Beoordelingen Auto Vreman

9,0
816 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 816 beoordelingen

Jany uit Zevenaar

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service gekregen! Meedenkend en passend advies gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Duiven

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Fijn met mij meegedacht.
Klasse rene


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Zevenaar

20-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel, snelle levering, goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Antoine uit Lobith

15-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: weer geweldig geholpen!!!! aanrader voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn of haar onderhoud aan de auto en of dit goed gebeurd. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Zevenaar

13-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijzonder cliƫntgericht


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Arnhem

13-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend. Wilde op vakantie en bleek bij vertrek een mankement te hebben. Ik kon meteen terecht bij Vreman. Super geregeld, bijzonder nette telefonische afhandeling en technisch werkt alles weer zoals zou moeten.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Velp

12-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service. Ondanks dat het druk is in het bedrijf nemen ze de tijd voor je. Als ik er komt voel het of ik een persoonlijke binding heb met de mensen die er werken, terwijl die er niet is.


Ja, ik beveel dit aan

Trees uit Zevenaar

12-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zevenaar

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, altijd eerlijk advies. Een MG en sinds kort ook een Mini in onderhoud. Leuke receptionisten altijd vrolijk en met een glimlach ook al is het druk! Goed binnenkomen is erg belangrijk naar mijn mening.

Helaas wel al enkele keren gehad dat toch het probleem niet helemaal opgelost was. Als ik dan iets moet noemen is het misschien wel de controle na een reparatie. Wederom langskomen doen ze nooit moeilijk over en het probleem word zeker uiteindelijk wel opgelost. Maar mijn tijd is ook geld net als die van Auto Vreman.


Ja, ik beveel dit aan

Siep uit Tolkamer

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij problemen kan ik altijd direct bij jullie tercht, een hele fijne constatering. Mankementen worden altijd prima opgelost.
Een punt van aandacht is misschien de communicatie. Deze loopt niet altijd vlekkeloos. Als iets langer duurt om wat voor reden dan ook is het prettig als de klant hiervan op de hoogte wordt gesteld. Voor de rest een 10!


Ja, ik beveel dit aan