur die niet op slot ging.
we zijn er 2 dagen geweest verschillende sloten alles hebben ze geprobeerd maar ze konden het gewoon niet vinden en werd dus niet opgelost. daarna na een expert geweest en had het binnen 10 minuten opgelost wat een schande dat zon bedrijf zoiets niet kan ik raad iedereen aan ga nooit hier heen


Larry uit Siebengewald

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier onlangs een auto gekocht en werd goed en vriendelijk te woord gestaan.
Na een paar dagen ging de auto kapot, maar dit werd zonder problemen of moeilijk doen netjes opgelost. En viel gewoon onder de garantie.
Kortom een net en vriendelijk bedrijf .


Ja, ik beveel dit aan

Eefje uit NIJMEGEN

27-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Zeer vriendelijk personeel.
Mijn oude autootje vaart er wel bij.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Wijchen

20-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf. Goede service!
Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Maxiem uit Nijmegen

20-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf! Goede garage en mooie occasions.
Uitstekende service van zowel de monteurs als de eigenaar.
Zeer vriendelijke jongedame die de manager taken waarneemt. Ze doet van alles en nog wat in het bedrijf! Zeer goede en vriendelijke service van haar aan de balie.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Nijmegen

03-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede klantenservice kan gewoon zonder afspraak terecht staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

alfa uit arnehm

17-09-2015
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: erg goede ervaringen met dit bedrijf.
goed en deskundig advies en zeer klantgericht.
kom er al jaren en altijd betrouwbaar advies en eerlijk.


Lees toevallig een anoniem persoon (ricardo) want weet toevallig dat er ooit maar 1 jonge man stage heeft gelopen en die is daar ontslagen ivm steeds te laat komen en telkens ziek melde. en er zelf niet altijd fris en fruitig uit zag (als hij toevallig wel kwam opdagen)
Erg kinderachtig om zijn ontslag hier zo neer te zetten, wou het toch gezegd hebben en het even voor deze mensen rechtzetten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf beveel ik aan omdat ze een snelle en vooral goedkope service bied!
Wij hebben zelf een Autorijschool en gaan hier altijd naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Yekta uit Nijmegen

12-10-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk, betrouwbaar, deskundig en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Arnhem

27-09-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 6 jaar een uiterst tevreden klant bij Auto Service Punt, ik kan eenieder aanraden het onderhoud hier te laten uitvoeren. Ja, heb zeker problemen gehad met 2 auto's na aanschaf bij Vaartland. Alle problemen zijn naar tevredenheid opgelost,sommige storingen hebben erg lang geduurd (5-6 maanden). Waren storingen rondom het plotseling kwijt zijn van het vermogen tot elektronisch, in alle gevallen is het naar beide partijen correct en naar tevredenheid uitgevoerd. Zo goed dat ik er geen probleem mee heb om van Arnhem-Noord naar Nijmegen-Zuid te rijden, komt vooral omdat ik graag een relatie opbouw met mijn garage. Hierbij hoort ook dat je soms moet geven en laten...


Ja, ik beveel dit aan