Beoordelingen Auto Urkhoven

8,9
19 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Angela uit Helmond

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds lange tijd weer het gevoel bij een autobedrijf terecht te zijn gekomen waar er echt naar je geluisterd wordt. De sfeer is heel gemoedelijk en heb niet het gevoel dat het puur om verkoop gaat. Ook na aankoop van de auto ben ik altijd welkeom en worden al mijn vragen beantwoord en/of opgelost! Super dus!


Ja, ik beveel dit aan

Nicotra uit Belgique

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima heel goed


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rotterdam

05-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief. Het is een klein familiebedrijf. Rene is techneut, heeft zelf vieze handen & weet wat hij verkoopt. En, hij denkt goed mee met de klant. Zijn moeder regelt veel buiten de werkplaats. En, ze haalt je op van het station als het nodig is. Gemoedelijk en prettig in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Gouda

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service. Vriendelijkheid zelve. Niet moeilijk maar zeer toegeeflijk. Neemt alle tijd.
Ga zo door Rene , dan zien we elkaar vast nog wel eens.๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Ja, ik beveel dit aan

Rosaly uit Utrecht

31-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf. Hele goede service ook daarna als ik iets nodig had of vragen werd er meteen gehandeld.
En werd er zelfs gratis en snel opgestuurd.
Mooie auto gekocht waar ik zeker van weet dat ik er een paar jaar plezier mee heb.
Ga zo door team Renรฉ!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Leiden

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellig en eerlijk familiebedrijf waar service het sleutelwoord is.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Nuenen

08-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

John uit Veldhoven

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen. Heel vriendelijk en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Duke uit Geldrop

15-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede garage, denkt mee met de klant en kiest altijd voor de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. Ook de service erna als je een occasion hebt gekocht is goed! Maar ook bijv het onderhoud met apk of een beurt.


Ja, ik beveel dit aan

jo

16-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan