Beoordelingen Auto van Engen

9,1
31 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Daphne uit Lelystad

01-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er wordt altijd goed overlegd als de kosten voor de auto hoger uitkomen door middel van een telefoontje. Tot nu toe nooit echt problemen ondervonden na een onderhoud en/of APK. Ze denken met je mee over kosten, automaterialen en dergelijke


Ja, ik beveel dit aan

T.C.A.

21-03-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kort en bondig : weren van aanpakken met goede adviezen en vlotte service !


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Lelystad

11-12-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf, prima contact zowel over de mail, telefoon of aan de receptie.


Ja, ik beveel dit aan

Lenja uit Lelystad

06-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Van Engen staat altijd voor mij klaar! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Lelystad

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Lelystad

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Miryam uit Lelystad

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik belde Van Engen Vroeg in de ochtend, legde mijn probleem voor en kon direct de auto langsbrengen. Ik werd netjes thuisgebracht daarna. Er werd meegedacht aan een zo goedkoop mogelijke (maar goede!) oplossing, namelijk een gebroken plastic pijpje vervangen ipv hele waterpomp. Ze hebben veel in hun netwerk rondgebeld voor me en uiteindelijk een pijpje gevonden besteld en er direct opgezet. De kosten waren minimaal! De factuur kreeg ik per mail toegestuurd.
Ik ben erg tevreden over de service van Van Engen, maar de professionaliteit en (vooralsnog) de prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Stephany uit Hoorn

19-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had pech onderweg en werd door dit bedrijf meteen ontvangen. De tijd dat ik er zat, was ik erg hartelijk ontvangen. Eigenaar kwam zeer eerlijk over. Ook begrip voor mijn situatie. Goed advies mee gekregen. Evengoed was de auto snel gerepareerd. Goed familie bedrijf! Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lelystad

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed tot meer als goed


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Lelystad

14-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een belletje en ze staan voor je klaar. Service aan huis. Accuraat, snel en betrouwbaar. Met recht: Klant is koning. Echt fijn om in deze hectische tijd van iemand op aan kunnen. Bedankt !!!!!


Ja, ik beveel dit aan