Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,9
229 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 229 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Nieuwegein

21-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een super goede ervaring met jullie bedrijf. Wij hadden een grotere en duurdere auto te koop en wilde graag kleiner gaan rijden. Verkoper Tom Hoen heeft ons hierbij geholpen en we hebben uiteindelijk een leuke kleine auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Heerhugowaard

16-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer de tweede auto daar gekocht. bijzonder goed geholpen door verkoper Mark Hoogendoorn. Doet waar het bedrijf voor staat, goede uitleg en nakomen wat er is afgesproken. Miste nog een reserve wiel, geen probleem. Toen ik de auto kwam ophalen werd deze alsnog gemonteerd. Daarna nog de auto samen te hebben doorgenomen. Petje af voor Mark. Zal zeker iedereen aanraden om daar eens een kijkje te gaan nemen.Heeeeel veel keus.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bunschoten

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne verkoper namelijk Jeroen Buijze die met je meedenkt en super goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwijndrecht

11-03-2017
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Willen graag verkopen, maar daarna geen goede service.

Hebben driekwart jaar geleden een auto gekocht hier. Nu met de storm is hij Total Los en blijkt de dagwaarde veel minder te zijn dan we ervoor betaald hebben. Als we contact opnemen beloven ze wat maar doen het vervolgens niet. Je merkt dat ze graag willen verkopen maar de service daarna is er niet.
Bij andere garage geweest en die vertellen dat als je zoiets hebt hun het dan voor je afhandelen en dat je dat niet als particulier moet doen. Jammer dat die service bij auto smeeing ontbreekt. Daarbij dat je dus teveel betaald voor de auto maakt dat wij niet meer terug willen komen bij dit bedrijf.


arno uit Bunschoten-Spakenburg

24-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden, nette service, problemen worden snel opgelost, alles wordt uitstekend uitgelegd

Zeer positief


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Almere

12-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangen en correct te woord gestaan.
Niet opdringerig je kan op je gemak kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag kennis gemaakt met het bedrijf , alle lof voor de sevice en deskundigheid


Ja, ik beveel dit aan

B uit Leusden

04-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 4-2-2017 Golf 73-thl-4 gekocht. Fantastisch geholpen door Tom Hoen moeten jullie zuinig op zijn .


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Zeist

28-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel groot bedrijf met heel veel goede en mooie auto's. Soms moet je wat langer wacgten. Ze helpen je waar nodig. Nemen de tijd voor je. Als er iets niet klopt nemen ze de verantwoording en lossen het op.


Ja, ik beveel dit aan