Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,9
271 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 271 beoordelingen

macy uit zeist

24-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit de Purmer

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect geholpen na 1 jaar probleemloos rijden. Koelvloeistof verlies, bezochte garage zei koppakking lekkage. Toch even naar Smeeing voor een second opinion. Uiteindelijk een lek druktankje. Reparatie perfect uitgevoerd en een enorme financiële meevaller. Tevens ter vervanging een nagelnieuwe Opel Karl meegekregen. Hulde Nees van Proosdij, wat een klantgericht handelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Utrecht

17-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag de nieuwe boekjes ontvangen die ik was kwijt geraakt. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Arnhem

14-07-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben ik tevreden nee.
Voorbeeld:Poetsen is simpelweg,de wasserette.
Voorbeeld: olie controle, blijkt zwarte drap te zijn.
Voorbeeld:voor zoveel geld mag er ook wel een nederlands instructie boekje bij zitten,

Ben ik tevreden ja.
Voorbeeld:auto rijdt als een zonnetje.
Dus met het totaalplaatje ben ik wel tevreden,
De vraag onder van beveelt u dit bedrijf aan kan ik beantwoorden met ja en nee.


Ja, ik beveel dit aan

kyle uit Heerhugowaard

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een tweedehands Seat voor mijn zoon gekocht.
Zeer professioneel groot bedrijf wat gelijk vertrouwen geeft. Verder een zeer vriendelijke verkoper (Joris Daams) die man weet waar hij het over heeft.
Ik zal deze garage bij al mijn vrienden en kennissen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben

08-07-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle en goede afhandeling van de inkoop van mijn auto. Reeel bod en professionele afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Joeri uit Hilversum

07-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie grote keuze en vooral een top service vanaf het eerste moment tot aan het einde ! 👍 Voor Tom !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en snel geholpen. Prima uitleg van de verkoper Joris Daans. Een hele prettige en vriendelijke verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en snel geholpen. Prima uitleg van de verkoper Joris Daans. Een hele prettige en vriendelijke verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Joeri uit Hilversum

06-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie grote keuze en vooral een top service vanaf het eerste moment tot aan het einde ! 👍 Voor Tom !


Ja, ik beveel dit aan