Beoordelingen Auto Urkhoven

9,1
37 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 37 beoordelingen

Patricia uit Geldroo

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren vaste klant en worden goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Mamadou Aliou uit Eindhoven

23-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Familie

22-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Oplossingsgericht; er waren in eerste instantie wat mankementen aan de auto, er werd niet moeilijk gedaan maar juist actie ondernomen. Meerdere malen hebben we terug moeten gaan voor onvoorziene mankementen en René heeft ze steeds opgelost. Prettige communicatie, prima klantenservice ook als het even tegenzit en dat zegt veel over een autobedrijf. Indien nodig werd ook een externe specialist gevraagd om het probleem op te lossen.
Er wordt gedacht in oplossingen en meegedacht met de klant. Afspraken worden nagekomen. Een open houding met duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Familie

22-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige communicatie, vertrouwd gevoel, open over historie van auto


Ja, ik beveel dit aan

Dancy uit Valkenswaard

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Helmond

27-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf met uitstekende service. Kan iedereen aanbevelen om met dit bedrijf in zee te gaan. René (verkoper) spreekt duidelijke taal en geen opdringerige verkoop. Kom hier zeker nog eens terug. 👍


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Horst

10-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat ik vooral prettig vond was de no nonsense houding van de verkoper. Dingen werden niet mooier gemaakt dan ze zijn. Daarnaast doen ze hun best om de auto in de best mogelijke staat te leveren. Met als gevolg dat ik nu eigenaar ben van een voor mij nieuwe auto die aan alle verwachtingen voldoet. Ook aftersales verloopt goed, er was nog een kleinigheidje aan de auto maar dat word allemaal keurig door Auto Urkhoven verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Boxtel

09-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht.
Ruim de tijd voor proefrit en auto te bekijken.
Prettig contact en aandacht voor mij als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Helmond

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds lange tijd weer het gevoel bij een autobedrijf terecht te zijn gekomen waar er echt naar je geluisterd wordt. De sfeer is heel gemoedelijk en heb niet het gevoel dat het puur om verkoop gaat. Ook na aankoop van de auto ben ik altijd welkeom en worden al mijn vragen beantwoord en/of opgelost! Super dus!


Ja, ik beveel dit aan

Nicotra uit Belgique

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima heel goed


Ja, ik beveel dit aan