Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

8,2
576 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 576 beoordelingen

Wim uit Noordwolde (Fr)

19-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst telefonische informatie gevraagd en gelijk afspraak gemaakt. Positieve ervaringen mbt telefonisch als ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Utrecht

15-07-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Akersloot

15-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sheldon uit Breda-Prinsenbeek

11-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: leuke fijn ervaring met dhr .v loon en bedrijf
Leider Jeroen top .!


Ja, ik beveel dit aan

a uit delft

05-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service, groot bedrijf met veel keuze, goed georganiseerd


Ja, ik beveel dit aan

Mark l uit Werkendam

05-07-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn naar alle tevredenheid geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Nieuwveen

03-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en groot assortiment, je moet geen haast hebben


Ja, ik beveel dit aan

Sabina uit Doetinchem

28-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel professioneel , vriendelijk. Afspraak ging snel en soepel. Verkoper nam zijn tijd om alles goed uit te leggen


Ja, ik beveel dit aan

Nanno uit Hoogland

28-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Smeeing heeft een ruime (!) showroom met honderden auto's. Er is een pub waar je gratis drankjes kunt krijgen. Dat is ook de plek waar medewerkers bij je komen om je te helpen als je een auto op 't oog hebt.
De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en geven je een goed gevoel bij de koop van een auto.
Wij hebben een mooie auto gekocht, die we binnen een week konden ophalen. Ik werd zelfs gebeld door Smeeing om te horen of alles naar wens is geweest tijdens het bezoek. Heel klantgericht en prettig.
De sfeer is goed, de auto's zijn mooi. Wat heel prettig is, is dat je heel ongedwongen rond kunt kijken.
Bij de verwerking van email reageerde Smeeing vertraagd, maar de processen zijn zodanig geautomatiseerd dat het geen invloed had op de aflevering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Oudewater

21-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan