Beoordelingen Auto Uniek

8,8
55 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Joost uit Amstelveen

20-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marcel heeft mij zeer goed geholpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Amsterdam

27-08-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij heb een tweetal gebruikte Volkswagen Caddy's gekocht bij Auto Uniek. Dhr. van den Berg is kundig en zeer behulpzaam. De bedrijfswagens bevallen goed en wij komen zeker weer terug zodra wij weer nieuwe auto's nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Cuijck

20-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf. Zeker aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maasdijk

18-09-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein probleempje gehad is keurig netjes opgelost op een nette beleefde manier, leuk dat er nog mensen zijn waar je op kan vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Nieuw-Vennep

17-07-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een gebruikte Volvo V70 gekocht. Auto was in zeer mooie staat, en reed perfect. Na aflevering kwamen er wat puntjes naar voren, spiegel die maar zakte en een bonkend geluid in de voortrein. De dealer heeft aardig wat moeite gehad om het geluid te localiseren en verhelpen, maar is uiteindelijk verholpen. Al die tijd zijn de rekeningen vergoed door Auto Uniek. Ik hoefde zelf niets te betalen, de Volvo dealer heeft de rekening doorgestuurd naar Auto Uniek.

Al met al erg prettig om zaken te doen, en belangrijker, je wordt geholpen als er wat aan de hand is.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Den Haag

05-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf met goede service. Bovendien, omdat ik niet in de buurt van Mill woon, stelde men zelf voor dat reparaties in de garantieperiode bij mijn eigen garage plaats kon vinden (in overleg natuurlijk...). Dat is nog eens service!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Grubbenvorst

01-02-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto Uniek, de naam zegt het al. Ik heb nu mijn 2e V50 bij hen gekocht en de service bij Auto Uniek is ECHT GOED! Klantgerichte en persoonlijke benadering, goed luisteren naar de klant en pro-actief met oplossingen komen, dat is waar Auto Uniek in Mill zich onderscheidt! De keuze is groot en hun prijzen zijn eerlijk. En service: die houdt bij hen niet op bij aanschaf, die begint dan pas! Ik voel me werkelijk klant bij hen en ik kan dat IEDEREEN aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Greetje uit Landhorst

25-01-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele mooie jonge Volvo V70 gekocht bij auto Uniek.
Hele goede service en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Margraten

03-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service, hier voelt men zich nog klant. Auto gekocht zonder garantie, na 3 maanden koppeling defect. Zeer netjes afgehandeld door auto-Uniek !!!


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Haastrecht

20-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Uniek is een adres om te onthouden wanneer je op zoek bent naar een gebruikte Volvo. De nette manier van zaken doen en de servicegerichtheid in combinatie met het sterke assortiment geven een vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan