Beoordelingen Auto Smeeing | Werkplaats

8,4
298 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 298 beoordelingen

D uit Zeist

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van te voren keurig gebeld, over de kosten. Meegedacht. Keurig helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Soest

14-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Over het algemeen tevreden. Het afgelopen jaar 2x iets teleurgesteld.
Nu in febr. 2018 over het feit dat er kosten voor de APK in rekening zijn gebracht, terwijl er ook Onderhouds-beurt is uitgevoerd.Terugbetaling ervan moet nog gebeuren.
Half jaar geleden, omdat ik bij een lekke band 'thuis' zelf maar moest kijken hoe ik voor reparatie ervan in de garage kwam.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Baarn

14-02-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg blij dat ik mijn auto in onderhoud heb bij jullie. Het enige wat mij opviel toen ik de auto kwam ophalen, dat deze niet gewassen was. Dat ben ik bij andere bedrijven wel gewend. Misschien een tip als service naar de klant toe?


Ja, ik beveel dit aan

W uit Soest

31-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 40 jaar goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Soest

26-01-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben niet ontevreden maar vind het jammer dat ook na herhaald verzoek een bepaalde reparatie niet is uitgevoerd, zonder dat mij dat verteld is.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Maarssen

25-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig tevreden


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Baarn

16-01-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al jaren klant bij Auto bedrijf Smeeing en zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Best

16-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende ontvangst. Kon direct komen nav accuprobleem


Ja, ik beveel dit aan