Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
65 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Den uit Harnelen

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een leuke auto gekocht bij Auto Vleuten. Marco is een aardige en eerlijke zakenman. Ik zou zeggen ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Boxtel

09-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na heel wat research op internet ben ik bij dit bedrijf uitgekomen. Dit kwam mede door de goede reviews. Ik hoopte ook echt dat dit bedrijf was zoals iedereen aangeeft, mede omdat ik zelf erg weinig verstand van auto’s heb. Ik moet zeggen, auto vleuten overtrof mijn verwachtingen! Auto stond er keurig bij, geen ‘gepush’, mocht rustig de tijd nemen en proefrijden. De auto beviel erg goed en heb deze ook direct mee kunnen nemen. Ik heb de auto nu 6 maanden en ben er nog altijd even blij mee. Marco bedankt! Ik beveel je aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Almere

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto aangeschaf ,
Marco is een betrouwbare persoon .
Bedankt voor de goede zorg.
Gr Nava


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Mijdrecht

07-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om de maandelijkse (brandstof)kosten van de grote gezinsauto wat te drukken, ben ik op zoek gegaan naar een kleinere en zuinigere auto, met een maximale wegenbelasting van €25,- p.m.

Via Marktplaats een Smart City Coupé gevonden bij Auto Vleuten, voor een prijs welke boven het gemiddelde lag, maar wel met een recent gereviseerde motor (bon erbij).
Tijdens de proefrit waren er 3 gebreken en met Marco (de eigenaar) afgesproken dat deze zouden worden hersteld en daarna weer een proefrit maken indien gewenst.

Marco was heel eerlijk en open over de manier van herstellen, en wat er precies mankeerde.
Uiteindelijk na de tweede proefrit tot een akkoord gekomen, en nu rijd ik inmiddels 2 maanden in de kleine Smart.

Marco is naar mij open en eerlijk geweest en staat open voor een goed gesprek.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Utrecht

25-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marco is betrouwbaar, eerlijk en hij reageert altijd snel. Ik heb daar met plezier een auto gekocht. Hij heeft ook een auto voor mij verkocht. Kortom een aanrader om met Marco zaken te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Utrecht

03-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Marco komt zijn beloften na. Klein probleempje met de accu. Ik werd gelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Laisa uit Amsterdam

01-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Zaanstad

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december vorig jaar een Opel Corsa bij Marco gekocht.
Marco is een no-nonsense verkoper, deskundig en eerlijk.
We hadden de pech dat de lambadasonde van de Corsa defect ging, de sonde is door Marco als service vervangen. Zonder gezeur, dat is nog eens klant gericht.
Ik beveel daarom Auto Vleuten bij iedereen aan.
Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Tiel

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch bedrijf!
Inruil van huidige auto naar een 'nieuwere' auto met minder kilometers.
Vanaf het begin fijn contact via Marktplaats (duidelijk, laagdrempelig en professioneel).
De auto stond er zeer verzorgd bij.
Fijn onthaal. Voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen.
Goed overleg over inruilprijs. Thee en koffie aangeboden gekregen.
Ter plaatse op naam zetten en alles kunnen regelen.
Geen moeilijk gedoe, alles prima voor elkaar.
Lof voor dit bedrijf! Absoluut aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Cirkel uit Vleuten

23-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar een Mercedes gekocht bij Marco. Een jaar alleen maar hoeven te tanken, verder niets 😃. Zojuist apk laten keuren bij Marco en er was helemaal niets mis mee. #zoblijmetmijnauto #zoblijmetautovleuten !


Ja, ik beveel dit aan