Beoordelingen Auto Urkhoven

9,0
32 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Bernard uit arnemuiden

20-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer positieve aankoop ervaring opgedaan bij deze garage.
auto paar dagen vasthouden en daarna niet opdringen maar rustig bedenktijd geven. daarna auto netjes afleverings klaar gemaakt.
ik heb dit allemaal als zeer prettig ervaren en Rene stuurt je vol vertrouwen de weg op.
nog steeds zeer blij met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Eindhoven

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De sfeer bij Auto Urkhoven is gemoedelijk en laagdrempelig.
Geen mannen in strakke pakken maar een verkoper met - bij wijze van spreken - het smeer nog aan zijn handen.
Hij weet waar hij over praat omdat hij 5 minuten geleden zelf nog onder een auto lag te sleutelen.
De eerste keer ook dat ik na het kopen van een auto niet wegging met het gevoel dat ik toch weer teveel had betaald. Iets wat ik bij de meeste autodealers wel vaak heb.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Geleen

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ontvangst en correct te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Huissen

19-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Eerlijk verhaal over de auto.
Stond alle keuringen toe.
Prettig en snel contact.


Ja, ik beveel dit aan

mark uit wijchen

15-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Geldroo

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren vaste klant en worden goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Mamadou Aliou uit Eindhoven

23-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Familie

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Oplossingsgericht; er waren in eerste instantie wat mankementen aan de auto, er werd niet moeilijk gedaan maar juist actie ondernomen. Meerdere malen hebben we terug moeten gaan voor onvoorziene mankementen en René heeft ze steeds opgelost. Prettige communicatie, prima klantenservice ook als het even tegenzit en dat zegt veel over een autobedrijf. Indien nodig werd ook een externe specialist gevraagd om het probleem op te lossen.
Er wordt gedacht in oplossingen en meegedacht met de klant. Afspraken worden nagekomen. Een open houding met duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Familie

22-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige communicatie, vertrouwd gevoel, open over historie van auto


Ja, ik beveel dit aan

Dancy uit Valkenswaard

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan