Beoordelingen Auto van Dijk

8,6
207 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 207 beoordelingen

Aike uit TER APEL

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

freddy uit Klazienaveen

17-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Zwolle

27-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij auto van dijk, maar veel spijt van gekregen.. Aflevering was ook slecht, de auto niet schoongemaakt en geen nieuwe matjes er in gelegd.. Na 2 weken rammelend geluid uit de motor. Konden niet vinden wat het was.. auto bijna een maand kwijt geweest. Ik moest dat geluid maar negeren en gewoon mee doorrijden kon geen kwaad volgens Auto van Dijk.. mooi makkelijk. Gelukkig auto ingeruild bij Pouw Zwolle voor een VW ( Wereld van verschil)


Klaas-Jan uit Staphorst

27-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin september een VW up gekocht bij dit bedrijf. Bij aankoop Cruise Control laten inbouwen. Na het afhalen van de auto bleek er een kras in de deur te zitten, welke niet aanwezig was bij aankoop. Deze is geprobeerd te herstellen dmv polijsten maar niet geheel verdwenen. Door de vingers gezien omdat het bij een extern bedrijf gebeurd was (bij inbouw). Dom, dom, dom. Dit had ik nooit moeten doen.

Begin januari constateerde ik schimmel in mijn auto, aan de bestuurderszijde bij de pedalen. Na onderzoek door Pouw in Zwolle (prettig bedrijf!) bleek het panoramadak op drie plaatsen gescheurd te zijn! Kosten voor reparatie: €2980,-.

Bij Auto van Dijk kom je van de koude kermis thuis. Direct wordt verteld dat het niet binnen de garantie valt (alleen motor + bak garantie genomen). Het is niet mogelijk om met van Dijk in overleg te gaan over hoe het opgelost moet worden, de koper wordt ook direct beschuldigd van roekeloos omgaan met de auto. Na tussenkomst van rechtsbijstand heb ik de auto toch langs mogen brengen, 'zodat ze er naar konden kijken'. Na een aantal dagen konden ze mij vertellen dat er niets aan de hand was! Het dak en vloer waren drijfnat, scheuren goed zichtbaar maar toch ziet van Dijk geen mankement. De ironie druipt eraf. Omdat het hier gezien de hoeveelheid waterschade ging om een non-conformiteit bij verkoop heb ik mij hierop beroepen. Van Dijk heeft meteen geprobeerd de waarde van de auto omlaag te praten mocht ik het aankoopcontract gaan ontbinden. Uiteindelijk heb ik na 4 weken de auto weer op kunnen halen, waarbij alleen een oud vrouwtje achter de balie te vinden was. Het probleem dat niet bestond volgens van Dijk was nu 'opgelost' met een kitspeur. Thuis getest en het dak was nog steeds lek. Omdat een onderzoek dat uit moet wijzen of het inderdaad een non-conformiteit betrof nog duurder is dan de reparatie heb ik de reparatie zelf laten uitvoeren en betaald. Niets anders dan schande van dit bedrijf! Vertellen eerst leugens, laten je 4 weken wachten op een hobby reparatie en dat ook zonder een leen-auto aan te bieden. Uiteindelijk ook nog beweren 'erg service gericht' te zijn. Lik mijn r**t! Koop alsjeblieft nooit wat bij Van Dijk want ze hebben alleen het beste voor met hun eigen bankrekening!


André uit Sappemeer

19-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In oktober 2017 auto gekocht, fijn en snel geregeld geen gezeur en nu langs geweest met een klein euvel.
Geen probleem dat ik op 75 km woon ik kreeg direct een mooie veilige auto te leen.
Prettig afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Tolbert

05-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht bij deze garage
maar de service is een blamage
heel vaak moeten bellen
maar ze blijven maar smoezen vertellen
Dit was de eerste maar ook de laatste keer
nooit een auto van van Dijk weer.


Okko uit Musselkanaal

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Emmen

16-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Valthermond

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Valthermond

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: uitstekend !!


Ja, ik beveel dit aan