Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,0
381 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 381 beoordelingen

Ryan & Rachel uit .

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn op een warme zondag langs gegaan bij auto Smeeing, het was ernorm druk en hierdoor hebben we geen verkoper kunnen spreken.
Op het laatste moment sprak ik de gastvrouw hierop aan en we wilde weg gaan,een verkoper Mark Hogedoorn ving dit gesprek op en is met ons naar de auto gaan kijken.
Ik moet eerlijk zeggen, dat ik niet meer van plan was een auto bij Smeeing te kopen maar mijn partner wilde deze auto super graag hebben.
Ik merkte dat Mark het oprecht vervelend vond dat we een beetje teleurgesteld waren en hij bood aan dat we voor maandag eventueel een afspraak konden maken en een proefrit , maar dan alleen als het goed voelde voor ons. We hebben Mark nog een vraag gesteld waar hij op terug zou komen,
Maandag in de ochtend werden we gebeld door Mark, en hij had het uitgezocht en belde om het door te geven. Mede hierdoor voelde ik me serieus genomen.
Maandag om 12.00 uur zijn wel weer langs geweest en ik moet eerlijk zijn, Mark heeft de tijd genomen voor ons , de auto reed geweldig en het voelde goed voor ons.
We hadden met spoed een auto nodig vanwege een ongeluk waardoor de auto van mijn partner tijdelijk niet gebruikt kan worden.
Donderdag stond onze nieuwe Audi A3 klaar.
Mark je bent oprecht en eerlijk en een super aanwinst voor Smeeing !!!!
Vanwege dit hebben jullie een klant erbij.
Daarnaast heeft Aad ons ook goed geholpen bij het afleveren van de auto, een aardige man met verstand van auto’s en een leuke dosis humor.

Bedankt ,

Ryan en Rachel


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Utrecht

03-07-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring na 45 min wachten zijn we weer weggegaan. De verkoper kwam een kwartier te laat om te vertellen dat hij nog druk met twee taxaties en liet ons vervolgens in de “pub” wachten.
Waarom is het maken van een afspraak nodig als deze niet nagekomen wordt.
Bij het afmelden kwam men met de optie om een andere verkoper te zoeken... Dit kan beter direct gedaan worden als de verkoper te druk is.
Nadien gebeld door de organisatie waarin aangegeven is dat dit niet de normale service is. Hierbij zijn oplossingen geboden om als nog tot een afspraak te komen.


Marion uit Leusden

01-07-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Redelijk. Goede auto gekocht tegen een redelijk tot goede prijs. Aflevering matig.


sebastiaan uit zoetermeer

21-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super geholpen, aan alle eisen voldaan en netjes afgehandeld met het inruilen van de auto's


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Assendelft

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 12 jaar een andere auto gaan kopen, na veel speuren bij Smeeing uitgekomen, met een grote keuze, een mooi Nissan gevonden, door de drukte heel goed geholpen.
En snelle levering was top.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Almere

19-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitchell van Loon heeft ons keurig geholpen met onze zoveelste aankoop, de vorige 2 auto´s heeft Maarten Weijland ons overigens ook super geholpen, dat wilde ik ook nog wel even kwijt.
We komen zelf nu al jaren bij Smeeing, maar als klein kind liep ik al door de showroom. Altijd keurig geholpen en ´problemen´ wordt alles ook netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Amstelveen

11-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Absurde en snelle service! Verkoper Mitchell van Loon heeft aan al onze behoeftes voldaan ook al gaan deze soms buiten het boekje. Zodoende hebben wij hier een prachtige occasion gekocht waar wij zeer tevreden mee zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Amersfoort

02-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelf was ik niet bekend met dit bedrijf en zag dat er een aantal modellen van Peugeot te koop stonden waar ik naar op zoek was. Hierdoor besloot ik een kijkje te nemen en zag ik dat het groter was dan ik dacht. Het concept van een pub te midden van alle ruimten is een goed concept die wij ontzettend konden waarderen. Hier was een aardige gastvrouw aanwezig die ons van koffie voorzag. Hier vond vervolgens ook het gesprek plaats. Zelf ben ik geholpen door Jeroen Buijze. Het was een prettig gesprek en ik ben goed geholpen. Naast een scherpe prijs is hij alle afspraken nagekomen en kon er snel geleverd worden en ben ik inmiddels de trotse eigenaar van een Peugeot 308 van de GT line. Elke stap van eerste gesprek, proefrit tot offerte werd via de mail toegezonden wat ik als zeer prettig heb ervaren. Dank daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Gouda

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne verkoper, die met je meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Leusden

24-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijne ontvangst, klantvriendelijk, prettige verkoper met kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan