Beoordelingen Auto Smeeing | Werkplaats

8,3
168 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

P.l uit Soest

27-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, al jaren!


Ja, ik beveel dit aan

Alte uit Soest

26-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ruim 40 jaar klant bij Auto Smeeing en dit zegt al genoeg. Terzake deskundige mensen, die weten wat ze moeten doen. Vakkundig en service bereid.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Soest

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A.J.G, uit Soest

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Soest

19-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette receptie en vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Soest

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Zeist

12-06-2017
5,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee nieuwe voorbanden, maar die bleken leeg te lopen. Dus weer terug. Het probleem zat bij de ventielen. De vorige keer hetzelfde bij een achterband. Ik moet toch telkens uit Zeist komen. Dus controleer die ventielen beter!


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Soest

12-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben volledig tevreden met hoe ik geholpen ben. De communicatie verliep goed. De service is naar verwachting. En de sticker op mijn stuur met de opmerking dat de bouten van de wielen over 100 km gecontroleerd moeten worden is top. Dit ben ik van andere garages niet gewend en daarmee onderscheiden jullie je, samen met de overige benoemde punten, van de concurrent.

P.s. er staat een typefoutje in het eerst scherm... 'klikt u hier voor ... beoodeling' i.p.v. '...beoordeling'.


Ja, ik beveel dit aan

Anton Jan uit Soest

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel blij met service Auto Smeeing. In tegenstelling tot eerdere ervaringen met garages hebben we bij Auto Smeeing echt het gevoel dat het bedrijf klantgericht is. Veel service, kwaliteit en eerlijke tarieven!


Ja, ik beveel dit aan