Beoordelingen Auto Voskuilen B.V.

8,8
598 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 598 beoordelingen

Marina uit Bodegraven

15-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voor een klein 2e autotje zijn we bij Voskuilen Houten geslaagd!

Vanmiddag mocht ik mijn "nieuwe" auto ophalen.. alles netjes verzorgd, auto mooi gepoetst van binnen en buiten.
Papierwinkel in orde en een mooie strik op de vooruit.

Bedankt we hebben er vertrouwen in een goede auto te hebben gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

arjan uit dedemsvaart

14-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo, met de bedrijfsbus VW-T5 liep ons onderweg de multyriem kapot. via onze eigen dealer (Combi Hardenberg) in contact gebracht met auto Voskuilen, na telefonisch contact met de eigenaar de bus erheen gereden, en werden super goed ontvangen, leenauto mee van Voskuilen en de volgende dag konden wij onze bus om 07:00 uur al weer ophalen. erg nette en goede service, top.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Houten

02-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch snel, deskundig en financieel aantrekkelijk geholpen door aardige vakmensen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Houten

16-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een geweldige service. Een aantal weken geleden op zaterdag onze Peugeot 308 nog net naar Voskuilen kunnen rijden. Gelukkig was er op dat moment nog een leenauto beschikbaar die ik kon meenemen. Op maandag keurig gebeld met de diagnose en daarbij prima advies gekregen van Henk Voskuilen. Dinsdag kon ik onze auto weer ophalen en reed hij weer als een zonnetje. Mijn stoutste verwachtingen zijn weer overtroffen en ik kan iedereen autobedrijf Voskuilen dan ook van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tricht

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uiteindelijk hier geen occasion gekocht, maar wat werden wij enorm goed geholpen en voorgelicht. Hier kom ik zeker nog een keer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Houten

08-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer deskundig, ervaren en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Houten

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Attent, zorgvuldig en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

henny uit houten

29-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service,,,,vriendelijke medewerkers op alle fronten


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Houten

26-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig overleg en prijsbespreking vooraf. Doen niet meer dan nodig is. Heldere duidelijke prijsafspraak.
Kon eind van de dag de auto weer gewassen en uitgezogen ophalen. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Peter uit Houten

26-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud volgens afspraken, heldere kostenopgave vooraf, prettige samenwerking en altijd een gewassen auto terug !


Ja, ik beveel dit aan