Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
52 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Lizanne uit Naarden

17-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service en correcte afhandeling! Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Maarssen

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 2e auto hier gekocht. Moet genoeg zeggen 😃. Wederom bedankt autovleuten, tot de volgende keer


Ja, ik beveel dit aan

Avital uit Amsterdam

10-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring; betrouwbaar en snelle communicatie en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Utrecht

01-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto hier ingeruild voor een nieuwe (tweedehands) auto. Marco is flexibel, makkelijk in contact, weet waar hij het over heeft en betrouwbaar. De koop was snel rond en het overschrijven ging ook allemaal heel soepel! Dank, ik ben helemaal tevreden en blij met mijn nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Hoensbroek

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf eerste contact via whatsapp tot aankoop auto en inruil eigen auto perfect verlopen.Marco ( verkoper) en niet te vergeten zijn vrouw zijn beide zeer vriendelijk en gastvrij 👍👍👍👍. Klein probleempje wat zich voordeed aan de auto werd dan ook zeer correct en tot tevredenheid opgelost. In een woord TOP. 🤙🤙🤙


Ja, ik beveel dit aan

Dennid uit Utrecht

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, altijd meedenken! Vriendelijk en snel reactie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

monique uit aalsmeer

07-01-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel prettig contact met de eigenaar. Keurig netjes, betrouwbaar, vriendelijk. Hier mijn auto verkocht.
zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

17-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Nijmegen

13-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima gesprek n.a.v. bezichting auto. Komt zeer deskundig en betrokken over, dacht actief mee naar oplossingen en kon vraagstukken direct beantwoorden (ook via de mail). Ik heb zelf geen eerdere ervaring met de aanschaf van auto's en prijs/kwiteit verhouding. Dus daar kan ik niet over oordelen hoe dit t.o.v. andere bedrijven/ verkopers is.


Ja, ik beveel dit aan