Beoordelingen Auto Service Tilburg

8,4
432 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 432 beoordelingen

Con uit Tilburg

12-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima evaring met AST. Het betrof het vervangen van een condensor van de airco. Heel snel een prima offerte ontvangen, Snel een datum gepland en bevestigd, Zelfs nog zoder te vragen zou er vervangend vervoer zijn geregeld. Nette ontvangst op de reparatie. s morgens gebracht en na het werk opgehaald. Op de dag al een SMS ontvangen dat de auto klaar was.


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Tilburg

05-07-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne service, goed en snel geholpen aan een huurautootje!
Minpuntje: op de site staat dat de prijzen inclusief BTW zijn maar er wordt toch nog BTW gerekend.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit Tilburg

02-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Hilvarenbeek

27-06-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief


Ja, ik beveel dit aan

co uit Tilburg

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit GRONINGEN

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2017 heb ik mijn Kia ceed uit 2013 bij dit bedrijf gekocht. Zag op marktplaats een keurige wagen met een aantrekkelijke prijs staan. Vanuit het noorden ging ik de eerste keer met de trein naar Tilburg. Hier werd ik met de auto opgehaald. Na de koffie werd de auto uit de showroom gereden en mocht ik gaan rondrijden. In goed vertrouwen gaven ze mij de auto mee. De wagen voldeed aan mijn verwachtingen.
Na wat onderhandelen over winterbanden met velg en een tomtom kwamen we tot een akkoord. Een week later ruilde ik mijn oude Honda in. Ook voor deze wagen kreeg ik een acceptabele inruilprijs.
In mijn woonplaats ontdekte ik een week later dat de radio het niet deed. Na een telefoontje met Ast werd de radio in Groningen gemaakt en vergoedde Ast het. Prima service.
Na een aantal duizenden km met de Kia gereden te hebben, durf ik te zeggen dat ik een prima koop heb gedaan bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Tilburg

17-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service. Lossen altijd de problemen cq mankementen op


Ja, ik beveel dit aan

Mariette uit Tilburg

14-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en prettig!


Ja, ik beveel dit aan