Beoordelingen Auto Spijker BV

8,6
336 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
321 t/m 330 van 336 beoordelingen

Dennis uit Amersfoort

30-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: netjes en goed geholpen, goed tot een oplossing gekomen voor de aflevering kortom ik zou hier zo weer een auto kopen top gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Eleonora uit Loenen aan de Vecht

30-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Aalsmeer

29-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! Gewoon zoals het hoort! Tijd en aandacht voor de klant wanneer nodig. Geen verkoopverhaaltjes gewoon eerlijke deal! Wij zijn erg tevredenen!


Ja, ik beveel dit aan

Herma uit Nieuwersluis

29-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto kreeg zomercheck
Vorige bedrijfsleider bleek er niet meer te werken, maar met hem altijd prima contact gehad en uiterst tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wolfheze

28-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Al mijn vragen en onzekerheden en twijfels t.a.v. de aanschaf van de auto zijn met cijfers en km standen netjes onderbouwd dat alles ook klopt zoals wordt beweert . Waardoor ik een betrouwbare auto heb kunnen kopen. Verder een zeer vriendelijk en behulpzaam team van mensen die mij hierbij hebben geholpen.
Daarvoor hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Hans Lenselink


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Loenersloot

27-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een zeer goede ervaring. Sinds kort een VW EOS gekocht. Helaas even terug naar de garage daar het zonneklepje binnenkant ineens los zat en uiteindelijk eraf moeten halen. Vanmorgen gemaakt en leenauto mee. Alles verloopt goed, servicegericht en vlot!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Loosdrecht

27-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

T uit BREUKELEN

25-07-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: DEZE KEER ALLEEN LIJM VAN DE RUITEN LATEN VERWIJDEREN EN LAMPJES BESTELD


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jerremy uit Nieuwkoop

25-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een seat toledo bij dit bedrijf gekocht
En hebben een zeer prettige samenwerking gehad
Bij de proefrit hadden ze zelfs een route klaar liggen wat zeer prettig was en bij aflevering super goede service en zelfs nog een bos bloemen gekregen met daarbij nog een rondleiding door de erg goed gevulde showroom
Ik kan niet anders zeggen dan top bedrijf
En als ik weer voor een nieuwe auto zou gaan ga ik zeker terug


Ja, ik beveel dit aan