Beoordelingen Auto Veugen B.V.

8,1
13 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Jos uit Heerlen

23-10-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb begin oktober 2014 een auto gekocht bij autobedrijf Veugen. Ik ben uiterst tevreden over de gehele afhandeling en in het bijzonder de service. Dit bedrijf doet wat het belooft. Zeer betrouwbaar en men komt alle afspraken na. Je hebt hier nog het gevoel van de klant is "koning". Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan. Afgelopen week heb ik door het vertrouwen dat ik heb in het leiderschap van dit bedrijf mijn tweede vervoermiddel (een Dodge RAM 1500 Laramie) laten "upgraden" De truck heeft een complete metamorfose ondergaan (spuitwerk). Vandaag 23 oktober 2014 heb ik mijn dodge Ram opgehaald. Wat een ongelofelijk mooi resultaat, en wat een prijs - kwaliteit!! Dit bedrijf heeft er vanaf nu een klant bij "voor het leven". Ik kan dit bedrijf van harte bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter & Marta uit Geleen

22-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen al jaren bij Auto Veugen en hebben inmiddels onze 13e auto bij hen gekocht. Met volle tevredenheid kijken wij terug op een jarenlange relatie met auto Veugen. Wij hebben het volste vertrouwen in dit autobedrijf en kunnen hen dan ook bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Taxibedrijf Scheepers uit Heibloem

08-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds jaren kopen wij de auto's bij Auto-Veugen. Geen verrassingen achteraf, duidelijke afspraken. Het onderhoud van de taxi's wordt op verzoek zelfs op zaterdag uitgevoerd. Kortom er wordt met de klant meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Marten uit Hoofddorp

08-04-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Baarlo

07-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak is afspraak.
Dit geldt bij Veugen waar ik al jaren een tevreden klant ben.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie Spreeuwenberg uit Baarlo

07-04-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Baarlo

07-04-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nederweert

07-04-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Anderhalfjaar geleden hier een nieuwe auto gekocht voor de zesde keer op rij. Ben altijd zeer goed geholpen en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zelfs een keer na sluitingstijd een probleem gehad waarvoor een monteur terug is gekomen naar de werkplaats voor me te helpen, gewoon een perfecte service


Ja, ik beveel dit aan

William uit Weert

07-04-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een kop/staart botsing met mijn Benz direct met Luc Veugen contact opgenomen. Deze heeft de schade van A tot Z voor mij tot volle tevredenheid afgehandeld. Het personeel was heel meelevend en heeft mij direct voorzien van een leenauto. Nadien kon ik gunstig een andere mooie Benz occasion bij Auto Veugen aanschaffen.
Top bedrijf! Top mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heibloem

07-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij kopen hier al jaren onze auto's, Veugen heeft altijd de beste prijs. Ook na de verkoop nooit problemen gehad super nazorg en ook onderhoud gaat altijd top. Prijzen zijn duidelijk en je komt nooit voor verassingen te staan omdat ze altijd bellen wat er aan de hand is en wat het gaat kosten, ze laten je het zelfs zien als je er heen gaat.


Ja, ik beveel dit aan