Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,9
319 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 319 beoordelingen

Sonja uit Nieuwleusen

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen door Maarten Weijland.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wijchen

07-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel Klantgericht, vriendelijk en ook een leuk praatje kunnen maken. informatie is voldoende en heb ook op mijn dooie gemak de auto kunnen bekijken.


Ja, ik beveel dit aan

Ayla uit Soest

05-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijne ervaring met Auto Smeeing. Wij konden op zondag langskomen en werden vriendelijk verwelkomt. Na het bezichtigen van de auto wilden wij graag een verkoper spreken, wij konden plaatsnemen in de Pub waar een vriendelijke gastvrouw ons een heerlijke kop koffie bracht. De verkoper was zeer gastvrij en professioneel. Wij hebben bij hem de deal gesloten met inruil van onze huidige auto waar wij nog een hele redelijke prijs voor kregen. De aflevering was eveneens een prettige ervaring en ik ben zeer tevreden over de auto! Ik kan het bedrijf aanbevelen, de gastvrijheid, de sfeer en communicatie is zeer prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Ilonka uit HOEVELAKEN

04-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede communicatie en goede service bij de aankoop van de Kia Rio. De hoedenplank miste in de auto en stond bij nader inzien ook niet op de foto zoals de auto te koop stond. Naderhand is deze besteld, zodat ik deze alsnog kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Waalwijk

02-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: SLECHT! 6 maanden extra bovag garantie gekregen, nu is er iets mis en dan wordt er niks aan gedaan. Opgelicht kan je dus wel zeggen...

Sinds ik hier een auto heb gekocht alleen maar problemen ondervonden.. Afspraken komen ze hier nooit na!

Dit begon al bij de grote beurt die de auto zou krijgen voor aankoop.. nooit gebeurd..


P. uit Hooge Zwaluwe

01-02-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks mijn eerdere kritiek (1-2-18) wens ik dit nu toch wel te matigen! Bedrijf belde mij vanavond om toelichting te geven op hun ervaringen, mijn ervaringen aan te horen waardoor mijn mening over Smeeing toch wel is gewijzigd. Er werd geluisterd, positieve feedback geleverd en daarbij getracht mij te overtuigen van de juiste bedoelingen. Ik heb het juiste in de 'mens' getracht te ontdekken en ben zeker bereid op basis van dit gesprek het vertrouwen de overhand te geven.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Arnhem

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Dokkum

29-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op 19 januari 2018 de Audi opgehaald die ik de week ervoor had gekocht. Netjes afgeleverd. Dat was mijn verwachting ook. Na een rit in de regen, bleek dat de ruitenwissers voor en achter niet aan mijn verwachtingen voldeden. Hierop een bericht naar Mark gestuurd met het verzoek de puntjes op de I te zetten. Vervolgens keurig beantwoord en doorverwezen naar de plaatselijke dealer. Deze heeft het in overleg met Smeeing opgelost en de auto voorzien van een nieuwe set ruitenwissers. Dus ook de after sales heel positief ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Ilja uit Dordrecht

19-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2017 wezen kijken voor een nieuwe( gebruikte) auto.. de keuze is reuze.. na een afspraak te hebben gemaakt konden wij komen kijken en proefrijden. Wat een leuk bedrijf, iedereen zegt goedemorgen, de mensen lachen en de auto's staan er mooi bij. Na een goede proefrit de keuze gemaakt en de afhandeling ging super snel. Een leuke prijs gekregen voor onze oude auto. En nu wachten op het rdw voordat we hem kunnen halen. Iets wijzigen of vragen ook aan de telefoon word je super geholpen. En ik heb wat afgebeld. (Jullie zijn bijna van ons af) Helaas liet het rdw op zich wachten maar daar werd goed over gecommuniceerd . Ik wil iedereen bij auto Smeeing ook ontzettend bedanken voor de zorg. Maandag aanstaande kunnen we heb eindelijk ophalen... Maurice, Jordi, Thomas en van iedereen waarvan ik de naam niet meer weet..


Ja, ik beveel dit aan

Henrik uit Soest

17-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Allan Drost en Kevin (beiden service adviseurs) hebben mij uitstekend geholpen en de juiste diagnose vastgesteld voor de Polo van mijn dochter.


Ja, ik beveel dit aan