Beoordelingen Auto Synyco B.V.

8,7
86 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Showroom 8,4
  • Communicatie 8,7
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Harry uit Veelerveen

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

nc van uit RYSWYK NB

08-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige afhandeling van de verkoop aan huis zeer tevreden goede uitleg en correcte deal dank


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit ZEVENHUIZEN ZH

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht van de aangekochte auto verliep alles perfect. Met wie ik ook sprak van het bedrijf werden elke keer correcte antwoorden gegeven en ook nog eens per e-mail bevestigd. Van de mogelijkheid van proefrit aan huis heb ik dankbaar gebruik gemaakt en ben tot koop overgegaan.
H.Meijer Zevenhuizen Z.H.


Ja, ik beveel dit aan

nc uit RYSWYK NB

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hammie uit Franeker

25-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer keurig en netjes geholpen door een rustige verkoper en no nonsens verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Oudenbosch

23-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring, alle afspraken nagekomen en een zeer nette auto afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Epen Zuid-Limburg

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Online op zoek naar een volkswagen Tiguan viel ons oog op deze auto bij auto synyco. Ondanks dat er vele van deze auto's ook bij ons in de buurt te koop staan was er toch een stemmetje wat zei dat we hier eens naar moesten gaan kijken. Auto synyco bood aan om gratis naar Zuid-Limburg te komen voor een proefrit. Maar we wilden graag het bedrijf leren kennen waar deze auto te koop stond. Want alles moet kloppen, niet alleen de auto, maar ook het gevoel wat je krijgt als je de showroom binnen stapt, hoe je te woord wordt gestaan enz. En het klopte allemaal........Dank je wel!!!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Tolbert

25-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na 27 jaar VW te hebben gereden, werd het m.i. tijd voor een ander merk. Helaas voldeed dit merk niet aan mijn verwachtingen. Om (ook financieel) succesvol terug te keren naar een VW-product heb ik mij tot Synyco Franeker gewend.
Verkoopleider Michel Prins nam alle tijd voor mij om te komen tot de aanschaf van de juiste auto. Luisterde goed, nam alle tijd, drong niet aan doch adviseerde: hield sterk rekening met mijn artrose in nek en schouders. Het werd een schitterende VW Touran 1.6 TDI Comfortline DSG uit 2017 welke 100% aan mijn verwachtingen voldoet. Een woord van waardering voor Michel en Synyco is hier bijzonder op zijn plaats.


Ja, ik beveel dit aan

Anjo uit winschoten

14-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen, zonder flauwekul. Prettige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Franeker

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al langere tijd was ik opzoek naar geschikte vervanger van de Renault Twingo die ik in 2011 bij Synyco kocht. Eindeloze onderhandelingen met vergelijkbare bedrijven in het midden van het land verder, was ik nog steeds geen familieauto rijker. Tot dat Synyco een Peugeot 308 SW uit 2014 online zette. Het viel mij op woensdagavond op en was niet eerder dan in het weekend in de gelegenheid om langs te komen. Geen probleem bij Synyco, je stuurt gewoon een appje naar 1 van de verkopers en zelf in de avonduren staan zij je vriendelijk te woord. de auto werd voor mij gereserveerd en op vrijdagmiddag werd het wachten op een nieuwe auto beloont.

Naast Peugeot, Skoda's of ander middenklasse's staan er bij Synyco ook exclusieve auto's in de showroom. Maakt dit de drempel hoger om binnen te stappen?! Zeker niet! De eigenaar verteld zelf met al zijn enthousiasme en overtuiging alles wat je wilt weten over de auto's die wellicht niet binnen je bereik liggen.

Zonder twijfel een prachtig bedrijf met een uitstekende service en een oplossingsgerichte denkwijze.


Ja, ik beveel dit aan