Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,8
246 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 246 beoordelingen

C.h. uit Leek

27-05-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring, beloven te bellen zo gauw de inruilauto die men aan biedt binnenkomt. Er wordt me verzekert 'u bent de eerste' vervolgens wordt ik niet gebeld en ontdek dat de auto al binnen is. Als ik dan bel dan wordt me gemeld dat er iemand aan het proefrijden is. We bellen binnen een uur terug. Als er na twee uur nog niet gebeld is bel ik zelf maar weer en dan kunnen ze weer niets voor mij betekenen want ze hebben net afgesproken met iemand anders en die komt over twee uur.
Kortom je kunt met dit bedrijf helaas geen afspraken maken die men na komt


Niels

26-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via de telefoon ben ik benaderd aan de hand van mijn advertentie op internet om mijn citroen DS3 te verkopen.
Telefonisch zijn we (aan de hand van mijn beschrijving) een prijs overeengekomen.
Een aantal dagen later kon ik al terecht voor de inkoop van mijn auto. Na een kleine controle bleek de auto naar behoren te zijn en is de koop afgehandeld.
Dit alles is erg netjes en snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Wijk bij Duurstede

19-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week was mijn Volkswagen Golf op een parkeerterrein gestolen. Dit ontdekte ik op zondagnacht. De volgende morgen heb ik aangifte gedaan bij de Politie en de verzekering op de hoogte gebracht.
Daarna begon de zoektocht naar een andere auto, omdat ik die nodig heb voor mijn werk, het voeren van administraties voor bedrijven, om mijn klanten die over heel Nederland verspreid zijn, te bezoeken. Via auto.lease kwam ik een tweedehands Golf tegen, die te koop stond bij Auto Smeeing in Soest. Normaal gesproken kosten het ongeveer een week om de hele papier winkel af te ronden, de auto op naam te zetten en de financiering te regelen.
Aangezien ik geen vervoer had is de verkoper van Smeeing (Maarten Weijland) in de auto gestapt en naar mijn adres in Wijk bij Duurstede gereden, alwaar ik de auto heb bekeken en waar we de deal hebben gesloten. Van te voren is er veel werk verzet door Lease.auto om een akkoord te krijgen voor de financiering. Dit lukte allemaal heel snel en de handtekeningen waren al gezet toen Maarten Weijland van Smeeing de auto kwam laten zien. Daarna is de auto op naam gezet en het leasebedrag van de financiering was op vrijdag morgen betaald aan auto Smeeing. Hierdoor kon ik vrijdag ’s-Middags de auto al komen ophalen en was deze deaL in 2! dagen helemaal rond.
Mijn dank gaat uit naar de verkoper van Lease.auto, Edwin Weideman, naar de verkoper van Auto Smeeing, Maarten Weijland en de financieringsmaatschappij die alles snel regelde.


Ja, ik beveel dit aan

Huibert uit Lelystad

17-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, deskundig personeel.
naar tevredenheid geholpen
goede afspraken gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Oosterhout

16-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag een zeer prettig gesprek gehad met Mark Hoogendoorn. Ook Sipke kwam nav het telefonisch contact een hand schudden. Erg professioneel en betrokken medewerkers die er alles aan doen om de afspraak en contacten vlekkeloos te laten verlopen. Na de proefrit een korte maar correcte prijsonderhandeling gehad en de auto gekocht. Ook de aflevering vandaag ging zoals ik het had verwacht.
Hele duidelijke communicatie met deze twee heren. Sipke en Mark: Bedankt voor het goede gevoel dat ik bij de aankoop bij jullie heb ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Oosterhout

11-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het maken van een afspraak een bijzonder prettig informatief gesprek gehad met Sipke. Omdat ik een eindje moet rijden om in Soest te komen had ik een aantal vragen. Alle tijd werd genomen om vragen te beantwoorden, ik kijk nu al uit om zaterdag naar Auto Smeeing te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Utrecht

10-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pretttig
Top dat Joris mijn aanspreekpunt bleef en ook op z'n vrije dag de auto kwam opleveren


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Mijdrecht

08-05-2017
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen fijne ervaring. Ben er zaterdag 15 april speciaal naar toe gereden voor een witte VW Golf 7 die ze op de site hadden staan, aangekomen konden we de auto niet vinden en was er geen verkoper te bekennen. Uiteindelijk maar het aangrenzende kantoor ingelopen alwaar verteld werd dat de auto naar de spuiterij was gebracht vanwege een kras in de lak, ze waren de site vergeten aan te passen. Uiterlijk de vrijdag erop zou hij weer in de showroom staan, indien eerder zou ik een belletje krijgen. Prompt werd ook de site aangepast met een blauwe 'binnenkort verwacht' foto. Na ruim een week zelf maar weer eens gebeld of de auto inmiddels alweer in de showroom stond, toen werd verteld dat het nog een week zou duren. Na diè week nog maar weer eens gebeld, ene Thomas gesproken, hij wist het niet maar zou terug bellen, dat telefoontje zit ik nog steeds op te wachten... Inmiddels is de auto van de site verwijderd.

Ik had hem graag willen kopen, erg jammer van de gebrekkige communicatie...


Greet uit Soest

05-05-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring gisteren,half uur kijken,niemand kwam,en later op zn telefoontje even kijken,nee niets .voor mij geen goed bedrijf,verder niets.Ik kwam voor een Peugeot 107 automaat.voelde ons niet gehoord.


Ed uit Den Dolder

04-05-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peugeot 207 begin april gekocht,leuke auto aantrekkelijke prijs. Alleen bij het opstellen van de koopovereenkomst werd er een bedrag van € 695.gerekend aan Best Buy pakket hetgeen beduidend duurder was dan dat op de kaart bij de auto stond. De verkoper verklaarde dat dat kwam omdat de auto's alleen nog maar met een jaar garantie afgeleverd werden. Tevens werd er toegezegd dat de auto een grote beurt zou krijgen. Bij aflevering werd verteld dat de distributieriem vervangen wordt bij 10 jaar en 150.000 km. De auto is van januari 2008 en heeft 132000 km gelopen. Op internet wordt geadviseerd om dat na 120000 km te doen.Voor de rest was er onderhoud gepleegd vlgns. de inspectiecontrole dus geen grote beurt. Gisteren auto gebracht voor reparatie aantal punten keurig opgelost. Kwam via de site erachter dat je wel voor een goedkoper pakket kan kiezen met een half jaar garantie scheelt aanzienlijk die optie is mij niet geboden. Tevens wordt het Best Buy pakket aangeboden met gratis fiets !! Nou die zou ik wel graag willen hebben. Er staat ook bij : auto gepoetst compleet, ik kon wel zien dat ze hem door de wasstraat gehaald hadden. Tot nu toe is het geen Best Buy maar een pretpakket.


Ja, ik beveel dit aan