Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
55 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Irina

18-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Marco is professioneel die je kan vertrouwen. Hij past zijn werktijden aan je wensen en maakt een afspraak op het moment waarop het je uitkomt. Daarnaast is voor hem afsprak = afspraak. Maar naast professionaliteit en zakelijkheid is hij ook zeer klantvriendelijk. Hij is pas zelf tevreden als zijn klant is tevreden. Volgende keer ga ik zeker weer zaken met Marco doen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Ammerzoden

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte auto gekocht bij Marco en mijn oude auto ingeruild. Ik kreeg een goede inruilprijs terug en ben zeer tevreden over de afhandeling van alles. Ik raad dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Voorthuizen

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Prettig contact, vriendelijk en deskundig. Als we weer aan een andere auto toe zijn zullen we eerst bij Auto Vleuten kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Lizanne uit Naarden

17-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service en correcte afhandeling! Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Maarssen

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 2e auto hier gekocht. Moet genoeg zeggen 😃. Wederom bedankt autovleuten, tot de volgende keer


Ja, ik beveel dit aan

Avital uit Amsterdam

10-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring; betrouwbaar en snelle communicatie en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Utrecht

01-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto hier ingeruild voor een nieuwe (tweedehands) auto. Marco is flexibel, makkelijk in contact, weet waar hij het over heeft en betrouwbaar. De koop was snel rond en het overschrijven ging ook allemaal heel soepel! Dank, ik ben helemaal tevreden en blij met mijn nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Hoensbroek

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf eerste contact via whatsapp tot aankoop auto en inruil eigen auto perfect verlopen.Marco ( verkoper) en niet te vergeten zijn vrouw zijn beide zeer vriendelijk en gastvrij 👍👍👍👍. Klein probleempje wat zich voordeed aan de auto werd dan ook zeer correct en tot tevredenheid opgelost. In een woord TOP. 🤙🤙🤙


Ja, ik beveel dit aan

Dennid uit Utrecht

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, altijd meedenken! Vriendelijk en snel reactie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

monique uit aalsmeer

07-01-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel prettig contact met de eigenaar. Keurig netjes, betrouwbaar, vriendelijk. Hier mijn auto verkocht.
zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan