Beoordelingen Auto van Engen

8,7
8 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Sander uit Kamperveen

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd bereid te helpen om een oplossing te vinden. Reparaties worden bewust gedaan en zijn niet gericht om de omzet zo ver mogelijk te verhogen. Er word nog gerepareerd en gebruik gemaakt van niet originele onderdelen.
Klein puntje is wel dat er gebruik gemaakt mag worden van beschermhoezen op de stoelen of overal uit als er in de auto gestapt word. Kleding van de monteurs mag wel netter, dat helpt denk ik zeker met de indruk die je maakt.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit LELYSTAD

25-06-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: geweldig goed bedrijf! heel betrouwbaar en prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Lelystad

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niets dan goeds over deze garage, we komen er al jaren en nog nooit een vervelende ervaring gehad. Eerlijk advies, super service en transparantie.


Ja, ik beveel dit aan

Frenk uit Lelystad

21-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dat ik altijd goed behandelt ben. Afspraken worden nagekomen en er word netjes gebeld als er meer aan de hand dan verwacht.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Lelystad

31-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste garage. Vakkundig en betrouwbaar. Zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Lelystad

14-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Garage Van Engen kun je op bouwen. Ze zijn fair en duidelijk in de communicatie. Geen verassingen achteraf en/of onduidelijkheden. Daarnaast zijn de uitgevoerde reparaties altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lelystad

13-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: UItstekend


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Lelystad

10-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan