Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
70 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Jeroen

16-06-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Had mijn auto te koop aangeboden op internet. Marco nam contact met mij op. Communicatie was correct en snel. Nadat hij de auto kwam bezichtigen de zaken keurig en duidelijk afgerond. Geen poespas over de prijs of dergelijk.

Bedankt Marco


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Vijfhuizen

15-06-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar, snel, deskundig en komt afspraken stipt na.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Dongen

15-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind maart een mooie auto gekocht bij Auto Vleuten. De auto stond netjes klaar en mocht gelukkig meteen mee.
Als aantekening stond op de rekening garantie op de airco
Toen deze inderdaad niet bleek te werken is dit keurig opgelost door Marco. Marco is vriendelijk, stelt je op je gemak. Hij is professioneel en denkt ook met je mee. De afstand naar Vleuten heb ik er dan ook graag voor over


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Amersfoort

06-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. VW Touran gekocht, na koop bleek de cruisecontrole niet te werken. Deze is kosteloos gerepareerd. Snelle communicatie via sms, correcte behandeling. Gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Antwin uit Putten

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch goed geholpen door Marco. Een mooie auto gekocht en super service gekregen. Ik zou Auto Vleuten bij iedereen aanbevelen, top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Den uit Harnelen

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een leuke auto gekocht bij Auto Vleuten. Marco is een aardige en eerlijke zakenman. Ik zou zeggen ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Boxtel

09-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na heel wat research op internet ben ik bij dit bedrijf uitgekomen. Dit kwam mede door de goede reviews. Ik hoopte ook echt dat dit bedrijf was zoals iedereen aangeeft, mede omdat ik zelf erg weinig verstand van auto’s heb. Ik moet zeggen, auto vleuten overtrof mijn verwachtingen! Auto stond er keurig bij, geen ‘gepush’, mocht rustig de tijd nemen en proefrijden. De auto beviel erg goed en heb deze ook direct mee kunnen nemen. Ik heb de auto nu 6 maanden en ben er nog altijd even blij mee. Marco bedankt! Ik beveel je aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Almere

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto aangeschaf ,
Marco is een betrouwbare persoon .
Bedankt voor de goede zorg.
Gr Nava


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Mijdrecht

07-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om de maandelijkse (brandstof)kosten van de grote gezinsauto wat te drukken, ben ik op zoek gegaan naar een kleinere en zuinigere auto, met een maximale wegenbelasting van €25,- p.m.

Via Marktplaats een Smart City Coupé gevonden bij Auto Vleuten, voor een prijs welke boven het gemiddelde lag, maar wel met een recent gereviseerde motor (bon erbij).
Tijdens de proefrit waren er 3 gebreken en met Marco (de eigenaar) afgesproken dat deze zouden worden hersteld en daarna weer een proefrit maken indien gewenst.

Marco was heel eerlijk en open over de manier van herstellen, en wat er precies mankeerde.
Uiteindelijk na de tweede proefrit tot een akkoord gekomen, en nu rijd ik inmiddels 2 maanden in de kleine Smart.

Marco is naar mij open en eerlijk geweest en staat open voor een goed gesprek.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Utrecht

25-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marco is betrouwbaar, eerlijk en hij reageert altijd snel. Ik heb daar met plezier een auto gekocht. Hij heeft ook een auto voor mij verkocht. Kortom een aanrader om met Marco zaken te doen!


Ja, ik beveel dit aan