Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,8
293 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 293 beoordelingen

C.W uit Zeist

21-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste kennismaking met dit bedrijf. Was even zoeken bij wie we moesten zijn, maar bij navraag werd alles snel geregeld. Moesten wat langer wachten -zondag- maar in de pub was koffie en zelfs erwtensoep. Zo'n ontvangst geeft al een vertrouwd idee.
Geholpen door Maarten Weijland, die in alle opzichten wilde meedenken en probeerde een zo goed mogelijke inruil te maken.
Nadat ik door mijn verzekeringsmaatschappij wat in verwarring was gebracht over o.a aanschafwaarde, dacht hij daar ook nog in mee.
Goede adviezen, en merkbaar dat Maarten echt een tevreden klant met een fijne auto wilde zien.
Kan nu niet wachten tot mijn nieuwe auto er is, en dat er zo meegedacht werd: heb ik wel anders meegemaakt.
Nu de aflevering nog, maar alle vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Alphen aan de Rijn

17-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: augustus 2017 gezocht bij Smeeing naar een Hyundai ix 35 .
Deze konden we niet vinden wat wij zochten ,de verkoper kwam naar ons toe en hij bracht ons naar boven en daar stond de auto die wij zochten hij ging de sleutel halen reed de auto naar beneden en zei ga maar proef rijden .
De auto is door garage van de Boon uit Alphen aan de Rijn aangekocht voor ons aan gezien dat onze thuis garage is.
Smeeing we hebben een geweldige auto aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

H A uit Mijdrecht

17-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8


Ja, ik beveel dit aan

J uit Blaricum

16-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn aangenaam verrast door de prettige benadering van de heer M Smeeing. Geen gladde verkooppraatjes maar nuchter en zakelijk. De wagen is keurig afgeleverd met de afgesproken dakdragers en een trekhaak. Zonder discussie werden er de merk-eigen producten geleverd. Het lijkt er op dat kwaliteit en een tevreden klanten bij dit bedrijf de boventoon voeren.


Ja, ik beveel dit aan

Aron uit Amsterdam

09-11-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bus gekocht na 6 maanden as hoes kapot al eerder geweest voor een probleem is niet op gelost nog steeds het zelfde gezeik bel naar de werkplaats is de garantie verlopen koop voor 800 euro een zekerheids pakket zou je denken dat je minimaal een halfjaar garantie zou hebben maar niet dus. Voor mij geen tweede keer naar dit bedrijf wat een slechte service .


Hendrik uit Soesterberg

03-11-2017
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geen aankoop maar bandenwissel op velg. Klein karweitje zou je zeggen. 1.5 hr wachten, echt te lang! Koffie is goed. Maar sommige auto's in de showroom staan op slot! Tja. Zitten is kopen. Toch? Je wi een auto voelen.. 50 euro kost de wissel..niet goedkoop ook. tip: de aardige gastvrouw beneden zetten..mensen weten niet waar ze moeten zijn voor verkoop, de heren van de werkplaats zijn vaak en lang aan de telefoon en niet beschikbaar; en maak de ingang wat gezelliger!! Nu is het een slecht aangeklede badruimte. Wat boven kan, kan beneden ook! Kortom verbeterpuntjes genoeg. Succes!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Houten

01-11-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 2 oktober 2017 hebben we een auto aangeschaft bij Auto Smeeing. Er zouden een aantal punten worden aangepakt en dat was bij aflevering half gedaan. Direct na ophalen van de auto merkte ik nog een aantal punten die niet klopten. De Climate Control bleef af en toe verwarmen ondanks dat deze uit stond, de koppeling reageert heel kort en schokkerig, een ventilatierooster zat vast etcetera. Direct contact opgezocht om de punten aan te pakken. Na 1,5 week en 3 x mailen nog geen reactie. Uiteindelijk werd ik gebeld en kon ik de volgende dag terecht. Eind van de dag kon ik de auto ophalen. De koppeling was gesmeerd, Ventilatierooster had iets beweging en de Climate Control zou opnieuw ingeregeld zijn. Weinig verbetering. Wel gezien dat ze behoorlijk hadden doorgereden met een proefrit aan het brandstofverbruik. Oh, na de reparatie is er een resonantie waar te nemen als je gas geeft, ik vermoed dat e.e.a. niet goed is aangesloten. Direct weer contact opgenomen. Direct excuses en de werkplaats zou mij bellen. Inmiddels al weer een week verder en nog niks vernomen. 6 maanden Bovag garantie gaan wel erg hard zo en wij zijn zeer teleurgesteld tot nu toe.


hendrik uit utrecht

30-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: gastvrij en vriendelijk ontvangen en heerlijke koffie een luisterend oor voor de wensen van de klant in een leuke sfeer in de pub met mirella als prima verkoopster


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Uithoorn

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Door een prima samenwerking tussen inkoper Johan van Meer en private lease adviseur Joris kon ik snel over mijn nieuwe Opel Karl Rocks beschikken
Hiervoor wil ik beide heren nogmaals hartelijk bedanken.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit WETERINGBRUG

28-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan