Beoordelingen Auto Voskuilen B.V.

8,8
623 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 623 beoordelingen

Paul uit Houten

14-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: positief, luistert naar de klant


Ja, ik beveel dit aan

Mark

09-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag wederom heel fijn geholpen door Auto Voskuilen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen bij de mensen.


Ja, ik beveel dit aan

roos uit Westzaan

08-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een leuke Smart gekocht, en een auto ingeruild. Hij was snel gereed en stond met een mooie strik eromheen klaar op de afgesproken dag.


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Lelystad

07-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit Ijsselstein

04-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: is mijn eerste keer hier verder geen klagen word goed geholpen goede service


Ja, ik beveel dit aan

Stanny uit 's-Hertogenbosch

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en fijn familiebedrijf. Leuke mensen en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Marije

29-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B.N.M. uit Cothen

25-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wel wat laat maar nog bedankt voor de reparatie van de kofferbak klep, netjes gerepareerd,schade had ik zelf veroorzaak.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Harmelen

13-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service ! niet alleen op het moment dat je de auto aanschaft maar ook op het moment dat je pech hebt met je auto. Allemaal ook zeer vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wijk bij Duurstgede

04-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaren met volle tevredenheid geholpen door het team van Ernstine en Henk. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Behoren bij mij tot de top BOVAG onhankelijke autobedrijven.


Ja, ik beveel dit aan