Beoordelingen Auto Vreman

9,0
912 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 912 beoordelingen

Willem uit Didam

09-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Lekke band, auto opgehaald en weer teruggebracht. Geweldige service. Betaalt alleen de reparatie. Klasse!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Doetinchem

06-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren tevreden klant. Verschillende auto's gekocht bij René naar alle tevredenheid. Ik heb het zelfs aangedurfd blind op hen te vertrouwen en heb op afstand een auto gekocht van een plaatje en beschrijving. Men is kundig en betrouwbaar dus uiteraard werd dat een avontuur zonder problemen.
Onlangs een nieuwe bedrijfsbus aangeschaft en uiteraard was ook dat weer top geregeld.
Onderhoud gebeurt top, snel en zonder onverwachte kosten. Zijn er wel bijzondere dingen dan wordt er overlegd. Een leenauto of fiets is nooit een probleem of je wordt gewoon netjes thuis gebracht. De auto wordt netjes gewassen thuis neergezet als je toevallig niet in de gelegenheid bent hem zelf op te halen.
Een garage waar ik blijf op durf te vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Zevenaar

06-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer positief verrast, na een onderhoudsbeurd aan mijn Skoda octavia. nettje gewassen en uitgezogen terug op de inrit! Team Vreman ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Doesburg

06-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Velp

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op za 6 april (ochtend) bleek dat de reparatiekosten van mijn vorige VW Passat (uit 2006, km.stand 441000) te hoog waren. René heeft mij toen geadviseerd over te gaan tot de aanschaf van een andere gebruikte auto.

Aangezien ik niet zonder auto kan was het belangrijk snel een andere auto te vinden. Vervolgens op za 6 april (middag) - met advies van René - een andere Passat gevonden op internet, een proefrit gemaakt en gekozen voor aanschaf van de betreffende auto op voorwaarde dat de keuring door Autovreman op ma 8 april een positief resultaat zou hebben. Na goedkeuring kon de auto op 12 april op mijn naam gesteld worden.

Samengevat: in zeer korte tijd met uitstekende service en garantie een prima occasion aangeschaft via Autovreman.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zevenaar

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De avond voordat we zouden vertrekken naar Frankrijk liep de motor op 4 ipv 5 cilinders. Toch nog even langs Vreman gereden. René heeft ons ontvangen en een andere bobine geplaatst zodat wij toch op reis konden. Top geregeld!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hermann uit Zevenaar

27-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede service.Ik was er voor een onderhoudsbeurt. Werd thuis gebracht en auto werd gewassen weer op thuisadres afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Elst

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring met Vreman is al jaren SUPER! Denkt echt mee met de klant en de service is Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Pannerden

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb nog nooit spijt gehad van mijn keus om naar René te gaan. Ouderwetse service van een modern profi bedrijf. Inmiddels al weer snelle kilometers aan het maken in mijn 2e S-max, een perfecte uitvoering door René gevonden, gehaald en opgeleverd. Super tevreden, zo vind je ze nog maar weinig!


Ja, ik beveel dit aan