Beoordelingen Auto Vleuten

9,6
21 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Marco uit Duiven

21-05-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Verkoop van auto verliep prima.
Verliep allemaal soepel en snel.


Ja, ik beveel dit aan

Onur uit Zaandam

16-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind maart een Fiat Bravo gehaald bij auto Vleuten. Goed onderhouden auto en een nieuwe APK gekregen bij aanschaf. Zeer vriendelijke man en erg behulpzaam. Ik had de auto gereserveerd voor een maand met een aanbetaling en in de tussentijd werd de auto klaargemaakt. Met problemen ook gelijk bereikbaar en helpt meezoeken naar een oplossing. Al met al goede service en echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

G uit Leiden

12-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hallo hierbij delen wij graag onze ervaring.
wij hebben een aantal weken geleden een auto gekocht via autobedrijf Vleuten bij Marco.
oude auto ingeruild, en een andere gekocht.
we zijn erg blij met onze nieuwe auto, en hebben er ook erg veel plezier van.
het is fijn zaken doen met Marco, eerlijk trouw en heel sociaal persoon.
Marco weet waar ie het over heeft, en is eerlijk.
het was het rijden naar Utrecht dubbel en dwars waard.
heeft u een andere auto nodig, dan raad ik zeker aan even bij Marco te gaan kijken en een proefrit te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Peer uit Hilversum

01-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring gehad
Snelle en correcte communicatie !
Aan te raden : jazeker


Ja, ik beveel dit aan

jan uit DE MEERN

14-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nadat ik mijn wensen verteld had ben ik vlot teruggebeld.
de auto die ik wilde hebben werd gevonden, en na een proefrit werd de deal gesloten. top geholpen en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit De Bilt

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service. Alles goed afgehandeld en direct overschrijven. Auto bevalt goed


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Bilthoven

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijke verkoper met eerlijke prijzen. Zeer tevreden met mijn aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Utrecht

03-04-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben we onze auto verkocht. Marco controleerde de auto en gaf zonder poespas een eerlijke prijs voor de auto. De vakmanschap tijdens dit verkoopprovisie was uitmuntend. Binnen een half uur was de auto gecontroleerd, betaald en overgeschreven. Wij als particulier waren heel erg blij hiermee


Ja, ik beveel dit aan

Charell uit Rotterdam

29-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kort geleden mijn Fiat Bravo hier gekocht voor een erg aantrekkelijke prijs. Kreeg een mooie inruilprijs voor mijn oude auto. De auto bevalt me enorm. Dank je AutoVleuten, tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Den Haag

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De auto was erg vlot verkocht. Aardige man en contante betaling. Prima. Vrijwaringsbewijs ter plaatse geregeld.


Ja, ik beveel dit aan