Beoordelingen Auto Vlietman

8,7
100 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

joris uit Vlaardingen

16-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een waanzinnig goede deal bij Robert Kroon, mnr was ff op vakantie geweest kom ik op de bonnefooi kijken naar een prachtige Nissan Leaf ,een pareltje op zichzelf, bovenop de scherpe prijs een leuke korting gekregen en de deal was zo rond. Proost Robert


Ja, ik beveel dit aan

M en A Smeets Kiggen uit Roermond

11-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: het kontakt was goed en op een lijn


Ja, ik beveel dit aan

R.H. uit Klundert

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein bedrijf met mooie gebruikte occasions. Vaak met veel extra en luxe. Proefrit geen probleem. Mijn auto ingeruild en kreeg een marktconform bod waar ik tevreden mee was. Aankoop prima afgeleverd en afspraken worden ook nagekomen. Verkoper aardig en straalt vertrouwen uit. Al met al tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Waspik

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat onze VW Tiguan gestolen was, zijn we op zoek gegaan naar een vervangende VW Tiguan. Uiteindelijk bij Auto Vlietman terecht gekomen, die hadden een jong gebruikte staan met weinig km's. Robert Kroon gebeld voor een proefrit, en dezelfde middag de auto onder voorbehoud gekocht. Volledige medewerking van Robert voor een aankoopkeuring en later hulp bij de inbouw van een Bearlock. Uitstekend geholpen en prima service. Een prima adres !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met Robert Kroon is het op een heel aangename manier zaken doen. Mooie auto gekocht en direct mee kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoek

14-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, goed advies en snelle afwerking


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Mill

28-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. Helemaal vanuit Mill naar Goes, doe je zomaar niet even. Het persoonlijke contact, de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord is gewoon goed te noemen. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Vlissingen

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ed

24-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. het persoonlijke contact de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto zonder dat er dagen over moet worden nagedacht over de inruil prijs. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak. uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan