Beoordelingen Auto Service Tilburg

8,5
560 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 560 beoordelingen

Lex uit Tilburg

26-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gpede service! En k ben zeer.tevreden over dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Amsterdam

24-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, dacht goed mee met het probleem wat ik had.


Ja, ik beveel dit aan

paul

17-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Loosbroek

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2019
3,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een mooie Kia aangeschaft. Bij binnenkomst netjes geholpen. Auto mogen bezichtigen op mijn dooie gemak. Testrit mogen doen.
Dit beviel goed dus over op de onderhandeling. Ook prima verlopen.
Bij het ophalen van de auto bleek dat het onderhoudsboekje ontbreekt in de auto (tja, check dit altijd even zou je zeggen. Wel gevraagd in een eerder gesprek of deze er wel was en wordt gezegd ja zit in de auto).

Hier zou de medewerker achteraan gaan. Twee weken verder nog niks ontvangen. Contact opgenomen en nogmaals zou de medewerker hier achteraan gaan. Ondertussen 2 maanden verder. Nog steeds niks. Heel erg jammer dit. Tuurlijk is dit ook mijn eigen verantwoordelijkheid, maar jemag van een garage toch wel verwachten dat ze wel weten dat er wel ofgeen onderhoudsboekje aanwezig is en dat ze dan ook gewoon eerlijk zijn.

De auto bevalt me in principe prima, maar het gevoel bij deze garage is wel erg negatief geworden door deze ervaring. Als deze besteman gewoon eerlijk was geweest had ik er misschien meer vrede mee


W uit Tilburg

06-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: nog steeds tevredenstellend, anders waren wij niet meer daar.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin en Ingrid uit Tilburg

22-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede service en erg vriendelijk personeel. De auto was goed onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Tilburg

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer correct en respectvol behandeld. Goed overleg, en zeer goed resultaat


Ja, ik beveel dit aan

tim uit eindhoven

19-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: gemakkelijke,vriendelijke en vlotte afhandeling bij afhaal en terugbrengen van de huur vrachtwagen voor de verhuis. aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tilburg

13-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan