Beoordelingen Auto Sport Brouns B.V.

8,8
354 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 354 beoordelingen

Bas uit Swalmen

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-05-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gekocht welke de remschijven na ruim een maand scheef had.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Limbricht

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Hengelo Gld

04-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het Auto Sport Brouns team scoort zeer hoog in het leveren van service en deskundigheid. De auto werd zelfs netjes thuisgebracht. Een plezierig bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen! Nogmaals dank.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onverwachts met het bedrijf in contact gekomen en als zeer positief ervaren. Bedrijf straalt orde en netheid uit en men geeft je gelijk een vertrouwd gevoel!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Heerhugowaard

29-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend !

Zeer relaxte en fijne onderhandeling waar veel besproken is over hoe beide partijen een goede deal konden sluiten.
Er wordt meegedacht met de klant.
Zelfs ad hock aanpassingen worden direct geregeld.

De volgende dag gebeld dat er iets niet juist was na de gesloten overeenkomst, maar verkoper heeft dit keurig opgelost.
Bij de firma Brouns houdt de service niet op zodra de koop gesloten is, maar men gaat hier echt voor klant tevredenheid en een goede after sales service.

Ik kan dit bedrijf echt aanraden door mijn eigen ervaring met dit bedrijf.

Bedankt voor de goede service en de heerlijk rijdende auto !


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Heerlen

27-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

René uit KERKRADE

18-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Helvoirt

05-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Deutschland

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ich kann nicht viel sagen, ganz ganz viel Herz da geht es nicht nur um das verkaufen David Paul muss John


Ja, ik beveel dit aan