Beoordelingen Auto Tensen - Enkhuizen

8,2
13 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

e uit Medemblik

03-09-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht dit bedrijf komt zijn gemaakte afspraken niet na
levering auto te laat
laat je voor niets rijden als je 2 dagen daar voor meld dat je de spullen komt halen zoals reserver sleutel die ik nu een 6 weken na aankoop nog niet heb


Jantien uit Hoorn

04-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hoorn

28-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top!
Service hoog in het vaandel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-03-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Graag negatieve ervaringen laten staan! Heel apart dat ineens 7 nieuwe mensen hebben gereageerd in een dag op 23/3 en mijn reactie gelijk verwijderd is met beoordeling 1. Lekkere betrouwbare garage dit!!

Stop met lastigvallen op marktplaats met spam zonder daadwerkelijk zelf interesse te hebben in de auto die je te koop hebt staan!!


NicĂ´le uit ZAANDAM

24-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne en goede persoonlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit HOORN NH

23-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige garage, aardig personeel en ten minste nog normale prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Hoorn

23-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service! Als je een probleem hebt , komen ze altijd met een oplossing!


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zwaag

23-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Enkhuizen

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en snelle service! Nette prijzen en geeft een goed gevoel. ANWB afgezegd, mobliteitspas ontvangen. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Hoorn

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Onze auto gekocht bij Tensen Enkhuizen en altijd goed geholpen. Bij reparatie werd onze auto zelfs thuis opgehaald.


Ja, ik beveel dit aan