Beoordelingen Auto van Engen

9,1
29 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Vera uit Lelystad

11-12-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf, prima contact zowel over de mail, telefoon of aan de receptie.


Ja, ik beveel dit aan

Lenja uit Lelystad

06-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Van Engen staat altijd voor mij klaar! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Lelystad

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Lelystad

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Miryam uit Lelystad

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik belde Van Engen Vroeg in de ochtend, legde mijn probleem voor en kon direct de auto langsbrengen. Ik werd netjes thuisgebracht daarna. Er werd meegedacht aan een zo goedkoop mogelijke (maar goede!) oplossing, namelijk een gebroken plastic pijpje vervangen ipv hele waterpomp. Ze hebben veel in hun netwerk rondgebeld voor me en uiteindelijk een pijpje gevonden besteld en er direct opgezet. De kosten waren minimaal! De factuur kreeg ik per mail toegestuurd.
Ik ben erg tevreden over de service van Van Engen, maar de professionaliteit en (vooralsnog) de prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Stephany uit Hoorn

19-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had pech onderweg en werd door dit bedrijf meteen ontvangen. De tijd dat ik er zat, was ik erg hartelijk ontvangen. Eigenaar kwam zeer eerlijk over. Ook begrip voor mijn situatie. Goed advies mee gekregen. Evengoed was de auto snel gerepareerd. Goed familie bedrijf! Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lelystad

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed tot meer als goed


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Lelystad

14-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een belletje en ze staan voor je klaar. Service aan huis. Accuraat, snel en betrouwbaar. Met recht: Klant is koning. Echt fijn om in deze hectische tijd van iemand op aan kunnen. Bedankt !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Lelystad

14-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Van de week ben ik zeer goed geholpen door een van de medewerkers van Van Engen. Dit is niet de eerste keer dat ik goed ben geholpen. Ze hebben het druk en toch nemen ze de tijd voor je. Super!


Ja, ik beveel dit aan

luuk en vrouw uit lelystad

07-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heel goed betrouwbaar eerlijk zeer vertouwd ze staan
klaar voor je


Ja, ik beveel dit aan