Beoordelingen Auto Sport Brouns B.V.

8,7
264 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 264 beoordelingen

Bart uit Heerlen

17-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn hoor!!!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Ouddorp

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Zuid Limburg

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Panamera 4 gekocht bij Brouns. Zeer vriendelijk geholpen door Jok jr toen ik kwam kijken naar de auto, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk alles over de auto verteld en de geschiedenis ervan. Direct een testrit kunnen doen en die beviel super dus de koop was overeengekomen. Aflevering subliem, duidelijke uitleg over alle functies van de auto. Een aanrader ! en een volgende droomauto zal ik zeker bij Autosport Brouns aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn jongensdroom aangeschaft bij de heren Brouns


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerlen

09-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaren als een prettige, en vriendelijke, zakelijke ontmoeting.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit HELVOIRT

08-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Den Haag

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij de Fa Brouns met veel plezier een X6 gekocht.

Een tweetal kleine problemen werden subiet en door tussenkomst van de Chef werkplaats, de heer Tonny Jahae, op deskundige wijze verholpen. Ook de heer Brouns Sr. en Gonda hebben zich daarbij ingespannen om het mij naar de zin te maken. Ook dank daarvoor.

Samenvattend een professioneel bedrijf met een klantvriendelijke inslag, hetwelk ik van harte aan een ieder kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Landgraaf

24-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 9 jaar een top Audi a6 zonder ooit een probleem van Auto Brouns te hebben gereden heb ik er nu voor een BMW gekozen ook hier was de service weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Tjard uit Breda

23-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super betrouwbaar bedrijf .
Uiterst vriendelijk , correct en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Heerlen

09-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Brouns weet de energie en emotie die je ervaart bij het kopen van een speciale auto te vertalen naar de perfecte beleving!


Ja, ik beveel dit aan