Beoordelingen Auto Vleuten

9,6
31 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Amber uit Abcoude

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb een fijne auto gekocht. Helaas ging na een week de dynamo kapot. Deze is gelukkig kosteloos vervangen. Wat een geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Baarn

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken eindelijk een goede adres gevonden voor het kopen van een auto! Ben nog steeds blij met mijn auto! Voor een goede 2ehands auto moet je echt bij Marco zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Utrecht

12-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 7 maanden geleden een Ford Fiesta gekocht bij autovleuten voor een erg goede prijs. Zojuist de APK laten verlengen zonder ook maar 1 probleem! Nog nooit meegemaakt haha. Een aanrader? Meer dan dat!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Eemnes

11-07-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige prijs, goede afhandeling, kortom tevreden over de verkoop van onze auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Santpoort

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voelde goed mooie auto gekocht voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Almere

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto verkocht aan Auto Vleuten,
fijne afhandeling, vlot en betrouwbaar.

Ik heb door de jaren heen, ervaringen opgedaan met koop en verkoop van auto's. Vaak kreeg ik dan een naar gevoel maar nu was het gevoel gelijk goed, geen poespas of mooie verhalen, recht door zee.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit westland

27-06-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Marco is een nette eerlijke autodealer
wij zijn erg tevreden over zijn bedrijf en Marco natuurlijk


Ja, ik beveel dit aan

Gregory uit Rijnsburg

19-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al eniger tijd op zoek geweest maar uiteindelijk bij dit bedrijf geslaagd. Alles wat er in de advertentie staat klopte als een bus. Er waren zelfs nog enkele accessoires vergeten te vermelden 😃, dus dat was nog eens een fijn! Ik moet dit gewoon op internet delen: mensen, twijfel niet over Marco, het zit hier meer dan goed!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Woerden

13-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor een APK-keuring, aangegeven graag in overleg werkzaamheden uit te voeren, omdat het al een oudere auto is. Werd netjes door Marko op de hoogte gehouden van de mankementen, kosten, mogelijke gevolgen. Hij hield zich heel netjes aan de afspraak, vriendelijke man en zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit De Meern

02-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto gekocht bij Marko, wie een eerlijke en betrouwbare man is. Iemand van zijn afspraken. Goed contact gehad voor de aankoop werd gedaan en geen moment spijt. Auto werd netjes schoon afgeleverd, complimenten daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan