Beoordelingen Auto Vleuten

9,4
48 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Frits uit Hoensbroek

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf eerste contact via whatsapp tot aankoop auto en inruil eigen auto perfect verlopen.Marco ( verkoper) en niet te vergeten zijn vrouw zijn beide zeer vriendelijk en gastvrij 👍👍👍👍. Klein probleempje wat zich voordeed aan de auto werd dan ook zeer correct en tot tevredenheid opgelost. In een woord TOP. 🤙🤙🤙


Ja, ik beveel dit aan

Dennid uit Utrecht

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, altijd meedenken! Vriendelijk en snel reactie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

monique uit aalsmeer

07-01-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel prettig contact met de eigenaar. Keurig netjes, betrouwbaar, vriendelijk. Hier mijn auto verkocht.
zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

17-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Nijmegen

13-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima gesprek n.a.v. bezichting auto. Komt zeer deskundig en betrokken over, dacht actief mee naar oplossingen en kon vraagstukken direct beantwoorden (ook via de mail). Ik heb zelf geen eerdere ervaring met de aanschaf van auto's en prijs/kwiteit verhouding. Dus daar kan ik niet over oordelen hoe dit t.o.v. andere bedrijven/ verkopers is.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Amsterdam

03-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben een auto gekocht bij dit bedrijf en zijn zeer tevreden, zowel over het verkoopproces als de service, de deskundigheid, de afwikkeling en de geleverde auto. We kunnen Auto Vleuten zeker aanbevelen en zouden er weer heen gaan, mochten we weer een auto willen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Maik uit Valkenswaard

30-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met Marco, eerlijke verkoper, weet wat je er aan hebt en kan alle kanten met hem op! Goeie service en nogsteeds kei blij met mijn aankoop, dankjewel Marco!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Utrecht

20-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij Auto Vleuten (Marco), goede service en nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Almelo

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige, vlotte en nette afhandeling. Vriendelijk contact en ontvangst. Zeer geduldig in de afhandeling en alles klopt tot in de puntjes. Content met de gang van zaken bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan