Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,0
349 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 349 beoordelingen

Dion uit Posterholt

20-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben vandaag een Toyota C-HR gekocht via de verkoopmedewerker Mitchell van Loon. Wij waren erg onder de indruk van zijn manier van aanpak. Op een zakelijke en deskundige manier zijn wij door hem te woord gestaan. Met een zeer goed gevoel hebben wij de deal gesloten. Normaal gesproken twijfelen wij nogal eens. Maar door de benaderingswijze van deze medewerker hebben wij direct de deal gesloten. Chapeau voor hem en voor het bedrijf, dat ook een zeer professionele indruk maakt. Zoals het er nu uitziet, voor herhaling vatbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Rotterdam

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maarten Weijland heeft ons uitstekend geholpen dit is mijn vaste verkoper bij Auto Smeeing.


Ja, ik beveel dit aan

dewperkash uit denhaag

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Maarten Weijland heeft me erg goed geholpen met het uitzoeken van mijn Yourlease auto. Het is een Opel Karl Rocks geworden en daar ben ik erg blij mee.
Goede uitleg en goede prijzen hebben geholpen bij deze mooie keuzen. bedankt Maarten


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Deventer

17-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen door Djorden van Keulen.
Is flexibel, niet opdringerig en prettig in de omgang. Beschikt over kennis van zaken. Geen bla bla maar eerlijk zaken doen. Alles is netjes uitgelegd en afspraken zijn nagekomen. Dit alles heeft ons doen besluiten tot aankoop van onze "nieuwe" auto waar we veel veilige kilometers mee verwachten te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oosterbeek

13-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel jonge auto's, scherp geprijsd en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Rijsbergen

12-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kleine 2 weken geleden een mini countryman gekocht.Netjes geholpen aan de balie.Deskundige verkoper die alle tijd nam ons alles over de auto te vertellen en te laten zien.Goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Hilversum

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie behandeling, geen gladde praatjes, nette afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit bodegraven

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: warm welkom met een kop koffie
uit gebreid kijken naar een auto
niets opdringend van de verkoper
had een gedenktijd en heb mij de volgende dag terug gebeld met een mooi voorstel
pluimpje voor de verkoper maarten weijland


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Leiden

06-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kenden de naam Auto Smeeing alleen van Autotrack, waar wij op zoek waren naar een auto. Die vonden wij bij Auto Smeeing. Natuurlijk kun je een auto niet reserveren; als er een koper komt is hij weg. Maar wij wilden niet 90 km komen aanrijden om te horen dat hij weg zou zijn. Dus heeft verkoper Mitchell van Loon hem toch een halve dag voor ons vastgehouden. Dat was top! De proefrit was overtuigend. Wij waren verrast door de sympathieke maar vooral ook deskundige wijze waarop Mitchell ons heeft geholpen. Geen geleuter, to the point en toch relaxed. Daarom was de koop snel gesloten. Ook de aflevering ging even plezierig en soepel.
Leuk om Smeeing nu in het echt te kennen.


Ja, ik beveel dit aan

Paticia uit Huizen

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen. De verkoopster michelle brouwer was erg vriendelijk en hulpvaardig. De fiat panda die we kochten is een super auto zag er top uit en rijdt ook super na ik thuis kwam merkte ik dat de matten niet in de auto lagen maar na 1 telefoontje werden de dag later de matten thuis bij ons bezorgd dat noem ik nou service. De pub die ze hebben geeft een warme sfeer. Dus dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan