Beoordelingen Auto Vleuten

9,6
34 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Bea uit Maarssen

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week onze 2de aankoop hier gedaan. De 1ste bevalt uitermate goed. Bedankt voor het meedenken en snel tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Maarssen

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto weer een jaartje gekeurd en een beurtje gehad. Keurig uitgezogen en gewassen terug gekregen. En dat voor een hele zachte prijs 😃. Dank je Marco! Deze recensie verdien je.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca

07-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een maand of 3 geleden een Yaris gekocht bij Marco en is een prima koop geweest! Alles fijn verlopen en alles werkt probleemloos, fijn wagentje dat nog bijna nieuw was en voor een super nette prijs.

Komt allemaal heel betrouwbaar en klantvriendelijk over

Wij kunnen dus niks anders dan iedereen van harte aanbevelen om bij Marco te kijken voor een auto. Het is iemand die weet hoe belangrijk tevreden klanten zijn en hoe snel je je goede naam kwijt kan raken dus hij doet echt zijn best...zoals het eigenlijk ook hoort :-)


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Abcoude

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb een fijne auto gekocht. Helaas ging na een week de dynamo kapot. Deze is gelukkig kosteloos vervangen. Wat een geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Baarn

14-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken eindelijk een goede adres gevonden voor het kopen van een auto! Ben nog steeds blij met mijn auto! Voor een goede 2ehands auto moet je echt bij Marco zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Utrecht

12-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 7 maanden geleden een Ford Fiesta gekocht bij autovleuten voor een erg goede prijs. Zojuist de APK laten verlengen zonder ook maar 1 probleem! Nog nooit meegemaakt haha. Een aanrader? Meer dan dat!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Eemnes

11-07-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurige prijs, goede afhandeling, kortom tevreden over de verkoop van onze auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Santpoort

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voelde goed mooie auto gekocht voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Almere

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto verkocht aan Auto Vleuten,
fijne afhandeling, vlot en betrouwbaar.

Ik heb door de jaren heen, ervaringen opgedaan met koop en verkoop van auto's. Vaak kreeg ik dan een naar gevoel maar nu was het gevoel gelijk goed, geen poespas of mooie verhalen, recht door zee.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit westland

27-06-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Marco is een nette eerlijke autodealer
wij zijn erg tevreden over zijn bedrijf en Marco natuurlijk


Ja, ik beveel dit aan