Beoordelingen Auto Vlietman

8,6
83 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,9
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Dave uit Lewedorp

08-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tevreden mijn huidige auto kunnen inruilen op een ander exclusief exemplaar.
Netjes geholpen en een goede afwikkeling betreft levering en aankoop.
Alle afspraken zijn netjes nagekomen zoals beloofd en de auto mooi gepoetst in ontvangst kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Stuart uit Vlissingen

04-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Land Rover Freelander 2 opgehaald.
Prima contact met Robert Kroon bij AutoVlietman en de auto is ook nog naar de dealer geweest voor onderhoud en nieuwe APK.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Dordrecht

10-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet mooie Alfa Guiletta gezien en na proefrit gekocht. Vriendelijke verkoper die geen enkele ,,hard selling" methode hanteert.Betrouwbaar adres!
Bij afname goed flesje wijn mee gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ossendrecht

06-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben via internet een super mooie bmw te koop zien staan voor ons zelf bij vlietman, dus gebeld en afspraak gemaakt voor een proefrit, super tevreden over robert, hoe hij ons heeft te woord gestaan, en alle info die wij wilden heeft hij ons verteld.
Voor wij onze proefrit in de bmw gingen maken, vertelde hij dat hij nog een auto moest inruilen, nu zijn wij als autobedrijf daar natuurlijk in geintresseerd dus hebben we daar ook gelijk even naar gekeken, super leuk autootje en goede prijs dus die hebben we ook maar gelijk gekocht voor onze Handelsvoorraad. De bmw beviel ons ook meteen dus hebben we ook gekocht, robert heeft voor de rest alles geregeld voor ons, dus alleen ophalen en meteen rijden. Wij zijn zeer tevreden over auto vlietman en met name over robert kroon, wij hopen dan ook om in de toekomst nog vaker zaken met hem te doen!! MVG Autobedrijf Roomer Ossendrecht


Ja, ik beveel dit aan

Janco

01-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie Alfa Romeo GT opgehaald bij Vlietman. Vlotte en klantvriendelijke levering. Robert Kroon is een vriendelijke verkoper die luistert naar de wensen en argumenten van aanstaande kopers. 's Avonds bij het eten getoast op de aankoop met een goeie fles wijn aangeboden door... U raad het al.


Ja, ik beveel dit aan

Musa uit Rotterdam

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben tevreden met mijn bezoek aan Auto Vlietman. De mercedes B klasse heb ik gekocht bij Robert Kroon. Erg vriendelijk en een goede service. Nu ik de auto 2 weken in bezit heb ben ik er tevreden mee, maar ik heb gemerkt dat er geen reserve band is. Dit is wel wat minder. Toch vind ik Auto Vlietman wel een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gonda uit 's-Gravendeel

30-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Robert is een eerlijke en vriendelijke sales man. Wij zijn prima geholpen bij het aanschaffen van een Kia Picanto. ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Autobedrijf VosCars uit Eindhoven

30-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij van Autobedrijf VosCars Eindhoven waren voor een klant met spoed op zoek naar een Mini Cooper.
Bij Auto Vlietman kwamen wij al snel een mooi model tegen.
Wij werden goed te woord gestaan, en via de telefoon werd de staat van de auto uiterst eerlijk aan ons beschreven. Zeer belangrijk, omdat wij helemaal uit Eindhoven moesten komen. Het was dus erg prettig dat de auto ook in de daadwerkelijke staat was toen wij aankwamen. Wij werden ter plekke goed geholpen en de afhandeling was snel. Een aanrader voor iedereen, ook degenen die wat verder van Goes verwijderd zijn!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Aalsmeer

05-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december bij auto Vlietman een volkswagen golf R aangeschaft en de vorige volkswagen golf ingeruild. De verkoper Robert was zeer vriendelijk en we werden goed geholpen. Al met al een zeer net bedrijf, kan het iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Klundert

18-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Heel klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan