Beoordelingen Auto Swaanen

9,2
103 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Herman uit JULIANADORP

04-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam, kundig en eerlijk. Auto gekocht bij dit bedrijf en ik ben zeer tevreden over de wijze waarop wij in een ontspannen sfeer tot een prima deal zijn gekomen. Ik woon 200 km verder maar kom graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Diepenveen

28-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf, hartelijke ontvangst na lange rit vanuit Oost NL. Eerlijk advies, je merkt dat dit primair een BOVAG onderhoudsbedrijf is met een selectief aantal auto's voor de verkoop, geen platte handel dus! Visitekaartje voor de automotive sector!


Ja, ik beveel dit aan

Rudolf uit Ossendrecht

23-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Auto Swaanen een 125i cabrio gekocht. Komt heel Eerlijk en correct over als bedrijf. De eigenaar neemt de tijd voor je en er is zeer uitgebreide kennis van BMW aanwezig. Het contact is heel prettig en er wordt snel gereageerd op vragen. De aankoop van de auto was hierdoor een prettige ervaring. Als ik bij dit bedrijf in de buurt zou wonen, zou ik zeer zeker bij hen het onderhoud aan de auto laten doen!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Boekel

18-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf. Super service en kennis.


Ja, ik beveel dit aan

lawrence uit Aarle-Rixtel

29-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Charl uit Waalwijk

25-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Flexibel, deskundig, betrouwbaar, gespecialiseerd in BMW. Een geweldig bedrijf en de moeite van het omrijden waard!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Erp

19-07-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Veel Deskundigheid aanwezig, Duidelijk en eerlijk bedrijf. Zeer servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

dhr. uit Lieshout

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring. Erg klantgericht. Gevraagd rekening te houden met krappe agenda, geen enkel probleem, auto was ruim op tijd weer klaar.


Ja, ik beveel dit aan

remco uit nuenen

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en goed, goede service en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan