Beoordelingen Auto 't Hooft B.V.

9,1
29 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Peter uit Leeuwarden

02-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart Jan uit Aalten

01-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig bedrijf, korte lijntjes zonder overbodige poespas. Lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Doesburg

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vanaf het begin (1992) Alfa Romeo klant voor nieuw/gebruikt en reparatie/onderhoud. Zegt dat niet genoeg? Laatste jaren met mijn Alfa 166. Altijd alles volgens afspraak (kosten en tijd).


Ja, ik beveel dit aan

Suleyman uit Hengelo (OV)

11-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid! Een autobedrijf waar men in het belang van de klant denkt en handelt. Zijn er niet veel van tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan

Pim

17-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tijdje geleden een (door hun ingeruilde) Toyota corolla t-sport gekocht. Omdat ik wat ver moest rijden eerst even gebeld: netjes te woord gestaan, dus er toch eens gaan kijken. Auto stond er netjes bij, net zoals het hele autobedrijf. Geholpen door de zeer vriendelijke eigenaar. En de prijs was ook nog eens netjes. na 2 a 3 maanden nog dik tevreden met mijn aankoop. dus zou zeker voor herhaling vatbaar zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ricco uit Doesburg

06-01-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Superservice!! Zelfs op 24 December smiddag's nog van de weg gehaald en weer op weg geholpen door deze mannen!!
Super bedankt !!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Holten

29-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top autobedrijf waar fabrieksgarantie nog daadwerkelijk als garantie wordt behandeld: zonder discussie klachten verhelpen. Koffie staat altijd klaar, vervangende auto is geen probleem. Ook geen verrassingen achteraf door goede informatieverstrekking. Je krijgt hier nog het gevoel van die dorpsgarage van vervlogen tijden waar service bovenaan staat. Maar dan met de nieuwste kennis en kundigheid. Hou dit vast!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Doetinchem

23-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aanschaf/onderhoud Alfa Romeo 159


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Dieren

23-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto meerdere malen voor onderhoud gebracht


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Zelhem

30-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige garage met verstand van de auto en super service!! Heb mijn spider 916 laten herstellen van diverse punten van onderhoud


Ja, ik beveel dit aan