Beoordelingen Auto Sinnema

9,3
140 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 140 beoordelingen

Hans

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maandag onze "nieuwe" auto opgehaald. Via een kennis bij Sinnema terecht gekomen die daar goede ervaringen heeft. Hij heeft niks teveel gezegd,na aankoop zijn we thuis achter een klein probleempje gekomen wat we voor de koop misschien wel hadden kunnen zien. Gebeld met Sinnema en het probleem nog dezelfde dag opgelost! TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

gert-jan uit duizel

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij de aankoop van een nieuwe auto nam Sinnema alle tijd om mij alle voors en tegens te laten overwegen. Stelde goede vragen. Liet mij naar een collega gaan om de auto nogmaals te bekijken. en bij aflevering legde hij goed uit hoe e.e.a. werkt. Kortom een uitstekend verkoopgesprek.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit someren

14-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service heb daar op gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Someren

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net nieuwe auto gekocht bij Auto Sinnema en heb een prima eerste indruk. Komen afspraken na. Klant is hier nog koning!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Tegelen

16-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb gisteren mijn auto gekregen en ben zeer tevreden over de service. Alle punten die ik aangaf zijn perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

H en T uit Helmond

29-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige bezoekjes waren al prima.Afgelopen maandag even terug i.v.m. een aangegeven storing. Meteen antwoord gekregen .. kon meteen maandag langs komen. Nagekeken ..en weer prima in orde ..er was achteraf niets aan de hand. Uitleg gekregen en mocht er ooit weer iets zijn..gewoon terugkomen. Dit verdient gewoon een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

H en T uit Helmond

16-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag onze auto opgehaald!! Zijn we super blij mee! Van te voren al een heel goed gevoel bij het bekijken van verschillende auto`s. Hele fijne eerlijke benadering,goed geluisterd en ook fijne adviezen gegeven. Daarbij nog een hele fijne service! Auto ziet er toppie uit en rijdt super. We zullen graag terug komen.Nogmaals bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Someren

07-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een nieuwe picanto gt line gekocht.
Prima behandeld en prettig zaken gedaan .
SUPER bedrijf Auto Sinnema !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rebekka uit Beegden

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag kia picanto gekocht, super service, fijne afhandeling, kortom zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan!!


Ja, ik beveel dit aan

Harry en Mary uit Culemborg

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een hele zaterdag verscheidenen dealers bezocht te hebben hadden we meneer Sinnema opgebeld en gevraagd of de auto waar wij oog voor hadden toevallig buiten stond en of wij het alvast konden zien. Het was namelijk al ver buiten sluitingstijd. Super aardig dat we naar de zaak konden rijden om alsnog geholpen te worden. Die dag afgesloten met een buiten verwachting goede deal. Dank U wel daarvoor. We zijn zeer tevreden met de koop bij een vriendelijke en zeer betrouwbare eigenaar die alle tijd voor ons had. Ook bedankt voor het mooie met zorg uitgekozen boeket en de liter motor olie. De koffie was heerlijk en we zijn super tevreden met de aankoop! Zou een volgende weer bij Auto Sinnema aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan