Beoordelingen Auto Synyco B.V.

8,7
89 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Showroom 8,4
  • Communicatie 8,6
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Hans uit Dinxperlo

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop had de auto nog een technisch mankement ,maar dit is correct opgelost.De correspondentie liep vlekkeloos , Michel bedankt .


Ja, ik beveel dit aan

oege uit stiens

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vooral goede service, en deskundigheid, valt ook over prijs te praten!! mocht er achteraf iets wezen met je aangekochte auto, helpen ze je perfect, en nemen daar de tijd voor.!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Veelerveen

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

nc van uit RYSWYK NB

08-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige afhandeling van de verkoop aan huis zeer tevreden goede uitleg en correcte deal dank


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit ZEVENHUIZEN ZH

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht van de aangekochte auto verliep alles perfect. Met wie ik ook sprak van het bedrijf werden elke keer correcte antwoorden gegeven en ook nog eens per e-mail bevestigd. Van de mogelijkheid van proefrit aan huis heb ik dankbaar gebruik gemaakt en ben tot koop overgegaan.
H.Meijer Zevenhuizen Z.H.


Ja, ik beveel dit aan

nc uit RYSWYK NB

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hammie uit Franeker

25-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer keurig en netjes geholpen door een rustige verkoper en no nonsens verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Oudenbosch

23-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring, alle afspraken nagekomen en een zeer nette auto afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Epen Zuid-Limburg

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Online op zoek naar een volkswagen Tiguan viel ons oog op deze auto bij auto synyco. Ondanks dat er vele van deze auto's ook bij ons in de buurt te koop staan was er toch een stemmetje wat zei dat we hier eens naar moesten gaan kijken. Auto synyco bood aan om gratis naar Zuid-Limburg te komen voor een proefrit. Maar we wilden graag het bedrijf leren kennen waar deze auto te koop stond. Want alles moet kloppen, niet alleen de auto, maar ook het gevoel wat je krijgt als je de showroom binnen stapt, hoe je te woord wordt gestaan enz. En het klopte allemaal........Dank je wel!!!


Ja, ik beveel dit aan