Beoordelingen Auto van Dijk

8,7
173 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 173 beoordelingen

marcello uit Assen

17-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Op het moment dat er klachten waren met de auto werd dit altijd netjes opgelost. 1 x duurde het wat langer, leenauto meekrijgen was geen probleem, bosje bloemen na om het ongemak te verzachten.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Klazienaveen

01-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en vakmanschap garagepersoneel.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Erica

17-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto moest voor APK, ik dacht er wel op te wachten maar helaas schokbreker defect. Ze hebben me netjes thuis gebracht. Tegen de middag was de auto klaar, helaas had ik geen tijd hem te halen en zou evt pas de volgende dag worden. Hebben ze hem netjes even bij me thuis gebracht! Dat is pas service!


Ja, ik beveel dit aan

Chellie uit Emmen

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit emmer-compascuum

16-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Harmen uit DEDEMSVAART

16-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Klazienaveen

15-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Emmen

01-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super ervaring en altijd veel mooie en jonge auto's staan.
Wekelijks wel vernieuwing van auto's.
Rijden zelf al weer in de derde auto daar gekocht.
Echt Top bedrijf in Service. Kwaliteit en Prijs.
Dus voor een mooie en goede auto groot of klein moet u bij Van Dijk Klazienaveen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Groningen

13-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs bij van Dijk een kort daarvoor bij hen ingeruilde wagen gekocht, en heb de volgende ervaring met deze garage:
Toen ik de auto kwam bekijken stond deze droog in een nette goed verlichte ruimte zodat ik hem rustig kon bekijken, daar kreeg ik ook alle gelegenheid voor.
Daarna mocht ik een proefrit maken ( ondanks dat ik aangaf niet direct te willen kopen) waarbij deze wagen prima reed.
Uiteindelijk daarom de wagen gekocht, met de afspraak om de distributieriem en de olie e.d. te vervangen.
De week daarop de auto opgehaald, en binnen 300 km een zeer prijzig defect aan de versnellingsbak, deze bleek niet meer te repareren, voor mij een ramp !
Ik heb gelijk ( wanhopig toch wel )contact gezocht met Auto van Dijk, en de situatie uitgelegd, en hoewel werd gezegd dat ik de wagen zonder garantie had gekocht mocht ik hem wel langs brengen voor inspectie.
Dat durfde ik niet meer vanwege de afstand van mijn huis naar Klazienaveen ( 75 km) en de verontrustende geluiden uit de versnellingsbak.
Auto van Dijk heeft vervolgens met een aanhanger mijn auto opgehaald van huis ( 2 maal 75 km voor hun ), geheel nagekeken en, omdat inderdaad de hele versnellingsbak kapot bleek, onder de auto een gereviseerde versnellingsbak gemonteerd.
Een week later kon ik de wagen weer ophalen, waarbij mij werd verteld dat zij dit een hele vervelende situatie vonden en ik daarom voor de verrichte werkzaamheden noch voor de transport niets hoefde te betalen.
Ik had wel enige coulance verwacht, gezien de aard van het defect binnen zo,n korte afstand, maar dit dus niet.
Mijn persoonlijke ervaring met Auto van Dijk is dan ook zonder meer zeer positief !
Ik ben prettig ontvangen, alle afspraken zijn ze nagekomen, en de erg vervelende ervaring met mijn daar gekochte auto hebben ze echt fantastisch opgelost....
Uitstekende eerste ervaring met dit bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Klazienaveen

01-02-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan