Beoordelingen Auto Vleuten

9,6
39 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Raoul uit Almelo

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige, vlotte en nette afhandeling. Vriendelijk contact en ontvangst. Zeer geduldig in de afhandeling en alles klopt tot in de puntjes. Content met de gang van zaken bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hussein uit Amsterdam

09-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nog nooit was een auto kopen zo leuk! super fijn zaken gedaan met de heer Marco.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Gemert bakel

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag een autootje gekocht bij Vleuten en het zag en oog te goed. De man waar ik de auto van kocht kwam goed over. En ook een goede deal kunnen maken van bij de kanten. Al bet al een goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oploo

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo na vijf weken uitproberen van de opel meriva is het nu tijd voor een beoordeling.
Eerstens de ontmoeting met de verkoper .
Ik werd bij hem thuis ontvangen op een buitengewoon gastvrije wijze met een heerlijk kopje koffie gezet door zijn vrouw dewelke ook zeer vriendelijk was.
Hij nam rustig de tijd om gewoon even contact te leggen,en ja daar kwam nog een kopje koffie,ik geloof dat we zeker een uur gezellig hebben zitten praten.
Daarna een testrit gemaakt,ik kon er rustig de tijd voor nemen en de tank zat half vol.
Na ongeveer half uur had ik het gevoel dat alles klopte en dat gevoel heb ik nog steeds.
Weer bij.marco thuis alles perfect geregeld,oude auto ingeruild,papieren rompslomp ook mooi geregeld door Marco bij hem thuis,nog een heerlijk bakje koffie.
Twee dingetjes die niet in orde waren ,stoelgreep kapot en boekje werden binnen een.week opgestuurd, geweldig gewoon.
Ik ben helemaal tevreden en kan met een.gerust hart deze verkoper aanraden ,hij zit ook nog eens erg laag met zijn prijs,het is mij niet gelukt om deze auto ergens anders goedkoper te krijgen.
Bravo en respect marco


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Vleuten

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf, geweldig geholpen bij het aanschaffen van een mooie 2ehands auto. Overschrijven was snel en geheel door autovleuten geregeld, alles was dik in orde en ik rij nu met veel plezier in mijn nieuwe auto. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Bea uit Maarssen

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week onze 2de aankoop hier gedaan. De 1ste bevalt uitermate goed. Bedankt voor het meedenken en snel tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Maarssen

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto weer een jaartje gekeurd en een beurtje gehad. Keurig uitgezogen en gewassen terug gekregen. En dat voor een hele zachte prijs 😃. Dank je Marco! Deze recensie verdien je.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca

07-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een maand of 3 geleden een Yaris gekocht bij Marco en is een prima koop geweest! Alles fijn verlopen en alles werkt probleemloos, fijn wagentje dat nog bijna nieuw was en voor een super nette prijs.

Komt allemaal heel betrouwbaar en klantvriendelijk over

Wij kunnen dus niks anders dan iedereen van harte aanbevelen om bij Marco te kijken voor een auto. Het is iemand die weet hoe belangrijk tevreden klanten zijn en hoe snel je je goede naam kwijt kan raken dus hij doet echt zijn best...zoals het eigenlijk ook hoort :-)


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Abcoude

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb een fijne auto gekocht. Helaas ging na een week de dynamo kapot. Deze is gelukkig kosteloos vervangen. Wat een geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Baarn

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken eindelijk een goede adres gevonden voor het kopen van een auto! Ben nog steeds blij met mijn auto! Voor een goede 2ehands auto moet je echt bij Marco zijn!


Ja, ik beveel dit aan