Beoordelingen Auto Sinnema

9,2
130 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Martin uit IJmuiden

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf, idem de bedrijfsvoering! In maart 2017 onze auto bij auto Sinnema ingeruild en aldaar een andere auto gekocht. Alles verlopen zoals afspraak! Wij zijn zeer tevreden en bevelen auto Sinnema ten zeerste aan!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Deurne

24-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Someren

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb voor auto Sinnema gekozen omdat je hier heerlijk op je gemak rond kunt kijken zonder dat ze opdringerig worden,je goed advies en eerlijke informatie over hun auto's verstrekken.
Je krijgt hier echt het gevoel dat ze naar je luisteren en met je mee denken


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie

15-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en kundig bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Hun slogan "uw auto onze zorg" maken ze meer dan waar!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Berlicum

22-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via gaspedaal.nl bij dit bedrijf terecht gekomen. Eigenaar is een hele prettige man en maakt een zeer betrouwbare indruk. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Eigen meegebrachte monteur kreeg alle gelegenheid om de auto te controleren. Vriendelijk personeel ook en een hele opgeruimde nette garage (mooie vloer ook trouwens😂). Stukje rijden vanuit Berlicum, maar mocht ik nog een keer een auto kopen ga ik zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit someren nl

08-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ferdi uit Helmond

21-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardige eigenaar die zelfs na sluitingstijd ons heeft geholpen bij de inruil van onze auto. 3 dagen later konden we onze nieuwe auto al ophalen. We blijven ook zeker onze auto onderhouden in deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Someren

17-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag is mijn Kia Niro overhandigd door Harry. Een ontzettend fijne auto, en de service van Hetty en Harry is zoals altijd uitstekend! Bedankt voor het meedenken, ontzorgen en de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Geldrop

09-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam hier voor de eerste keer en werd hartelijk ontvangen met een kop koffie. De service was prima en de prijs viel lager uit dan van tevoren werd ingeschat wat je bijna nergens meer tegenkomt.
Ga hier graag terug de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Someren

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na ernstige hagelschade in juni voortreffelijk geholpen met fijne persoonlijke aandacht en zorg. In alles zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan