Beoordelingen Auto-Veer

9,6
25 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Nicolette uit Amersfoort

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gedreven eigenaar met hart voor de zaak.
Nick heeft net nieuwe skoda citigo voor me geleverd.
Hiervoor jarenlang goede service aan mijn vorige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amersfoort

18-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goed en snel geholpen. Mannen die het vak verstaan; geen vervangingsmonteurs, maar ouderwetse mecaniciens, hart voor het vak, en niet duur! Hebben al onze auto's (4 stuks) bij ze in onderhoud tot volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hooglanderveen

07-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder vriendelijke en duidelijke behandeling.
Zeer vakkundig uitgevoerd onderhoud / rep.
Doet wat het zegt.


Ja, ik beveel dit aan

michel uit amersfoort

26-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Amersfoort

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor onderhoud en apk naar garage van der Veer. En goede garage waar je duidelijk geholpen wordt. Ook fijn dat achteraf inzage in de gemaakte kosten mogelijk is. Is er iets kleins, dan kan het altijd tussendoor. Heel vertrouwd gevoel voor mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit De Wijk

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig bedrijf. Kleinschalig, vakkundig en persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Amersfoort

07-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super aardige mannen, vader en zoon.
Luisteren goed en zijn kundig en eerlijk. Vervangen geen dingen als dat niet nodig is enz heb nooit het gevoel dat ze me belazeren en dat is me elders wel degelijk eens overkomen. Ze bellen netjes of ze een reparatie mogen doen of iets mogen vervangen , dat vind ik heel prettig en correct!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Leusden

04-03-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vrijdag 4 maart telefonisch contact gehad met de Hr. Veer betreft ABS lampje bleef branden, hij gaf het advies voor een garage in Leusden om eerst naar de zekering te kijken. 9 van de 10 keer lag het hier aan. Hij had het goed


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amersfoort

02-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel voor mijn eigen auto als die van mijn dochters al een paar keer voor APK en onderhoud geweest.
Zeer deskundig en klantgericht bedrijf met uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan