Beoordelingen Auto Synyco B.V.

8,7
58 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Showroom 8,4
  • Communicatie 8,5
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Hans uit Etten-Leur

27-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige foto's op de site. Professionele bediening en uiterst correct. Geweldig aanbod van mooie auto's tegen zeer redelijke prijzen. Goede inruil. Zeer correcte afhandeling van aankoop


Ja, ik beveel dit aan

A uit Zwolle

23-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was een prettig bezoek. De sfeer was gemoedelijk en de verkoper had een prettige manier van benaderen. Gelukkig geen agressieve verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit eersel

04-12-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruim 1 jaar geleden op zoek gegaan naar een gebruikte auto: Hyundai Tucson. Onlangs viel mijn oog op 'Proefrit aan huis'. Na enkele reviews zag ik dat de locatie in Nederland geen probleem was. Onze afstand: 256 km. De chauffeur kwam naar ons toe gereden. Waar vind je dat? Wat een service. Proefrit gemaakt in eigen vertrouwde omgeving en meteen gekocht. Geweldig. Kreeg ook nog een set winterbanden cadeau.
En nu heb ik spijt, spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Wat een geweldige auto. Wel een uit 2006, maar uiterlijk en innerlijk nog als nieuw! En hij rijdt ook nog eens geweldig. 1 op 10 is nog te behappen Een paar mankementjes kon ik in mijn eigen garage snel laten verhelpen. Gaat hopelijk nog jaren mee.
Heren. bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Wildervank

22-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima vriendelijk bedrijf wat zich aan de afspraken houdt.


Ja, ik beveel dit aan

Romke uit Damwoude

08-11-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima gemiddeld bedrijf, maar er worden geen verwachtingen overtroffen


Ja, ik beveel dit aan

t uit coevorden

05-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Schagerbrug

26-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een prachtige BMW bij Synyco gekocht. Hartelijke ontvangst bij proefrit. Keurige showroom met prachtige auto's veelal van premium merken. Je voelt je als een kind in de snoepwinkel. Na verkoop was ik achteraf toch wat ontevreden over de voorbanden en ben hierover in gesprek gegaan. Hierop is mij een keurige oplossing aangeboden waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Nu maar alvast sparen voor de volgende mooie auto bij Synyco, klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit APELDOORN

20-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Deurne

19-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Goran uit Norg

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben net een Nissan Qashqai gekocht bij Auto Synyco. Onze Opel insignia ingeruild. Duidelijke afspraken vooraf, goed advies en super showroom. Dat is ons bijgebleven.
Bij onze nieuwe auto in de toekomst gaan we zeker eerst bij Auto Synyco kijken.


Ja, ik beveel dit aan