Beoordelingen Auto Voskuilen B.V.

8,8
616 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 616 beoordelingen

B.N.M. uit Cothen

25-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wel wat laat maar nog bedankt voor de reparatie van de kofferbak klep, netjes gerepareerd,schade had ik zelf veroorzaak.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Harmelen

13-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service ! niet alleen op het moment dat je de auto aanschaft maar ook op het moment dat je pech hebt met je auto. Allemaal ook zeer vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wijk bij Duurstgede

04-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaren met volle tevredenheid geholpen door het team van Ernstine en Henk. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Behoren bij mij tot de top BOVAG onhankelijke autobedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

victor uit laren

10-11-2017
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hilversum

09-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto ingeruild


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Houten

08-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super autobedrijf. Klant staat hier voorop. Uitstekende service. Absoluut een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit c@gaasbeek.eu

08-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd prettig geholpen niet alleen bij verkoop maar ook als ik de diensten van de werkplaats nodig had.
Al komt dat niet vaak voor er is nl. een kwaliteit auto geleverd, vaarvan ik de komende jaren hoop te kunnen genieten


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Waddinxveen

08-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een jong gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit Houten

08-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan