Beoordelingen Auto Veenstra

8,8
29 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Anoniem

15-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige 2de hands auto gekocht, voelt goed. Vertrouwd adres


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Buitenpost

01-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd zeer tevreden hier.


Ja, ik beveel dit aan

G.A. uit Buitenpost

25-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Buitenpost

13-02-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positieve ervaring mensen denken mee en zeggen waar het op staat.


Ja, ik beveel dit aan

Doeke uit Kollum

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service...deskundige medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Lutjegast

19-01-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaringen met Auto Veenstra is naar mijn tevredenheid verlopen. Voldoende uitleg over hetgeen er wordt uitgevoerd. Tijd en aandacht voor de nodige uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-12-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Yteke uit hardegarijp

03-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, super vriendelijke verkoper. Prachtige auto gekocht. Dit bedrijf raad ik echt aan voor koop/verkoop en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Burgum

03-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, kon niet beter. Super tevreden met onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Elburg

25-11-2016
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had hier graag een auto willen kopen maar ben achteraf blij de ware aard van de eigenaar te hebben meegemaakt. Mijn verhaal; woensdagavond laat nog gemaild voor contact over het voertuig. Donderdag ochtend vroeg zelf gebeld om een afspraak te maken en daarbij stellig aangegeven een zeer serieuze potentiƫle koper te zijn de afspraak werd gemaakt voor zaterdagochtend 10.30 uur, uiteindelijk krijg je op vrijdagavond een bericht dat de auto al is verkocht.

Hoe kun je op je site aanbieden om afspraken te maken als de ongeduldige verkoper zich er niet aan houd ?!
En dan nog telefonisch argumenten te horen krijgen van dat je niet een halve week een auto kunt vasthouden, en mij niet als potentieel genoeg zag.

Kortom, ik raad iedereen dit bedrijf af.