Beoordelingen Auto Synyco B.V.

8,6
64 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Showroom 8,4
  • Communicatie 8,5
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Jan uit berlikum

18-04-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dronryp

11-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een gebruikte auto bij Auto Synyco BV aangeschaft. De services waren prima!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Dronryp

11-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact is gemoedelijk en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zwartsluis

10-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Sexbierum

18-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service Opel Corsa 2007 gekocht prima wagen goed geregeld door Roy
Plus verzekering 👍


Ja, ik beveel dit aan

Lucien uit Delft

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik wist vooraf voor welke auto ik bij hun kwam kijken, kreeg alle ruimte om deze ongestoord , dus zonder opdringerige verkoper en met de sleutels in handen te bekijken. De verkoper op afstand om mijn eventuele vragen te beantwoorden. Daarna kort, zakelijk en prettig verkoopgesprek gehad zonder bla bla maar wel met gevolg dat ik de auto heb gekocht. Tussen koop en aflevering nog een aantal momenten van communicatie gehad, waarop snel en accuraat werd gereageerd. Aflevering netjes en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Keurig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Etten-Leur

27-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige foto's op de site. Professionele bediening en uiterst correct. Geweldig aanbod van mooie auto's tegen zeer redelijke prijzen. Goede inruil. Zeer correcte afhandeling van aankoop


Ja, ik beveel dit aan

A uit Zwolle

23-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was een prettig bezoek. De sfeer was gemoedelijk en de verkoper had een prettige manier van benaderen. Gelukkig geen agressieve verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit eersel

04-12-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruim 1 jaar geleden op zoek gegaan naar een gebruikte auto: Hyundai Tucson. Onlangs viel mijn oog op 'Proefrit aan huis'. Na enkele reviews zag ik dat de locatie in Nederland geen probleem was. Onze afstand: 256 km. De chauffeur kwam naar ons toe gereden. Waar vind je dat? Wat een service. Proefrit gemaakt in eigen vertrouwde omgeving en meteen gekocht. Geweldig. Kreeg ook nog een set winterbanden cadeau.
En nu heb ik spijt, spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Wat een geweldige auto. Wel een uit 2006, maar uiterlijk en innerlijk nog als nieuw! En hij rijdt ook nog eens geweldig. 1 op 10 is nog te behappen Een paar mankementjes kon ik in mijn eigen garage snel laten verhelpen. Gaat hopelijk nog jaren mee.
Heren. bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Wildervank

22-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima vriendelijk bedrijf wat zich aan de afspraken houdt.


Ja, ik beveel dit aan