Beoordelingen Auto-Veer

9,6
21 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Wouter uit Amersfoort

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor onderhoud en apk naar garage van der Veer. En goede garage waar je duidelijk geholpen wordt. Ook fijn dat achteraf inzage in de gemaakte kosten mogelijk is. Is er iets kleins, dan kan het altijd tussendoor. Heel vertrouwd gevoel voor mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit De Wijk

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig bedrijf. Kleinschalig, vakkundig en persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Amersfoort

07-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super aardige mannen, vader en zoon.
Luisteren goed en zijn kundig en eerlijk. Vervangen geen dingen als dat niet nodig is enz heb nooit het gevoel dat ze me belazeren en dat is me elders wel degelijk eens overkomen. Ze bellen netjes of ze een reparatie mogen doen of iets mogen vervangen , dat vind ik heel prettig en correct!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Leusden

04-03-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vrijdag 4 maart telefonisch contact gehad met de Hr. Veer betreft ABS lampje bleef branden, hij gaf het advies voor een garage in Leusden om eerst naar de zekering te kijken. 9 van de 10 keer lag het hier aan. Hij had het goed


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amersfoort

02-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel voor mijn eigen auto als die van mijn dochters al een paar keer voor APK en onderhoud geweest.
Zeer deskundig en klantgericht bedrijf met uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amersfoort

29-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service , vriendelijk, eerlijk en bovenal zeer kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Baarn

25-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van de dertig jaar dat deze garage bestaat, ben ik al 26 jaar een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Amersfoort

06-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto Veer is een garage zoals een garage zou moeten zijn! De persoonlijke benadering vind ik zeer prettig. Er wordt echt geluisterd naar de vraag die je als klant hebt. Je krijgt een goede en begrijpelijke uitleg en er vindt altijd overleg plaats voorafgaand aan de reparatie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

philip uit Amersfoort

01-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, eerlijk, kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan