Beoordelingen Auto Vlietman

8,7
98 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

R.H. uit Klundert

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein bedrijf met mooie gebruikte occasions. Vaak met veel extra en luxe. Proefrit geen probleem. Mijn auto ingeruild en kreeg een marktconform bod waar ik tevreden mee was. Aankoop prima afgeleverd en afspraken worden ook nagekomen. Verkoper aardig en straalt vertrouwen uit. Al met al tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Waspik

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat onze VW Tiguan gestolen was, zijn we op zoek gegaan naar een vervangende VW Tiguan. Uiteindelijk bij Auto Vlietman terecht gekomen, die hadden een jong gebruikte staan met weinig km's. Robert Kroon gebeld voor een proefrit, en dezelfde middag de auto onder voorbehoud gekocht. Volledige medewerking van Robert voor een aankoopkeuring en later hulp bij de inbouw van een Bearlock. Uitstekend geholpen en prima service. Een prima adres !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met Robert Kroon is het op een heel aangename manier zaken doen. Mooie auto gekocht en direct mee kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoek

14-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, goed advies en snelle afwerking


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Mill

28-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. Helemaal vanuit Mill naar Goes, doe je zomaar niet even. Het persoonlijke contact, de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord is gewoon goed te noemen. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Vlissingen

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ed

24-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. het persoonlijke contact de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto zonder dat er dagen over moet worden nagedacht over de inruil prijs. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak. uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Brm uit Goes

09-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kundig, ervaren, netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Enschede

02-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hebben een zeer mooie tiguan gekocht, Zeer fijn hoe Robert Kroon ons heeft geholpen. Op mails werd gelijk gereageerd en alles met een goede uitleg. Enkele dingen vergeten te vertellen ( onbewust naar ons inziens ) voor ons niet zo'n probleem maar voor anderen misschien wel.
Verder zijn we er eerlijk geholpen, duidelijke afspraken.
Zou mijn volgende auto zo weer bij Auto Vlietman kopen.


Ja, ik beveel dit aan