Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,1
474 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 474 beoordelingen

Henk uit Beek

22-03-2019
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aflevering is er geen Nederlands instruktie boekje bij
Om de krik te bedienen ontbreekt een slinger
We kregen ook geen enkele insruktie


P uit Almere

21-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is heel goed.Dit bedrijf is betrouwbaar en heeft vriendelijk personeel. Ik ben heel goed bijgestaan door Jeroen, aardige vent , hij adviseert en begeleid je van begin tot eind bij je aankoop.Topper


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Baarn

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden het een heel fijn bedrijf je kan er ongestoord rond kijken en als het nodig is zoek je een verkoper op en dan ga je samen even kijken en daarna even de pup in voor een kopje koffie of thee perfect geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Baarn

18-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen door Joey Kam. Wat een vakmanschap en ervaring straalt hij uit. Niets was hem teveel om ons van dienst te zijn. Met goede en gerichte uitleg was de keuze voor onze sportieve Renault snel gemaakt. Wij raden auto Smeeing en Joey van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Doorwerth

17-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij het zoeken naar een nieuwe auto, kwam ik terecht bij Auto Smeeing. Hier werd ik door Mitchell Krops uitstekend geholpen. Na een auto ongeluk te hebben gehad, moest ik snel weer een nieuwe wagen hebben. Na deze gevonden te hebben werd alles snel geregeld door Mitchell. Nu heb ik veel plezier van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Rhenen

15-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede ontvangst en klantvriendelijk geholpen, zeker in vergelijk met bezoeken aan diverse soortgelijke bedrijven


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Almere

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 5e keer een auto bij Smeeing gekocht. Wederom super goed geholpen door Maarten! Hopelijk net als de voorgaande jaren weer veel rijplezier.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Utrecht

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Den haag

14-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Ruime keuze, goede ontvangst. Heerlijke koffie. Gezellige koffiebar.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Den haag

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Ruime keuze, goede ontvangst. Heerlijke koffie. Gezellige koffiebar.


Ja, ik beveel dit aan