Beoordelingen Auto Techniek Luttenberg B.V.

9,6
6 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 6 van 6 beoordelingen

Roy uit Oosterhout

06-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De koffie stond inderdaad klaar, na al een zeer plezierig email rn telefonisch contact om op mijn bmw activetourer uit 2017 spraakbesturing voor de navigatie te installeren , Iets wat de dealer niet aandurfde. Je voelt je er direct thuis, vriendelijke en deskundige mensen. Het resultaat is: perfect gelukt en snel gedaan. Echt een aanrader dit bedrijf, ook om voor om te rijden , je geniet van de prachtige omgeving !


Ja, ik beveel dit aan

Amar uit Den Haag

16-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoe het NIET moet: mijn BMW onderhoudsgarage Automaan in Pijnacker stelde een verkeerde diagnose vast waardoor veel schade ontstond aan de motor van mijn lesauto, 1-serie diesel. De registratie van de servicehistorie in Pijnacker was ook niet compleet. Vijf (5) onderhoudsbeurten zijn NIET door Pijnacker in het ISPA Light onderhoudsregistratiesysteem vermeld. Dan kun je hierdoor ook GEEN advies geven voor preventief onderhoud. BMW garage Pijnacker liet mij in de kou staan. Hadden het DRUK--konden NIET op korte termijn een monteur vrijmaken--konden GEEN garantie geven hoe lang revisie zou gaan duren! Ra-ra-ra, maar konden WÉL direct een revisie-offerte uitbrengen ZONDER in de motor gekeken te hebben voor een totaal schadeoverzicht....

Hoe het WEL moet: Een beetje in paniek geraakt door de arrogante houding van Automaan in Pijnacker kwam ik via googlen bij ATL terecht en in contact met Guus.***Deskundig; Guus kon mij op afstand al met zekerheid aangeven dat er iets mis was met de distributieketting.***Ontzorging: Guus zorgde ervoor dat er snel naar mijn auto gekeken kon worden door het op te laten halen. Reparatie was in 5 werkdagen gedaan.***Servicegericht: tijdens onderzoek en reparatie werd ik continu op de hoogte gehouden door Guus.

Guus, mijn oprechte dank voor de uitstekende, empathische en vriendelijke hulp. Ik voelde mij bij ATL respectvol behandeld.
MvG
Amar J-Sing
VivaDriving.nl
Den Haag


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Nieuwerkerk aan den IJssel

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring na het kopen van een BMW.
Er was een probleem en dat is keuring onder garantie opgelost.
Een voorbeeld voor andere bedrijven.
Een betrouwbaar adres


Ja, ik beveel dit aan

Jaron uit Zandvoort

17-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top, voor een betaalbare prijs onderhouden zij mijn BMW. Omtrent BMW's hebben zij erg veel kennis in huis . Bezoek zij mede daardoor al vele jaren met mijn BMW.


Ja, ik beveel dit aan

Hubertus uit amstelveen

22-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zij ter allertijden voor je klaar staan met raad en daad, ook zondags laat dit bedrijf je niet in de steek, geweldige aardige mensen werken daar


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Goor

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan