Beoordelingen Auto Sinnema

9,2
133 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Will uit Someren

07-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een nieuwe picanto gt line gekocht.
Prima behandeld en prettig zaken gedaan .
SUPER bedrijf Auto Sinnema !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rebekka uit Beegden

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag kia picanto gekocht, super service, fijne afhandeling, kortom zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan!!


Ja, ik beveel dit aan

Harry en Mary uit Culemborg

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een hele zaterdag verscheidenen dealers bezocht te hebben hadden we meneer Sinnema opgebeld en gevraagd of de auto waar wij oog voor hadden toevallig buiten stond en of wij het alvast konden zien. Het was namelijk al ver buiten sluitingstijd. Super aardig dat we naar de zaak konden rijden om alsnog geholpen te worden. Die dag afgesloten met een buiten verwachting goede deal. Dank U wel daarvoor. We zijn zeer tevreden met de koop bij een vriendelijke en zeer betrouwbare eigenaar die alle tijd voor ons had. Ook bedankt voor het mooie met zorg uitgekozen boeket en de liter motor olie. De koffie was heerlijk en we zijn super tevreden met de aankoop! Zou een volgende weer bij Auto Sinnema aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit IJmuiden

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf, idem de bedrijfsvoering! In maart 2017 onze auto bij auto Sinnema ingeruild en aldaar een andere auto gekocht. Alles verlopen zoals afspraak! Wij zijn zeer tevreden en bevelen auto Sinnema ten zeerste aan!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Deurne

24-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Someren

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb voor auto Sinnema gekozen omdat je hier heerlijk op je gemak rond kunt kijken zonder dat ze opdringerig worden,je goed advies en eerlijke informatie over hun auto's verstrekken.
Je krijgt hier echt het gevoel dat ze naar je luisteren en met je mee denken


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie

15-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en kundig bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Hun slogan "uw auto onze zorg" maken ze meer dan waar!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Berlicum

22-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via gaspedaal.nl bij dit bedrijf terecht gekomen. Eigenaar is een hele prettige man en maakt een zeer betrouwbare indruk. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Eigen meegebrachte monteur kreeg alle gelegenheid om de auto te controleren. Vriendelijk personeel ook en een hele opgeruimde nette garage (mooie vloer ook trouwens😂). Stukje rijden vanuit Berlicum, maar mocht ik nog een keer een auto kopen ga ik zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit someren nl

08-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ferdi uit Helmond

21-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardige eigenaar die zelfs na sluitingstijd ons heeft geholpen bij de inruil van onze auto. 3 dagen later konden we onze nieuwe auto al ophalen. We blijven ook zeker onze auto onderhouden in deze garage.


Ja, ik beveel dit aan