Beoordelingen Auto Service Tilburg

8,5
565 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
541 t/m 550 van 565 beoordelingen

Peter uit Udenhout

15-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service , nb werd ik gebeld of de ruitenwisssersbladen vervangen mochten worden voordat ze er nieuwe zouden opzetten.
De Airco had ik 2 jaar geleden laten vullen elders voor 125,00 , hier was ik slechts 69,00 kwijt
Ik heb de ervaring van Eli gelezen hieronder , toch wel knap dat zei 11500km en een jaar heeft gereden op 2 cillinders


Ja, ik beveel dit aan

Eli

15-07-2011
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kocht eind juli 2010 een Fiat stilo abarth bij auto service tilburg. Ik was eerste instantie heel tevreden over het bedrijf. Bij aanschaf had mijn auto een nieuwe apk en grote beurt gehad.

Naderhand kwam ik erachter dat mijn airco niet werkte, maar omdat mijn vorige auto geen airco had, had ik ook geen erg in de airco. Aangezien ik niet in de omgeving tilburg woon en ik werk, had ik geen tijd om terug te gaan.

Nu nog geen jaar later bracht ik mijn auto voor apk en alweer een grote beurt naar een garage bij mij in de buurt waar ik vertrouwd mee ben. De reden waarom ik alweer een grote beurt liet doen is omdat ik zekerheid wil hebben over de veiligheid van mijn auto en omdat ik zo'n gevoel had dat ie dat niet had gehad.

En ik had gelijk!!! Mijn auto had geen grote beurt gehad, mijn auto had mankementen. En ik had maar sinds de aanschaf 11500km mee gereden. Mijn auto bleek sinds de aanschaf en misschien wel eerder op 2 bougies te draaien. Mijn garagehouder deed 5 nieuwe er in en mijn auto gaf foutmeldingen door wat logisch is als het al die tijd niet op zijn 5 volle bougies heb gedraaid. Mijn auto moest naar een andere fiat dealer gebracht worden om gerepareerd te worden omdat mijn bedrading dusdanig van slechte staat was dat het vonkte en dat ik geluk had dat mijn CPU het had overleefd. Het ergste is, is dat mijn auto een tikkende tijdbom was omdat mijn motor in de brand had kunnen vliegen door die slechte bedrading en aansluitingen. Heel mijn electronica moest gecontroleerd en praktisch vernieuwd worden. Dit is het korte versie van alle mankementen die mijn auto had waardoor ik mijn auto 3 dagen kwijt was. Ik vind dat een auto die word verkocht, veilig moet zijn! En mijn auto bleek dus het laatste van veilig te zijn. Ik vind het heel erg verschrikkelijk dat ik nu weer meer dan €2000 euro kwijt ben om dit allemaal te laten repareren. Het is gewoon een slechte zaak en ik spreek echt mijn afschuw uit. Zeker omdat niet alleen ik maar ook mijn moeder mijn auto gebruikt en wij zuinig met onze spullen zijn aangezien je niet zomaar een andere auto kan kopen. Het is gewoon belachelijk!


Cees uit Tilburg

28-06-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb goede ervaringen met service v/dit bedrijf..Ze zijn voor reden vatbaar..en je kunt met hun onderhandelen op een leuke manier..Tegenvaller was wel bij onderhoud van Fiat dat na mijn aankoop 2e hds auto van 2 jaar geleden er een behoorlijke reparatie moest gedaan moest wordem..maar Simon redueerde het bedrag door een leuke korting... vandaar de hoge score van mij op de indicatie van service...


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Rijen

28-06-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht. Proefrit maken geen bezwaar. Netjes geholpen en zaken geregeld.Bovaggarantie geeft meer zekerheid. Ook de aftersales is goed en correct. Prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Groningen

24-06-2011
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had via "ik wil van mijn auto af" mijn auto verkocht, naar later bleek aan AST. Alles werd keurig afgehandeld, betaling, inname, ik werd zelfs naar het station gebracht. Zag later op de website dat er een reele prijs voor de auto wordt gevraagd, zonder grote winstmarge.


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Tilburg

14-06-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ouders zijn al jaren bekend met dit bedrijf en altijd goed geholpen. Toen ik zelf een auto kocht en ben gaan rijden heb ik nu al twee jaar zelf de ervaring met Auto Service Tilburg en mijn ervaringen zijn louter positief.

Ik ben een student die veel waarde hecht aan zijn auto, ook omdat ik deze zeer veel nodig heb in het dagelijkse leven. Wanneer mijn auto een onderhoudsbeurt en/of APK nodig heeft, hoef je maar te bellen om een afspraak te maken op een gewenst moment voor jou als klant.

Je brengt de auto 's ochtends en als er niet direct veel bijzonderheden zijn heb je, je auto aan het eind van de middag alweer terug. Een leenauto staat ook altijd klaar, waardoor je geen moment zonder vervoer hoeft te zitten.

Ook wordt over de betreffende gebreken alvorens te beginnen met repareren gecontacteerd om te vermelden wat er aan de hand is, en wat de reparatie kosten zullen worden. Erg prettig!

En als het gaat om de betaling van het verschuldigde bedrag voor de reparatie, zijn ze ook bijzonder flexibel. Dit kan vaak wel in termijnen worden afbetaald. Hierdoor kun je toch veilig de weg weer op, ook als je op dat moment niet het gehele bedrag beschikbaar hebt. Geweldig!

Conclusie:
Dit bedrijf is zeer behulpzaam, flexibel en bijzonder klantgericht. Ze leveren kwaliteit voor een mooie prijs. Ik blijf nog jaren trouwe klant!!


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Goirle

06-06-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lekker op je gemak rondkijken en geen verkoper die constant achter je staat. Mooie Mini Cooper gekocht voor een aantrekkelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

amelia uit tilburg

31-05-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: vriendelijk en behulpzaam
bedankt veel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-05-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Berrie uit Tilburg

29-04-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prettige sfeer, professioneel en servicegericht


Ja, ik beveel dit aan