Beoordelingen Auto 't Hooft B.V.

9,1
26 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Suleyman uit Hengelo (OV)

11-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid! Een autobedrijf waar men in het belang van de klant denkt en handelt. Zijn er niet veel van tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan

Pim

17-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tijdje geleden een (door hun ingeruilde) Toyota corolla t-sport gekocht. Omdat ik wat ver moest rijden eerst even gebeld: netjes te woord gestaan, dus er toch eens gaan kijken. Auto stond er netjes bij, net zoals het hele autobedrijf. Geholpen door de zeer vriendelijke eigenaar. En de prijs was ook nog eens netjes. na 2 a 3 maanden nog dik tevreden met mijn aankoop. dus zou zeker voor herhaling vatbaar zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ricco uit Doesburg

06-01-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Superservice!! Zelfs op 24 December smiddag's nog van de weg gehaald en weer op weg geholpen door deze mannen!!
Super bedankt !!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Holten

29-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top autobedrijf waar fabrieksgarantie nog daadwerkelijk als garantie wordt behandeld: zonder discussie klachten verhelpen. Koffie staat altijd klaar, vervangende auto is geen probleem. Ook geen verrassingen achteraf door goede informatieverstrekking. Je krijgt hier nog het gevoel van die dorpsgarage van vervlogen tijden waar service bovenaan staat. Maar dan met de nieuwste kennis en kundigheid. Hou dit vast!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Doetinchem

23-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aanschaf/onderhoud Alfa Romeo 159


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Dieren

23-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto meerdere malen voor onderhoud gebracht


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Zelhem

30-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige garage met verstand van de auto en super service!! Heb mijn spider 916 laten herstellen van diverse punten van onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zutphen

20-11-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden!!! meerdere auto´s ingeruild en aangeschaft, ook voor onderhoud en APK. Altijd goede service, koffie staat klaar. Denken met de klant mee om samen een oplossing te zoeken en de beste deal te maken.
Top! blijf zo door gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rotterdam

22-09-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ter hoogte van Papendal kreeg ik panne met mijn klassieker, een Alfa Romeo Giulia. Eén telefoontje naar auto 't Hooft was voldoende. Ik werd opgehaald met een autoambulance, die mij en mijn auto naar de garage in Doetinchem bracht. Hierop werd de auto direct gerepareerd waarna ik mijn weg naar Rotterdam kon vervolgen. Niets dan lof over de service.


Ja, ik beveel dit aan

Ebben uit Silvolde

02-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks de aanschaf van een niet te dure gebruikte auto en enkele technische probleempjes in het begin, toch alle aandacht en service gekregen! Top, zo vind je ze nog maar weinig tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan