Beoordelingen Auto Totaal Houten

9,2
43 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

henk uit Houten

25-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service,eindelijk een bedrijf waarbij de monteurs de kennis hebben,en wat ook jofel is,dat alles in overleg gaat en je nooit voor verrassingen komt te staan,kortom ik wordt er blij van


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Houten

21-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf. Persoonlijke benadering, servicegericht en zeer deskundig. Het vertrouwen meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Houten

28-11-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ware vakmanschap, een goede prijs en service- en klantgericht. Bovendien kan ik er altijd op korte termijn terecht. Elke keer loop ik weer met een glimlach naar buiten. Autototaal Houten bedankt! Dankzij jullie kan ik weer veilig en goed de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Houten

22-10-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Houten

14-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Langbroek

19-12-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service. Vriendelijk. Kwam om 17.30 uur om een storing aan ABS te laten uitlezen. Zonder afspraak direct geholpen.
Alhoewel diagnose aangaf dat ABS-pomp defect was, bleek naar een vluchtig onderzoekje een zekering ( metalenplaatje) een breukje te hebben. Een nieuwe pomp kost rond de 1000 euro en een nieuw zekeringetje inclusief uitlezen slecht 25 euro. Wat een vakkennis. Kwam opgelucht thuis. Hulde.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Odijk

20-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gemoedelijk, duidelijk, servicegericht, meedenkend en vooral prijs/kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Houten

13-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Zeist

29-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al klant sinds 2005. In die tijd is autototaal verhuisd en gegroeid maar hebben ze de kwaliteit, prijzen en servicegerichtheid behouden die ze toen ook al hadden. Ik ben keer op keer verrast door de hulpvaardigheid, attentheid en mee denken bij oplossen van problemen.

Ik heb me ook aan een budget te houden en dat lukt bij autototaal prima. Tuurlijk valt het ook wel eens tegen maar dan is er ook een hoop gebeurd. Ik heb al diverse mensen naar ze toe verwezen en die waren allemaal aangenaam verrast.

Kortom, ik blijf klant!


Ja, ik beveel dit aan

rinus uit houten

12-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijk goede service het bedrijf ziet er goed en verzorgt uit
en goede uitleg.
tot ziens.
gr rinus


Ja, ik beveel dit aan