Beoordelingen Auto Vlietman

8,6
126 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,9
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

Frank uit Kloosterzande

07-08-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Goes

28-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact was er een klik met de verkoper Stefan Elzevier, mailcontact verliep uitstekend en snel!
Ook bij het bezoek werd ik deskundig en vriendelijk te woord gestaan waardoor we uit eindelijk een deal hebben kunnen maken.
Bij aflevering waren ook alle afspraken keurig nagekomen en met volle tevredenheid rij ik nu in een auto van AutoVlietman!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Schoondijke

27-07-2018
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Vlietman een gebruikte VW Golf aangeschaft plus half jaar bovag garantie. Onderhoudsbeurt later door garage laten uitvoeren waar ik al jaren klant ben.
Hieruit bleek dat de stofhoezen bij de homokineet koppelingen aan de vooras eens waren vervangen en niet deugdelijk waren gemonteerd (stonden open waardoor vuil en stof in de homokineeten konden komen). Ook bleek er ooit een lager te zijn vervangen aan een achterwiel en was daarbij met een hamer op de remschijf geslagen. Daardoor was er een slingering ontstaan in de remschijf. Kreeg als reactie ''een remschijf is een slijtage onderdeel en valt niet onder de bovag garantie''. Ik gaf aan dat de remschijf niet door slijtage aan vervanging toe was maar door er op te slaan bij het monteren van een lager. Hierna werd ik doorverwezen naar bosch carservice in Goes, daar langsgeweest maar zeiden dat er niks aan mankeerde??
Intussen tijd ook een motorolielekkage gehad met de auto, naar mijn eigen garage geweest omdat die dichterbij is voor mij. Kreeg te horen dat er een plastic onderdeel in het motoroliesysteem gescheurd was en verder rijden zou link zijn, onderdeel kon verder scheuren waardoor alle olie eruit zou kunnen lopen tijdens het rijden wat de motor compleet zou beschadigen. Ik met dit verhaal naar Vlietman, kreeg als reactie ''moet je maar naar Bosch carservice in Goes gaan als je dat niet doet is de rekening voor jezelf''.
Terwijl mijn auto dus ergens anders stond en niet werd aanbevolen om nog mee te rijden...
Ik vind de manier waarop ik behandeld ben beneden alle fatsoen, er wordt totaal niet om de klant gedacht alleen maar aan snelle verkoop.
Ook een collega van mij heeft hier ooit een auto gekocht, niks dan ellende meegemaakt met die wagen.
Hij mocht hem dan nog wel inruilen voor een andere maar die ging ook stuk, brak een stuk van de klep af en belandde in de cilinder waardoor die beschadigde.
Alle kosten waren voor eigen rekening.
Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf en raad niemand aan hier een auto te kopen.


Farzad uit Vlissingen

17-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat autovlietman is een oplichter leugenaar en dief
Hij heeft me een audi van 26000 euro verkocht met kapote automaat
En ik moest politie voor bellen
Ik ga een rechtzaak tegen autovlietman beginnen


Dhr./mevr.

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat de afstand groot was en ik maar een keer wilde rijden alle communicatie via e-mail gedaan. Dit ging perfect! Duidelijk, eerlijk, snel, geen "foute verkooppraatjes" en onder voorbehoud van proefrit/zicht. Alle informatie klopte bij aflevering auto en de ontvangst was ook zeer vriendelijk en professioneel. Verkoper Stefan Elzevier is een voorbeeld voor collega's in het vak! (ik geef daarom ook een 10 want ik zou werkelijk niet weten wat beter/anders had gekund) De afstand zal voor meer mensen ver zijn maar als de juiste auto er staat of voor je wordt gezocht is de rit naar Goes het absoluut waard.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vlissingen

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette & snelle service , en uitertst klantvriendelijk !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit ‘s Heer Hendrikskinderen

08-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Kapelle

26-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omgang, service gericht en het ophalen werd een feestje voor de kids!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Ellewoutsdijk

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt oplossing gericht meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan