Beoordelingen Auto Synyco B.V.

8,7
43 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Showroom 8,6
  • Communicatie 8,7
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Anoniem

11-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlotte afhandeling en aflevering keurig volgens afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Tytsjerk

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief! Goeie afspraken, die ook perfect nagekomen worden. Zeer klantvriendelijk. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eijsden

16-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november 2016 via marktplaats in contact gekomen met Auto Synyco. Zij hadden een mooie Jeep Grand Cherokee te koop staan die mijn interesse had. Via email en telefoon prima contact gehad over de auto. Onderhoudshistorie bleek bij deze auto slechts gedeeltelijk beschikbaar, derhalve vooraf prima garantieafspraken gemaakt, een combinatie van 6 maanden Autotrust garantie en een 100% aanvullende afdekking door Synyco gedurende dezelfde looptijd. Nadat we telefonisch een passende prijsafspraak hadden gemaakt, wilde ik vanuit Zuid Limburg één van de komende weekeinden naar Franeker rijden. Dit bleek niet nodig. Een medewerker kwam netjes met de auto naar mij. Ik kon thuis de auto uitgebreid beoordelen, de Jeep was volledig in overeenstemming met hetgeen op afstand werd aangeboden. Ik heb vervolgens direct besloten de auto te kopen. De transactie werd keurig netjes afgehandeld en binnen een half uur stond de auto op mijn naam. In de afgelopen zes maanden zijn er diverse reparaties(dieselpomp, airconditioner, schokbreker, PDC=sensor etc.) geweest die onder volledige garantie gerepareerd konden worden bij mijn eigen Jeep dealer.
Ik ben zeer tevreden over de auto en over de wijze waarop Synyco zonder enige discussie invulling heeft gegeven aan de afgesproken garantie. Ik kan dit autobedrijf zonder meer aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk. Goede informatie. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Breda

12-05-2017
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: in verhouding lagere score voor 'deskundigheid' aangezien het geen camperbedrijf is. Specifieke vragen over de camper konden niet beantwoord worden maar ik prijs de bereidwilligheid om wel de antwoorden te vinden (bij een camperbedrijf)


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via whatsapp en de mail een auto gekocht :-)
Perfect contact met Michel Prins, eerlijke inruilprijs gekregen en mooi gepoetste BMW kwam voorrijden door Sytse de Jong. Heel prettig contact en uitermate netjes geregeld allemaal. Klasseservice! Mij zien ze zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Julianadorp

15-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en keurig bedrijf, zeer klantvriendelijk. Veel mogelijkheden.


Ja, ik beveel dit aan

G A uit Zevenbergen

29-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Kloosterzande

16-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Citroën DS5 gekocht bij verkoper Roy de Vries en zijn uitstekend geholpen . Het bijna onmogelijke werdt op zeer korte termijn toch geregld voor ons . Wij hebben de auto ter goeder trouw gekocht bij Auto Synyco en ze komen hem netjes en op zeer korte termijn afleveren aan huis in Zeeuws-Vlaanderen .

Kortom een echte top service en wij zullen ook bij een nieuwe aanschaf aan Auto Synyco denken .

Wat ze beloven doen ze gewoon .

10 op 10 van ons


Ja, ik beveel dit aan