Beoordelingen Auto Sinnema

9,2
126 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

Mike uit Berlicum

22-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via gaspedaal.nl bij dit bedrijf terecht gekomen. Eigenaar is een hele prettige man en maakt een zeer betrouwbare indruk. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Eigen meegebrachte monteur kreeg alle gelegenheid om de auto te controleren. Vriendelijk personeel ook en een hele opgeruimde nette garage (mooie vloer ook trouwens😂). Stukje rijden vanuit Berlicum, maar mocht ik nog een keer een auto kopen ga ik zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit someren nl

08-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ferdi uit Helmond

21-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardige eigenaar die zelfs na sluitingstijd ons heeft geholpen bij de inruil van onze auto. 3 dagen later konden we onze nieuwe auto al ophalen. We blijven ook zeker onze auto onderhouden in deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Someren

17-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag is mijn Kia Niro overhandigd door Harry. Een ontzettend fijne auto, en de service van Hetty en Harry is zoals altijd uitstekend! Bedankt voor het meedenken, ontzorgen en de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Geldrop

09-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam hier voor de eerste keer en werd hartelijk ontvangen met een kop koffie. De service was prima en de prijs viel lager uit dan van tevoren werd ingeschat wat je bijna nergens meer tegenkomt.
Ga hier graag terug de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Someren

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na ernstige hagelschade in juni voortreffelijk geholpen met fijne persoonlijke aandacht en zorg. In alles zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Someren

30-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn auto bleek na de hagelbui total los! Auto Sinnema heeft mij perfect geholpen en ervoor gezorgd dat ik weer snel in een nieuwe auto kon rijden!!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Someren

25-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

J.A.L. uit Deurne

07-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto verkocht die rot was,bij verhaal halen speet het hem erg en was bereid om tegen een zacht prijsje voor ons een andere auto te zoeken.hier niet op in gegaan want dan was ik dus dubbel geld kwijt.Hierna niets meer van dit bedrijf vernomen.


Mario uit Someren

11-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Sinnema heeft ons snel en professioneel geholpen toen 1 dag voor onze zomervakantie onze auto een serieus defect aan de motor kreeg.
Gezien de leeftijd van de auto en ook gezien onze vakantieplanning was reparatie niet echt een optie.
Door een gunstige inruil van onze auto tegen een nieuwer model hebben we toch een geslaagde vakantie gehad!


Ja, ik beveel dit aan