Beoordelingen AUTO van Eerde

9,3
9 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Coen uit Schijndel

14-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Openhartig welkom. Zeer nette showroom. Ondanks dat het lijkt op enorme luxe is het voor iedereen weggelegd. Het gaat niet om verkopen maar mensen enthousiast maken. De brede kennis en vooral de details die verteld worden is prima. Kortom, zeker de moeite om nog eens op zoek te gaan voor nieuw rijplezier.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Saw the car at 11 am, arrived at 2pm, drove out of the dealership at 5pm. Cannot have a smoother buying experience.

Only good cars at the dealership making it easy to make a decision.

10/10


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Emmeloord

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundig bedrijf, maakt afspraken op zeer korte termijn waar en handelt alles netjes af.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Zeeland

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na weken speurwerk, uiteindelijk steeds vaker teruggekeerd op de website van auto van Eerde. De eerste keer “live” kijken resulteerde in een verblijf van een paar uur met een leuke ontvangst van Pieter en goede gesprekken over de mooie 525i die hij te koop had staan.
De keurige showroom met zorgvuldig geselecteerde automobielen draagt zeker bij aan het goede gevoel.
Dit samen met het beeld van de mooie, complete 5-serie, deed mij besluiten een week later terug te gaan om een proefrit te maken en daarna is de "Bimmer" gekocht!
Na ruim 8 maanden is iedere rit weer een plezier in deze fantastische wagen.
Pieter is een vriendelijke kerel met veel enthousiasme over BMW en beschikt over veel kennis van de auto’s.
Bedankt ook Pieter, voor het leuke cadeau i.v.m. de levering van de CD-wisselaar!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Baarn

20-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hoewel ik een ander model op het oog had, kwam ik bij Auto van Eerde terecht voor de mogelijke aanschaf van een mooie 325i High Executive Automaat. Uiteindelijk heb ik toch voor mijn eerste optie gekozen, maar het (bijna) aankoopproces bij Pieter was dermate bevredigend, dat ik hier graag een positieve vermelding van maak.

Zijn passie voor en deskundigheid betreffende het merk is fantastisch om mee te maken. Hij neemt je hier als (minder deskundige) klant zeer serieus in, geeft uitgebreid antwoord op allerlei vragen, brengt ook zelf veel over, waarbij hij goed weet te doseren.

Het voortraject (inruilofferte en oriënterende vragen) verliep zeer snel en serieus (meteen een goede prijs), het bezoek aan de showroom en bijbehorende proefrit was een premiumervaring waar andere dealers/verkopers een voorbeeld aan kunnen nemen. Het persoonlijk contact een dag later, was ondanks dat ik niet tot aanschaf over ging, ook bijzonder positief en open.

Als ik weer tot aanschaf van een andere auto overga, zit Pieter in ieder geval top of mind.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Lelystad

16-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Ben zeer tevreden, erg klantvriendelijk en leveren nette auto’s
Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Eelde

12-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een poosje op zoek naar een BMW touring.
Na wat gezocht te hebben op het internet ,kwam ik op de site van marktplaats terrecht daar stond een mooie BMW 520i touring te koop
Deze stond bij van Eerde in Apeldoorn.
Na een telefonisch gesprek met van Eerde zijn we richting Apeldoorn vertrokken.
Daar aangekomen was de eerste indruk zeer positief.
Het is er allemaal zeer schoon en netjes en de alle auto's die er te koop staan zien er uitstekend en verzorgt uit.
We werden netjes opgevangen met een kop koffie en konden vrijblijvend de occasions bekijken zonder dat je direct zo'n opdringerige verkoper achter je hebt staan.
De occasion waar ik om kwam stond er zeer mooi bij en ik kon er geen negatief woord over zeggen hij was nog mooier dan op de foto en ik was eigenlijk meteen al verkocht.
Na wat gehandeld te hebben met de verkoper was de deal al snel gesloten.
Van Eerde kwam bij mij over als een eerlijke verkoper zonder kapsones zoals bij de meeste verkopers, die meestal veel praatjes hebben.
Al met al is de conclusie van mij dat je bij van Eerde goed een auto kan kopen want hij is niet duur occasions in top conditie ,je krijgt goed waar voor je geld ,het is er zeer schoon , hij neemt er de tijd voor en je wordt er als klant zeer goed geholpen.
Kortom een zeer aanbevelenswaardig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Hoorn

29-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Spatzuiver, auto super afgeleverd!
Na bepaalde tijd een klein mankement opgelopen hierbij ook onwijs goed geholpen door het bedrijf, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amsterdam

19-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik beschouw de verkoper als zeer kundig op het gebied van BMW. Een auto in de 5 serie waar ik naar op zoek was heb ik bij auto van Eerde gevonden. Ik heb een mooi negen jaar oud exemplaar gevonden bij dit bedrijf. De verkoper heeft de auto verkocht als zijnde 'in perfecte staat' en de broodnodige reparaties en nieuwe APK zijn keurig voor aflevering uitgevoerd. Helaas heb ik desalniettemin wat pech gehad de eerste week met de auto waardoor een vrij ingrijpende reparatie nodig was. Ondanks dat dit keurig in de garantie is opgelost en niet te zeggen is of deze gebreken in meer of mijnderde mate al bekend waren blijft dit mij wel bij juist omdat de auto in zo'n perfecte staat verkocht werd. Een smetje op verder prima service.


Ja, ik beveel dit aan