Beoordelingen Auto Vlietman

8,7
107 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 8,9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Ashwin uit Den Bosch

20-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact gehad met Stefan Elzevier. Hartstikke tevreden over de manier van ontvangst, informatie en gastvrijheid.

Ik zou dankzij deze ervaringen Auto Vlietman zeker aanraden bij vrienden, familie, en collega's


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Middelburg

19-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtige auto gekocht, naar alle tevreden geholpen. Enorm klant vriendelijk, hier nemen ze eindelijk eens de tijd voor je als klant om alles goed en duidelijk uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Bussum

13-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het wegrijden van een zojuist aangeschafte auto verscheen een storingsmelding op de boordcomputer. Direct teruggereden. Ondanks het niet hebben van garantie op de aangeschafte auto zou "een eventuele reparatie voor rekening van Vlietman komen, daar doen we niet moeilijk over". Een andere storing die een dag later was verschenen was "pech voor ons" en werd niet vergoed. Loze beloftes van klantvriendelijkheid.


Ilse

31-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg tevreden met de service, heel goed geholpen door Stefan en heel erg blij met m'n nieuwe auto! De rode strik om de auto bij aflevering maakte het helemaal af ;) De eerste kilometers zijn in elk geval prima bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Haaksbergen

20-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en gastvrij bedrijf, afgelopen zaterdag een mooie Golf 7 gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Joanne uit Den Bosch

16-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een goede ervaring met Auto Vlietman. Robert is een man van zijn woord, en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit ULVENHOUT

28-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima, vriendelijke verkoop, proefrit en onderhandelingen gehad. Mooie prijs voor onze eigen auto teruggekregen. We rijden nu al een maand in onze auto naar tevredenheid.
Bij een volgende aankoop gaan we zeker weer bij Vlietman kijken.
ondanks dat het wat verder weg is voor ons


Ja, ik beveel dit aan

joris uit Vlaardingen

16-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een waanzinnig goede deal bij Robert Kroon, mnr was ff op vakantie geweest kom ik op de bonnefooi kijken naar een prachtige Nissan Leaf ,een pareltje op zichzelf, bovenop de scherpe prijs een leuke korting gekregen en de deal was zo rond. Proost Robert


Ja, ik beveel dit aan

M en A Smeets Kiggen uit Roermond

11-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: het kontakt was goed en op een lijn


Ja, ik beveel dit aan

R.H. uit Klundert

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein bedrijf met mooie gebruikte occasions. Vaak met veel extra en luxe. Proefrit geen probleem. Mijn auto ingeruild en kreeg een marktconform bod waar ik tevreden mee was. Aankoop prima afgeleverd en afspraken worden ook nagekomen. Verkoper aardig en straalt vertrouwen uit. Al met al tevreden


Ja, ik beveel dit aan