Beoordelingen Auto Vreman

9,0
906 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 906 beoordelingen

Ton uit Zevenaar

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De avond voordat we zouden vertrekken naar Frankrijk liep de motor op 4 ipv 5 cilinders. Toch nog even langs Vreman gereden. René heeft ons ontvangen en een andere bobine geplaatst zodat wij toch op reis konden. Top geregeld!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hermann uit Zevenaar

27-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede service.Ik was er voor een onderhoudsbeurt. Werd thuis gebracht en auto werd gewassen weer op thuisadres afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Elst

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring met Vreman is al jaren SUPER! Denkt echt mee met de klant en de service is Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Pannerden

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb nog nooit spijt gehad van mijn keus om naar René te gaan. Ouderwetse service van een modern profi bedrijf. Inmiddels al weer snelle kilometers aan het maken in mijn 2e S-max, een perfecte uitvoering door René gevonden, gehaald en opgeleverd. Super tevreden, zo vind je ze nog maar weinig!


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Zevenaar

27-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Het is ongelooflijk hoe ver dit bedrijf gaat om de klant tevreden te houden. Echt niets is te veel. Altijd mee denken in voordeel van de klant en ook altijd vriendelijk. Zelfs als je er in 1 week bijna 5 keer komt. Ik ben echt heel blij dat ik over gestapt ben:)


Ja, ik beveel dit aan

F.E.M. uit ZEVENAAR

22-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

netty uit Zevenaar

18-01-2019
5,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zevenaar

18-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Vriendelijke mensen. Prijs/kwaliteit prima


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zevenaar

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zevenaar

16-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed! Goede prijs/kwaliteitverhouding. Goede voorlichting en communicatie


Ja, ik beveel dit aan