Beoordelingen Auto Smeeing | Verkoop

7,9
224 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 224 beoordelingen

Anoniem

16-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Almere

12-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangen en correct te woord gestaan.
Niet opdringerig je kan op je gemak kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag kennis gemaakt met het bedrijf , alle lof voor de sevice en deskundigheid


Ja, ik beveel dit aan

B uit Leusden

04-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 4-2-2017 Golf 73-thl-4 gekocht. Fantastisch geholpen door Tom Hoen moeten jullie zuinig op zijn .


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Zeist

28-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel groot bedrijf met heel veel goede en mooie auto's. Soms moet je wat langer wacgten. Ze helpen je waar nodig. Nemen de tijd voor je. Als er iets niet klopt nemen ze de verantwoording en lossen het op.


Ja, ik beveel dit aan

Deborah uit Soest

25-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Maarten van Wijlen heeft ons zeer goed en deskundig geholpen! We zijn zeer tevreden met Smeeing! Er is goed meegedacht en daarmee konden we een weloverwogen beslissing nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Micke uit Maartensdijk

24-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1e Een perfecte verkoop en aflevering van onze Tiguan uit 2010
2e Na 2 maanden knapt binnen de garantie een zuigerveer. Iets wat altijd kan.
Zonder ook maar 1 spier te vertrekken heeft Auto Smeeing in Soest alles vervangen wat nodig wat voor een perfecte reparatie, inclusief een gratis leenauto.
Totaalbedrag € 3.800,00
Dat is nog eens garantie geven en "ballen tonen" als er een probleem is met de gekochte auto. Wat een topzaak!!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Blaricum

23-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Minke uit Vlaardingen

21-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel het telefonisch contact als het contact bij de aanschaf ervaren als zeer netjes en behulpzaam. Er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Een lange proefrit was geen probleem. Bij het ophalen van de auto was alles keurig geregeld. Een super bedrijf, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Almere

20-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig


Ja, ik beveel dit aan