Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
58 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Martin uit Zaanstad

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december vorig jaar een Opel Corsa bij Marco gekocht.
Marco is een no-nonsense verkoper, deskundig en eerlijk.
We hadden de pech dat de lambadasonde van de Corsa defect ging, de sonde is door Marco als service vervangen. Zonder gezeur, dat is nog eens klant gericht.
Ik beveel daarom Auto Vleuten bij iedereen aan.
Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Tiel

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch bedrijf!
Inruil van huidige auto naar een 'nieuwere' auto met minder kilometers.
Vanaf het begin fijn contact via Marktplaats (duidelijk, laagdrempelig en professioneel).
De auto stond er zeer verzorgd bij.
Fijn onthaal. Voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen.
Goed overleg over inruilprijs. Thee en koffie aangeboden gekregen.
Ter plaatse op naam zetten en alles kunnen regelen.
Geen moeilijk gedoe, alles prima voor elkaar.
Lof voor dit bedrijf! Absoluut aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Cirkel uit Vleuten

23-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar een Mercedes gekocht bij Marco. Een jaar alleen maar hoeven te tanken, verder niets 😃. Zojuist apk laten keuren bij Marco en er was helemaal niets mis mee. #zoblijmetmijnauto #zoblijmetautovleuten !


Ja, ik beveel dit aan

Irina

18-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Marco is professioneel die je kan vertrouwen. Hij past zijn werktijden aan je wensen en maakt een afspraak op het moment waarop het je uitkomt. Daarnaast is voor hem afsprak = afspraak. Maar naast professionaliteit en zakelijkheid is hij ook zeer klantvriendelijk. Hij is pas zelf tevreden als zijn klant is tevreden. Volgende keer ga ik zeker weer zaken met Marco doen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Ammerzoden

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte auto gekocht bij Marco en mijn oude auto ingeruild. Ik kreeg een goede inruilprijs terug en ben zeer tevreden over de afhandeling van alles. Ik raad dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Voorthuizen

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Prettig contact, vriendelijk en deskundig. Als we weer aan een andere auto toe zijn zullen we eerst bij Auto Vleuten kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Lizanne uit Naarden

17-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service en correcte afhandeling! Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Maarssen

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 2e auto hier gekocht. Moet genoeg zeggen 😃. Wederom bedankt autovleuten, tot de volgende keer


Ja, ik beveel dit aan

Avital uit Amsterdam

10-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring; betrouwbaar en snelle communicatie en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Utrecht

01-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto hier ingeruild voor een nieuwe (tweedehands) auto. Marco is flexibel, makkelijk in contact, weet waar hij het over heeft en betrouwbaar. De koop was snel rond en het overschrijven ging ook allemaal heel soepel! Dank, ik ben helemaal tevreden en blij met mijn nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan