Beoordelingen Auto Totaal Houten

9,1
50 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

wim uit houten

20-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klant vriendelijk-deskundig-altijd mee denken-


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Utrecht

30-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb na een Skoda, Dacia nu een Opel Agila bij hen in onderhoud. Ze zijn zeer klantvriendelijk en technisch ook uitstekend. Ik laat mijn auto daar altijd tot volle tevredenheid onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Raimond uit Houten

11-05-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zomer- en winterbanden van twee auto's laten wij al vele jaren door Auto Totaal Houten verzorgen. Overige service van onze auto's vindt plaats bij merkspecialisten.

Bij wisseling winter- naar zomerbanden werd ons gemeld dat (geciteerd van opmerking op factuur): "Remschijven voor en achter zijn zeer slecht. Onder de minimale maat en achter heeft al scheurtjes die door zijn. Hierdoor kan de schijf breken!! Advies niet meer rijden met de auto." Dit vonden wij vreemd, aangezien onze laatste grote beurt met APK nog maar een half jaar (en circa 10.000 km's) geleden door een merkdealer was uitgevoerd. Met de huidge km-stand waren wij bovendien nog gewoon gedekt door Toyota Care. Bij de merkdealer daarom gevraagd naar een 2nd opinion, en de mededeling gekregen dat er helemaal NIETS aan de hand is. Er kan volgens de merkdealer veilig met volle belading en vol gas mee naar Zuid-Europa op en neer gereden worden, en dan is het zelfs de verwachting dat bij de volgende APK nog niet eens vervanging nodig is. Wij citeren de merkdealer: "Dit is echt schandalig. Dit is gewoon mensen op kosten jagen". De "scheurtjes" waren een gebruikelijk slijtagespoor, dat de merkdealer ons ook bij een vrij jonge occassion kon tonen.

De persoonlijke benadering van Auto Totaal gaf ons altijd het gevoel dat dit een betrouwbare garage was. Dit voorval heeft ons vertrouwen echter onherstelbaar weggenomen.

Wij voelen ons misleid, en door de onjuiste gevaarzetting onterecht onder druk gezet. Het is spijtig, maar wij kunnen daarom voor de punten "service", "deskundigheid" (onjuiste en zwaar overdreven geschetste gevaarzetting), en "prijs/kwaliteit" (onterecht op kosten jagen) niet meer dan een minimale score geven.


carlo uit Houten

29-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over auto totaal Houten. Al jaren klant, goede service, prettig overleg en afstemming over wensen. Altijd de mogelijkheid om langs te komen bij problemen en indien mogelijk wordt het direct verholpen. En als er een keer iets mis gaat wordt het op een prettige manier opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

BEN uit Houten

09-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed overleg,zeer klantvriendelijk, prima uitvoering van de werkzaamheden!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Eindhoven

14-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto uit 2005 aangekocht, waarbij de service aan ons en aandacht voor de aflevering van de auto deed vermoeden alsof we een nieuwe auto kochten. En dat voor een prima prijs.
Helaas was na een dag al een probleem met de koppeling. Domme pech. Maar ook dat is prima verholpen, zowel technisch als ook de leenauto die we kregen tijdens de reparatie.
Hele vriendelijke mensen, duidelijk en eerlijk over alles. Bij vervanging en reparatie wordt je meegenomen in de werkplaats zodat je ziet wat er gedaan is. Heel prettig.
We komen hier graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Houten

25-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service,eindelijk een bedrijf waarbij de monteurs de kennis hebben,en wat ook jofel is,dat alles in overleg gaat en je nooit voor verrassingen komt te staan,kortom ik wordt er blij van


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Houten

21-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf. Persoonlijke benadering, servicegericht en zeer deskundig. Het vertrouwen meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Houten

28-11-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ware vakmanschap, een goede prijs en service- en klantgericht. Bovendien kan ik er altijd op korte termijn terecht. Elke keer loop ik weer met een glimlach naar buiten. Autototaal Houten bedankt! Dankzij jullie kan ik weer veilig en goed de weg op.


Ja, ik beveel dit aan