Beoordelingen Auto Sport Brouns B.V.

8,8
332 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 332 beoordelingen

Frits uit Herten

23-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: reparatie na afspraak
Bij afspraak meteen geholpen


Ja, ik beveel dit aan

John uit Roermond

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk bedrijf waar je je thuis voelt met service hoog in het vandel


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Doorwerth

15-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn droomauto bij Brouns gezien en gekocht. Heel prettig contact met Maarten. Open, eerlijk en heldere communicatie. Ook flexibel bij keuze van de dealer voor de beloofde en afgesproken onderhoudsbeurt.

Auto vandaag opgehaald en bij aflevering waren alle afspraken (o.a. onderhoud, lakschade reparatie) netjes nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit Maastricht

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbare onderneming. Transparante en integere benadering geeft een prima gevoel als je een gebruikte auto gaat kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard F. uit Aachen

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Im Jahre 2016 habe ich das Unternehmen erstmals in Heerlen besucht um mir einen Porsche 911/997 anzuschauen. Ich hatte damals bereits einen guten Eindruck und das Gespräch mit dem kompetenten Inhaber Jok Brouns hat mir so gut gefallen, daß ich ihm beim Abschied sagte: "Bei Ihnen kaufe ich mal ein Auto!". - Das kam dann auch: Über die Tochterfirma in Aachen, Autosport Brouns GmbH, habe ich dann in 2017 und 2018 gleich zwei gebrauchte Porsche gekauft, Boxster und Cayenne S. Der Geschäftsführer Jok Brouns war wiederum mein Gesprächspartner und ich kann mich nur sehr lobend äußern über die Art der informativen Unterhaltung mit ihm, die ihm sehr präsente ausführliche Historie zu den Autos, der Vorbesitzer und der technischen Besonderheiten und der Qualität der Fahrzeuge, die ich seitdem fahre. Also ich empfehle das Unternehmen bestens!


Ja, ik beveel dit aan

remco uit zierikzee

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nelson uit Zottegem (België)

20-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een wagen gekocht (porsche cayenne s Hybride).

Heel vriendelijk personeel, in het bijzonder Maarten.
Een correcte verkoper!
Jammer genoeg was er onmiddellijk na afhaling een (klein) mankement aan de wagen. We hebben hierover enkele keren gebeld. Autosport brouns is in de kosten tegemoet gekomen ondanks ik geen garantie heb maar omdat dit onmiddellijk na of tijdens afhaling is gebeurt. Als dat geen service is!


Ja, ik beveel dit aan

Nelson uit Zottegem (België)

20-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een wagen gekocht (porsche cayenne s Hybride).

Heel vriendelijk personeel, in het bijzonder Maarten.
Een correcte verkoper!
Jammer genoeg was er onmiddellijk na afhaling een (klein) mankement aan de wagen. We hebben hierover enkele keren gebeld. Autosport brouns is in de kosten tegemoet gekomen ondanks ik geen garantie heb maar omdat dit onmiddellijk na of tijdens afhaling is gebeurt. Als dat geen service is!


Ja, ik beveel dit aan

Jos

17-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke benadering en aandacht voor jouw wensen. Plezierig wijze van omgang en daarmee onderhouden van langdurige klantrelatie.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Heerlen

12-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan