Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,1
544 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 544 beoordelingen

M uit Tiel

17-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit 3752 ME bunschoten

17-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, goede verhouding tussen ruimte geven en binden


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit 3752 ME bunschoten

14-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, goede verhouding tussen ruimte geven en binden


Ja, ik beveel dit aan

john uit denbosch

13-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dichtbij garantie . tja alleen jammer dat niet elke dealer of bedrijf dit met BOVAG repareert . maar als je in de gelegenheid bent om ff 60 km te rijden word je netjes geholpen door de auto achter te laten en een leenauto ter beschikking gekregen..ik had een beetje mankementen aan de automatenbak van mijn opel mokka maar de garantie was bijna verlopen .. maar dat was geen probleem .. ik ben netjes geholpen door de medewerkers en werd een voorstel gedaan om de auto om te ruilen voor een leenauto .. en dat nog terwijl de garantie termijn was verlopen maar het was tevoren gemeld … dus geen probleem bij Auto Smeeing..de automatenbak is kosteloos gereviseerd .. kijk dat is pas service ..dat heb ik in de 49 jaar dat ik auto rijd nog nooit niet meegemaakt ..mij volgende auto zal ik ook gerust daar weer kopen..


Ja, ik beveel dit aan

Wouter

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een autobedrijf anders dan andere of dan dat wij gewend waren. Toch is ons bezoek en onze aankoop bij Auto Smeeing prima bevallen. We zijn goed en vriendelijk geholpen en gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Ben alleen niet zo fan van de optionele extra service pakketten achteraf. Persoonlijk vind ik dat dit als onderbouwing van je service en kwaliteit standaard meegeleverd moet worden. Prima koffie in de pub.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Oosterhout

12-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn door Mitchell goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto. Na aflevering hadden wij enkele vragen / opmerkingen waarbij we binnen een paar uur een passende oplossing kregen aangeboden.

Al met al super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Soest

04-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een aantal jaren geleden heeft mijn echtgenoot een auto hier gekocht. Goede service en je wordt netjes te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Utrecht

04-05-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had om 13.00 uur een afspraak voor een proefrit , is er een afspraak met iemand anders gemaakt smorgens om 10.30 en krijg ik om 12.30 uur te horen dat de auto is verkocht. Had ik om 9.00 uur moeten komen? Die keuze had ik toch moeten krijgen? Toch een raar gevoel van over gehouden, niet klantvriendelijk.


Patricia uit Almere

03-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen door mark!!! Alles goed uitgelegd. Top service. Is voor de tweede x dat we bij Smeeing Eem auto kopen en zeker niet de laatste!!!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Hank

03-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen aardige verkoper


Ja, ik beveel dit aan