Beoordelingen Auto Service Tilburg

8,5
573 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
541 t/m 550 van 573 beoordelingen

Adri uit Tilburg

16-09-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je auto laten onderhouden bij de buurman, makkelijker kan niet. En beter ook niet. Eens met de vele positieve berichten. Ik wordt altijd keurig geholpen en mijn auto niet eens bij deze garage gekocht.
Goede service, denken mee, en zelfs als iets eens fout gaat, wordt dat keurig opgelost.

De nieuwe formule (James Autoservice) ziet er fris uit. Ik denk dat de verbreding naar andere merken veel nieuwe klanten gaat trekken. Veel van de monteurs werken er al lang, zijn altijd vriendelijk, vrolijk en correct. Volgens mij zit er een hecht team en dat merk je als klant!


Ja, ik beveel dit aan

Duane uit Tilburg

29-08-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog een keer de beoordeling was vergeten mijn ervaring te beschrijven. Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf heb heb vorig jaar daar gekocht en nu weer naar hun gebracht voor een APK en Kleine beurt kreeg van te voren eerst netjes te horen wat er nodig was voor een goedkeuring en daarna is hij ook netjes gemaakt. Toen ik mijn auto daarna terug kreeg bleek er iets te lekken bleek later mijn radiator die ze kostenloos hebben vervangen dus echt een TOP Bedrijf zou hier zo weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Duane uit Tilburg

29-08-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Tilburg

10-08-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een heerlijk bedrijf om je auto uit handen te geven. Ik sleutel nogal veel zelf aan mijn auto en dat vind men bij Autoservice Tilburg helemaal niet erg. Als je vragen hebt terwijl je zelf sleutelt heeft men alle tijd voor je om jouw vragen te beantwoorden.

Vlak voor mijn vakantie dit jaar (2011) zelf de remslangen van de auto rondom vervangen maar kreeg de auto niet ontlucht.
Ten einde raad naar Autoservice Tilburg gegaan waarbij geconstateerd werd dat de hoofremcilinder het begeven had.
Omdat ik vlak tegen vertrek van vakantie aan zat had ik geen zin meer om dat zelf te repareren.
Het was kort dag en Autoservice Tilburg heeft er alles aan gedaan om de auto weer perfect in orde te krijgen zodat ik aan mijn vakantie kon beginnen.
Ondanks dat ik veel zelf doe aan de auto staat men bij Autoservice Tilburg acuut voor je klaar.
Ik heb dit bedrijf dan ook bij verschillende kennissen en familieleden aanbevolen.

Voorbeeldje: Airco van je auto laten vacumeren en opnieuw laten vullen kost bij de meeste bedrijven rond de honderd euro.
Bij Autoservice Tilburg 59 euro. Tel uit je winst.

Ik hoop dat dergelijke acties ook in de toekomst blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

08-08-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf. Heel goede service, enorm veel kennis, prima prijs/kwaliteitverhouding.
Het personeel is zeer vriendelijk en niets is te veel. Dat is in het verleden (bij de vorige eigenaren) wel eens anders geweest.
Ik blijf hier zeer zeker klant. Welke auto ik ook in de toekomst zal rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Tilburg

05-08-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In de afgelopen week zijn we 3 keer bij AST geweest, altijd zeer correct en goed geholpen. Helaas hadden we een beetje pech met de auto, waardoor het garage contact zo intensief was de afgelopen week. Maar de service en de reparatietijd waren super. Toen we gisterenavond de koppeling doorgetrapt hadden hoefde ik vanochtend zelfs maar te bellen en er stond in no-time een monteur op de stoep! Wij zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Ulvenhou

28-07-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal tevreden over Auto Service tilburg , ik rijd mijn Volkswagen nu bijna 2 jaar en heb hem destijds ook bij dit bedrijf gekocht. Afgelopen maandag heeft hij weer een beurt gehad en heb wederom gratis een leenauto meegekregen. De service is helemaal top en tegen relatief lagere prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Capelle aan den IJssel

25-07-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service! Maar het belangrijkste is toch wel dat Randy (verkoper) open en eerlijk is geweest.

Ik zal voor mijn volgende auto eerst bij A.S.T op hun site kijken of zij er één hebben staan die mijn aandacht weer trekt.

Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Udenhout

15-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service , nb werd ik gebeld of de ruitenwisssersbladen vervangen mochten worden voordat ze er nieuwe zouden opzetten.
De Airco had ik 2 jaar geleden laten vullen elders voor 125,00 , hier was ik slechts 69,00 kwijt
Ik heb de ervaring van Eli gelezen hieronder , toch wel knap dat zei 11500km en een jaar heeft gereden op 2 cillinders


Ja, ik beveel dit aan

Eli

15-07-2011
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kocht eind juli 2010 een Fiat stilo abarth bij auto service tilburg. Ik was eerste instantie heel tevreden over het bedrijf. Bij aanschaf had mijn auto een nieuwe apk en grote beurt gehad.

Naderhand kwam ik erachter dat mijn airco niet werkte, maar omdat mijn vorige auto geen airco had, had ik ook geen erg in de airco. Aangezien ik niet in de omgeving tilburg woon en ik werk, had ik geen tijd om terug te gaan.

Nu nog geen jaar later bracht ik mijn auto voor apk en alweer een grote beurt naar een garage bij mij in de buurt waar ik vertrouwd mee ben. De reden waarom ik alweer een grote beurt liet doen is omdat ik zekerheid wil hebben over de veiligheid van mijn auto en omdat ik zo'n gevoel had dat ie dat niet had gehad.

En ik had gelijk!!! Mijn auto had geen grote beurt gehad, mijn auto had mankementen. En ik had maar sinds de aanschaf 11500km mee gereden. Mijn auto bleek sinds de aanschaf en misschien wel eerder op 2 bougies te draaien. Mijn garagehouder deed 5 nieuwe er in en mijn auto gaf foutmeldingen door wat logisch is als het al die tijd niet op zijn 5 volle bougies heb gedraaid. Mijn auto moest naar een andere fiat dealer gebracht worden om gerepareerd te worden omdat mijn bedrading dusdanig van slechte staat was dat het vonkte en dat ik geluk had dat mijn CPU het had overleefd. Het ergste is, is dat mijn auto een tikkende tijdbom was omdat mijn motor in de brand had kunnen vliegen door die slechte bedrading en aansluitingen. Heel mijn electronica moest gecontroleerd en praktisch vernieuwd worden. Dit is het korte versie van alle mankementen die mijn auto had waardoor ik mijn auto 3 dagen kwijt was. Ik vind dat een auto die word verkocht, veilig moet zijn! En mijn auto bleek dus het laatste van veilig te zijn. Ik vind het heel erg verschrikkelijk dat ik nu weer meer dan €2000 euro kwijt ben om dit allemaal te laten repareren. Het is gewoon een slechte zaak en ik spreek echt mijn afschuw uit. Zeker omdat niet alleen ik maar ook mijn moeder mijn auto gebruikt en wij zuinig met onze spullen zijn aangezien je niet zomaar een andere auto kan kopen. Het is gewoon belachelijk!