Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,0
398 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 398 beoordelingen

Ton uit Didam

16-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Leeroy uit Amsterdam

07-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: beste auto meeing. Mijn ervaring was op en top een goede service en koffie staat altijd op tijd klaar heel vriendelijke ervaring met de adviseur/verkopers van auto smeeing ik zou wel familie vrienden en kennissen aanraden om bij dit bv een een kijkje te nemen in verband met de grote aanbod van auto s verder heeft maarten weijland mij tot de puntjes heeft geholpen.ik had een goede ervaring. m.v.g leeroy Singh


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere, vriendelijke en snelle afhandeling bij de aanschaf van een mooie auto


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Barneveld

13-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een eerdere slechte ervaring heeft auto Smeeing contact opgenomen en meegedacht aan een oplossing door te zoeken naar een andere vergelijkbare auto, dit is helaas niet gelukt, maar vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
Mijn vertrouwen is hersteld en ik zou voor een nieuwe auto (die er nog moet komen) ook weer bij auto Smeeing langs gaan.
Joris en Gideon bedankt voor de hulp en service.


Ja, ik beveel dit aan

O.N. uit Almere

23-09-2018
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aflevering na verkoop/garantie
De auto is na een prettig verkooptraject afgeleverd met slechte koppeling/drukgroep. Ratelen van de koppeling was in de weken na aflevering bij koud weer en de versnelling in neutraal goed te horen. Dit mankement is door de monteur kennelijk niet opgemerkt voor de aflevering.

Op locatie in Soest werd het bestaan van een mankement in eerste instantie ontkend ('hoort bij de auto'). Noodzaak tot vervanging koppeling is eerst geaccepteerd/onderkend na controle door en overleg met de merkdealer. De koppeling is uiteindelijk vervangen onder garantie waarbij bij het ophalen van de auto niet werd uitgelegd welke onderdelen zijn vervangen.

Verlengde garantie afgesloten. Binnen garantieperiode van 12 maanden waterpomp lek. Volgens Smeeing geen garantie omdat op de (aanvullende) Smeeing-garantie geen BOVAG-voorwaarden van toepassing zouden zijn. Deze argumentatie blijkt niet uit de eigen uitingen op de website die uitdrukkelijk vermeldt dat op alle garantiepakketten de BOVAG-voorwaarden van toepassing zijn. Ook blijkt niet welke gebreken dan wel onder de Smeeing-garantie vallen. Bij aflevering zijn de voorwaarden/kennelijke beperkingen van de Smeeing-garantie niet genoemd/uitgelegd. De consument mag in dat geval uitgaan van BOVAG-garantie ook nu Smeeing nadrukkelijk vermeldt een BOVAG-dealer te zijn.

Smeeing deed een coulance-voorstel van 50% bij reparatie door Smeeing. Dit voorstel niet geaccepteerd aangezien een dergelijk mankement onder de BOVAG-bepalingen/garantie valt. De verkoopdienst zou een en ander voorleggen aan de directie met als mededeling 'als we gaan betalen ontvangt u bericht'. Kennelijk neemt de directie klachten niet serieus aangezien geen enkele reactie is vernomen. Smeeing is mij kwijt als klant.


Henk uit Huizen

21-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alvorens wij door de gastvrouwe aan een verkoper verbonden werden ging er een aardige wachttijd vooraf zonder hiervoor door haar te zijn aangesproken. Uiteindelijk werden wij vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en verder correct werden geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Maarssen

11-09-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aparte ervaring, na interesse aangegeven te hebben in een auto via internet door Smeeing gebeld om een afspraak te maken, zo konden ze immers de beste inruilwaarde voor mijn auto bepalen, op deze afspraak werden we in de garage bij de auto achtergelaten (zonder sleutels) om ernaar te kijken, verkoper ging er met onze sleurels vandoor om naar onze auto te kijken, na terugkomst wilde de verkoper met ons over een prijs gaan praten, over een auto waar we geen meter in gereden hebben, Na een (te) lage inruilprijs en te hoge prijs onder de streep met een apart gevoel terug naar de auto om er achter te komen dat de verkoper wel fijn in onze auto had gereden, nog nooit meegemaakt!


Jan uit Andel

11-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De aankoop verliep prima. Het afleverproces ging echter niet helemaal goed, maar Auto Smeeing heeft dit erkend en het op een nette manier opgelost. De deuk die ik in het vertrouwen van Auto Smeeing had opgelopen, hebben zij hiermee weer weggepoetst.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Diemen

08-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn derde auto op rij gekocht bij dit bedrijf omdat in de loop der jaren mij is gebleken dat ze goede auto,s leveren en een optimale service. Tvens zijn de personeelsleden vakbekwaam en service gericht.
Goed gedaan Mark..


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Abcoude

03-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel plezierig en goede uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan