Beoordelingen Auto Vleuten

9,5
70 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
61 t/m 70 van 70 beoordelingen

Rob uit Den Haag

23-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ervaring: Marco heeft een goed bod gedaan op de auto waarmee beide tevreden zijn. Komt netjes op afgesproken tijd en is vlot met zaken doen.Krijg netjes direct bevestiging van vrijwaring.Een in/verkoper die woord houdt, top.


Ja, ik beveel dit aan

Frank

19-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto verkocht aan Marco. Hij was op tijd en betaalde naar afspraak. Snel contact via de mail. Goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Venlo

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn Toyota Prius verkocht aan dit bedijf. De afhandeling was meer dan in orde en de vooraf gemaakte afspraken zijn keurig nageleefd. Mijn ervaring met Marco en zijn bedijf is perfect. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Adem uit Leidschendam

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een hele mooie auto gekocht!Alles wat er in de advertentie stond ,heb ik ook in en op de auto teruggevonden.Alles klopte.Hele vriendelijke man,zeker een aanrader.Van mij een dikke 10!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Maarssen

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd zeer correct en deskundig geholpen bij de aanschaf van mijn auto,s.


Ja, ik beveel dit aan

U. uit Vleuten

07-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto gekocht voor een leuke prijs. Zeer goed en klantvriendelijk geholpen. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

gert uit Emmen

07-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: altijd met veel plezier een goede auto gekocht zeer tevreden
klantvriendelijk en goede prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

07-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto gekocht! Auto was super schoon en netjes! Marco is super klantvriendelijk en de service is top! Ik zou hier zonder twijfel zo nog een auto kopen! Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Den Haag

07-02-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Reageerde met n reeel bod op mijn advertentie als particulier en na enig onderhandelen werden wij het eens. Afspraak gemaakt en alles correct afgehandeld ! Eerste indruk dus: n prima bedrijf met oude normen!!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Vleuten

06-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Test


Ja, ik beveel dit aan