Beoordelingen Auto Urkhoven

9,1
37 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Dave uit Maastricht

08-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede en vriendelijke service. We zijn samen tot een goede deal gekomen. In de toekomst, bij aanschaf van een nieuwe auto, zal ik zeer zeker eerst bij René aankloppen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Leiderdorp

04-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst. Ze doen er alles aan om je met een gerust hart en probleemloos op weg te laten gaan. De service daarbij is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Eindhoven

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een goede ervaring opgedaan bij de aankoop van een tweedehands auto. Je kunt alle vragen stellen en er wordt meegedacht. Je krijgt ruim bedenktijd. De auto is als nieuw rijklaar gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Mo uit Eindhoven

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel betrouwbar bedrijf en klantvriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit arnemuiden

20-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer positieve aankoop ervaring opgedaan bij deze garage.
auto paar dagen vasthouden en daarna niet opdringen maar rustig bedenktijd geven. daarna auto netjes afleverings klaar gemaakt.
ik heb dit allemaal als zeer prettig ervaren en Rene stuurt je vol vertrouwen de weg op.
nog steeds zeer blij met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Eindhoven

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De sfeer bij Auto Urkhoven is gemoedelijk en laagdrempelig.
Geen mannen in strakke pakken maar een verkoper met - bij wijze van spreken - het smeer nog aan zijn handen.
Hij weet waar hij over praat omdat hij 5 minuten geleden zelf nog onder een auto lag te sleutelen.
De eerste keer ook dat ik na het kopen van een auto niet wegging met het gevoel dat ik toch weer teveel had betaald. Iets wat ik bij de meeste autodealers wel vaak heb.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Geleen

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ontvangst en correct te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Huissen

19-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Eerlijk verhaal over de auto.
Stond alle keuringen toe.
Prettig en snel contact.


Ja, ik beveel dit aan

mark uit wijchen

15-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan