Beoordelingen Auto Sinnema

9,2
144 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

arno uit schijndel

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. Alles was netjes volgens afspraak gedaan. Zeer net bedrijf met vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader om hier eens te gaan kijken als je een andere auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Gemert

10-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met de aankoop van onze auto! Het bedrijf heeft een goede, verzorgde en betrouwbare uitstraling. Je krijgt een gedegen eerlijk advies en afspraken worden goed nagekomen. Een mooie bos bloemen maakt de levering compleet.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarije uit 's-Gravenhage

08-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk en rechtdoor zee, vriendelijk en integer. Zij houden zich aan de afspraak en leverden de auto af met een fijne poetsbeurt en een bloemetje!


Ja, ik beveel dit aan

MTM uit Geldrop-Mierlo

27-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs derde auto via Sinnema gekocht. Alles keurig volgens afspraak. Meedenken, klantvriendelijk en betrouwbaar. Voorbeeld: niet afgesproken maar wel door Sinnema gedaan: occasion alvast een beurt gegeven, "anders moet je over 2 maanden terugkomen" = service! Ook voor mijn vierde auto kom ik hier weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Hans

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maandag onze "nieuwe" auto opgehaald. Via een kennis bij Sinnema terecht gekomen die daar goede ervaringen heeft. Hij heeft niks teveel gezegd,na aankoop zijn we thuis achter een klein probleempje gekomen wat we voor de koop misschien wel hadden kunnen zien. Gebeld met Sinnema en het probleem nog dezelfde dag opgelost! TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

gert-jan uit duizel

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij de aankoop van een nieuwe auto nam Sinnema alle tijd om mij alle voors en tegens te laten overwegen. Stelde goede vragen. Liet mij naar een collega gaan om de auto nogmaals te bekijken. en bij aflevering legde hij goed uit hoe e.e.a. werkt. Kortom een uitstekend verkoopgesprek.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit someren

14-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service heb daar op gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Someren

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net nieuwe auto gekocht bij Auto Sinnema en heb een prima eerste indruk. Komen afspraken na. Klant is hier nog koning!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Tegelen

16-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb gisteren mijn auto gekregen en ben zeer tevreden over de service. Alle punten die ik aangaf zijn perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

H en T uit Helmond

29-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige bezoekjes waren al prima.Afgelopen maandag even terug i.v.m. een aangegeven storing. Meteen antwoord gekregen .. kon meteen maandag langs komen. Nagekeken ..en weer prima in orde ..er was achteraf niets aan de hand. Uitleg gekregen en mocht er ooit weer iets zijn..gewoon terugkomen. Dit verdient gewoon een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan