Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,0
393 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 393 beoordelingen

Henk uit Huizen

21-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alvorens wij door de gastvrouwe aan een verkoper verbonden werden ging er een aardige wachttijd vooraf zonder hiervoor door haar te zijn aangesproken. Uiteindelijk werden wij vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en verder correct werden geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Maarssen

11-09-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aparte ervaring, na interesse aangegeven te hebben in een auto via internet door Smeeing gebeld om een afspraak te maken, zo konden ze immers de beste inruilwaarde voor mijn auto bepalen, op deze afspraak werden we in de garage bij de auto achtergelaten (zonder sleutels) om ernaar te kijken, verkoper ging er met onze sleurels vandoor om naar onze auto te kijken, na terugkomst wilde de verkoper met ons over een prijs gaan praten, over een auto waar we geen meter in gereden hebben, Na een (te) lage inruilprijs en te hoge prijs onder de streep met een apart gevoel terug naar de auto om er achter te komen dat de verkoper wel fijn in onze auto had gereden, nog nooit meegemaakt!


Jan uit Andel

11-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De aankoop verliep prima. Het afleverproces ging echter niet helemaal goed, maar Auto Smeeing heeft dit erkend en het op een nette manier opgelost. De deuk die ik in het vertrouwen van Auto Smeeing had opgelopen, hebben zij hiermee weer weggepoetst.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Diemen

08-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn derde auto op rij gekocht bij dit bedrijf omdat in de loop der jaren mij is gebleken dat ze goede auto,s leveren en een optimale service. Tvens zijn de personeelsleden vakbekwaam en service gericht.
Goed gedaan Mark..


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Abcoude

03-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel plezierig en goede uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

C.W. uit Zeist

03-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat hebben we een goed en eerlijk gesprek met Djorden kunnen hebben! Hij leefde zich in onze situatie in en deed er echt alles aan om er samen op een goede en leuke manier uit te komen.
Dat is gelukt, met spanning wachten we op de aflevering van de Fiat 500!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Breda

30-08-2018
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste contact met verkoper Rick was redelijk. Ondanks de drukte werden we te woord gestaan omdat we een afspraak hadden gemaakt voor een proefrit. De verkoper wist weinig tot niets van de auto af (betrof een E-tron), wel een aardige jonge vent. Over proefrit erg tevreden. In de ‘pub’ werd een offerte uitgebracht. Hierin kwam exact de verkoopprijs te staan. We vroegen of hier nog wat aan gedaan kon worden. Hierop werd geantwoord dat hij dat zou bespreken met zijn verkoopleider. Het betrof een BTW auto. We zouden op vakantie gaan maar Rick zou met een scherp aanbod terugkomen. Na diverse telefonische contacten en emails met excuses dat hij nog niets wist over de auto (de auto was als kado voor mijn vrouw bedoeld) gaf Rick aan dat hij over 3 dagen contact op zou nemen. In die dagen zag ik dat de auto ineens van internet gehaald was. Wat bleek, terwijl er een offerte was uitgebracht en wij in gesprek waren (10 dagen) was de auto aan een collega verkocht. Dat is lekker betrouwbaar zaken doen zeg. Mijn ongenoegen hierover geuit en geen enkele schriftelijke reactie ontvangen. Wel hebben we twee anderen van het klantencontact aan de lijn gehad. De oplossing die geboden werd: jullie kunnen de auto kopen maar wel tegen de prijs op de voorruit. Maw geen enkel gebaar terug vanwege onprofessioneel en klantonvriendelijk gedrag: niet terugbellen, je in de waan laten, slechte interne communicatie, arrogantie (we verkopen er toch genoeg). Kortom geen aanrader maar laat ik het maar op auto pech houden.


Ron uit Almere

16-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 10 jaar tevreden te gebben gereden in een Space Star gekocht bij Smeeing, zijn wij er wederom in geslaagd om een nieuwere auto aan te schaffen bij Smeeing. Compliment ook aan Djorden die ons ‘over de streep trok’ met goed advies én een mooi aanbod :-). Wat ons ook opvalt is de uitstekende nazorg. De periode na ophalen van onze Captur bleken er nog wat aanpassingen nodig en ook dat werd correct en naar onze tevredenheid uitgevoerd, Topwerk door de monteurs. Wij hebben geen spijt dat wij na 10 jaar teruggekomen zijn bij Smeeing.


Ja, ik beveel dit aan

Cyanne uit Amersfoort

10-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige ervaring bij het kopen van de auto. Ruime tijd om een proefrit te maken en netjes geholpen met de offerte/inruil en aflevering door Mitchell. Ondanks dat het druk was en we soms even moesten wachten kwam je tijdens het wachten ook niets te kort en was er een hele aardige gastvrouw.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Puttershoek

26-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het eerste contact, de proefrit, de verkoop etc ging top, tot de aflevering. Dat is dan zo jammer.


Ja, ik beveel dit aan