Beoordelingen Auto Sinnema

9,2
158 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Toon uit Asten

12-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Someren

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een nieuwe auto gekocht bij Sinnema en zijn zeer tevreden over onze aankoop. We konden met alle vragen terecht bij Harry en zijn heel goed geholpen. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen bij andere mensen!


Ja, ik beveel dit aan

K.P. uit Someren

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke behandeling en dat blijft ook na de koop .
( bij andere garages wel eens anders meegemaakt ) Goede en deskundige service van de werkplaats .
Indien nodig en/of mogelijk kleine reparaties tussendoor uitgevoerd .


Ja, ik beveel dit aan

Daniek uit Asten

07-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijkheid staat bij Auto Sinnema hoog in het vaandel. Goede service, eerlijk advies & top kwaliteit. Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Heeze

07-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige garage, heb apk laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Eindhoven

07-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een gebruikte auto aangeschaft.
Goed doorgevraagd wat voor een auto ik wilde.
Mooie auto uitgezocht en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa

06-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slechte ervaring! Heel onvriendelijk! Meneer wordt geïrriteerd als je wilt onderhandelen. Als je er dan een nachtje over na wilt denken wordt er gezegd “doe maar niet”. Ik zou iedereen afraden om deze garage te bezoeken want ik vind de service meer dan schandalig! Ik zou hier nooit een auto kopen!!


Margreth uit Someren

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Sinnema geeft je het gevoel dat je klant bent, geen nr!! Dat doen ze in hun service, hun vakbekwaamheid, in hun benadering van jou als klant!! Nemen de tijd om je uitgebreid en persoonlijk te woord te staan bij waar je als klant ook voor komt!! Service met n zeer persoonlijke noot!! En het is hun eigen persoonlijke interesse die van hun klant koning maakt!!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Wessem

14-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht ben ik bij auto sinnema uitgekomen voor een een kia picanto van 2017. Met 8000 km op de teller en een jaar oud voor mij een zeer interessant aanbod. De auto zag er nog perfect en in nieuwstaat uit, en ook mijn wens om er andere lichtmetalen velgen op te zetten was geen probleem. Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto terug en we kwamen al snel een prijs overeen.. een dag erna heb ik de beslissing genomen deze auto te kopen. Waarna we snel een goede deal konden sluiten.

Een week later kon ik de auto ophalen, had een beurt gehad, nieuwe matten erin en de auto zag er daadwerkelijk in nieuwstaat uit, hij had een perfecte poetsbeurt gehad en werd zeer netjes afgeleverd.

De snelle en correcte communicatie met de eigenaar, de eerlijke afhandeling, maar vooral het gastvrij ontvangst zorgde voor een zeer goede eerste indruk. Daar kan menig groter merkdealer met soms snelle verkooppraatjes echt wat van leren :)

Jammer dat deze zaak net iets te ver van mijn woonplaats ligt anders ging ik hier zeker terug voor het jaarlijks onderhoud ;)


Ja, ik beveel dit aan

Caro uit Nederweert

14-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan