Beoordelingen Auto Voskuilen B.V.

8,8
633 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 633 beoordelingen

Suzanne uit Nieuwegein

16-07-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Keurig en vriendelijk. Goed geholpen dus super service.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Bunnik

16-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis Gerrit uit Houten

16-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: heel positief


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Houten

15-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto start niet; geeft alleen een klik. Ik heb haast, want mijn vrouw moet op tijd uit het ziekenhuis worden opgehaald. Auto Voskuilen gebeld; binnen 5 minuten staat er een monteur met een accu, laat de auto starten en verzoekt om hem te volgen voor een test in de garage. Binnen 15 minuten is de reeds te oude accu vervangen en krijg ik de auto mee met een rekening voor alleen de levering en plaatsing van de nieuwe accu. Ik was op tijd in het ziekenhuis. Dat is het voordeel voor een vaste klant bij Auto Voskuilen: verzekerd van service.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Krimpen aan den %

12-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantgericht, persoonlijk, professioneel, veel service, niet alles in rekening brengen, prima, ik rij er ruim voor om


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Almere

25-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een aardige mensen. Mevrouw Voskuilen had de perfecte occassion voor mij. Ik kwam voor een andere auto, maar na een praatje kwamen we op een goed onderhouden Micra van de eerste eigenaresse. De auto was net binnen, samen met mevrouw Voskuilen tot een goede deal gekomen, plekjes, glas, piepje alles na bevinding gelijk gratis opgelost. Absoluut niet in de buurt van waar ik woon, maar ga met liefde volgend jaar voor mijn apk en onderhoudsbeurt bij familie Voskuilen op de koffie :-).


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Houten

23-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar/gastvrij & professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Johan Ruwaard uit Rotterdam

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na betrokken te zijn geweest bij kop-staart botsing heeft Auto Voskuilen alle hieruit voortkomende zaken keurig opgepakt. In overleg met ondergetekende is Auto Voskuilen verantwoordelijk geweest voor het aanleveren van de gewenste auto waarbij de expertise en het vertrouwen in het bedrijf garant stond voor een zeer tevreden resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

01-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nogmaaals dank voor de jullie vriendelijkheid en betrokkenheid die ik heb ervaren toen eea onverwachts zo tegenzat.
Fijn om een garage te hebben die zo kundig, maar ook zo klantgericht is!!


Ja, ik beveel dit aan