Beoordelingen Auto Voskuilen B.V.

8,8
601 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 601 beoordelingen

Suzanne uit Houten

15-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanmorgen gebeld, kon gelijk komen en ik werd meteen geholpen.
Auto doet het weer super , wat een topservice!! Jullie hebben er een klant bij...


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Houten

01-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer geweest voor apk en grote beurt. De service hier is zo prettig en klantvriendelijk. Bellen eerst en gaan in goed overleg. Doen niks zomaar of onnodig. Mijn polo komt hier graag! Krijg hem altijd schoongepoetst daarna weer mee ook! Hulde en n absolute aanrader deze garage!


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Vianrn

27-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijne 1e ervaring met deze garage. Medewerkers lekker relaxed en staan je zonder zich op te dringen erg prettig te woord. Leuke Mazda2 bij ze gekocht en de afhandeling daarvan ook prima! Auto stond op dag van ophalen blinkend met mooie strik klaar. In dit bedrijf heb je echt het gevoel dat het om de klant draait en niet om de cijfers. Koffie en zelf gebakken koekjes staan altijd klaar. Kortom.....als je op zoek bent naar een auto, zeker bij deze garage gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Bodegraven

15-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voor een klein 2e autotje zijn we bij Voskuilen Houten geslaagd!

Vanmiddag mocht ik mijn "nieuwe" auto ophalen.. alles netjes verzorgd, auto mooi gepoetst van binnen en buiten.
Papierwinkel in orde en een mooie strik op de vooruit.

Bedankt we hebben er vertrouwen in een goede auto te hebben gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

arjan uit dedemsvaart

14-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo, met de bedrijfsbus VW-T5 liep ons onderweg de multyriem kapot. via onze eigen dealer (Combi Hardenberg) in contact gebracht met auto Voskuilen, na telefonisch contact met de eigenaar de bus erheen gereden, en werden super goed ontvangen, leenauto mee van Voskuilen en de volgende dag konden wij onze bus om 07:00 uur al weer ophalen. erg nette en goede service, top.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Houten

02-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch snel, deskundig en financieel aantrekkelijk geholpen door aardige vakmensen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Houten

16-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een geweldige service. Een aantal weken geleden op zaterdag onze Peugeot 308 nog net naar Voskuilen kunnen rijden. Gelukkig was er op dat moment nog een leenauto beschikbaar die ik kon meenemen. Op maandag keurig gebeld met de diagnose en daarbij prima advies gekregen van Henk Voskuilen. Dinsdag kon ik onze auto weer ophalen en reed hij weer als een zonnetje. Mijn stoutste verwachtingen zijn weer overtroffen en ik kan iedereen autobedrijf Voskuilen dan ook van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tricht

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uiteindelijk hier geen occasion gekocht, maar wat werden wij enorm goed geholpen en voorgelicht. Hier kom ik zeker nog een keer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Houten

08-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer deskundig, ervaren en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Houten

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Attent, zorgvuldig en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan