Beoordelingen Auto Vreman

9,2
233 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

Antoine uit Lobith

19-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super! fijne mensen in de omgang die goed met je mee denken, geen moeite is te veel. Ook de monteurs deskundig en vriendelijk, geweldig! nu een reparatie van koppeling en nog meer, niet leuk maar oké. 's avonds om half 10 toch nog een bescheiden telefoontje met een mondelinge offerte met diverse opties. alles wordt geregeld daar gaan wij voor zorgen. Een dikke tien wel verdiend, bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anuschka uit Zevenaar

04-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch bedrijf..
Hulpvaardig of je nu een auto van 20jaar oud hebt of een nieuwe!! 100% inzet..top


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Didam

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf het prille begin bij dit bedrijf met onderhoud van onze auto's. Met alle veranderingen (groei stuipen)staat de service en klantgerichtheid op zeer hoog niveau.
Tevredenheid al om.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zevenaar

15-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vanaf het prille begin klant bij Rene.
Hij doet altijd zijn best voor je, ook al rij je, zoals ik, in een goedkope tweede-hands auto.
Vakmanschap, service en klantvriendelijkheid zijn hartstikke goed. Prijzen zijn meer dan redelijk.
Petje af voor dit bedrijf,
Ga zo door mannen en.. niet te vergeten ook de dames.


Ja, ik beveel dit aan

Ton en Marian uit Zevenaar

26-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds dag een al klant bij René en Fanny.Er zijn altijd wel puntjes die verbeterd kunnen worden,maar daardoor is auto Vreeman juist zo gegroeid,en groeien ze nog steeds,en omdat er geluisterd wordt naar de klant, is de service goed en de prijs kwaliteit verhouding ook ,wat niet onbelangrijk is.
Vreman en zijn team hebben een zeer hoog aanpassings vermogen als het gaat om de tevredenheid van zijn klanten. Ik kan alleen maar zeggen ,ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Antoine uit Lobith

16-11-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 5 jaar klant bij deze geweldige garage. Geen moeite is teveel en er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht en gevonden. Soms moet je even wachten, maar dat is het waard, geduld is immers een schone zaak. Nette prijzen en fijne monteurs. dikke pluim voor jullie allen, ga zo door. Groet Fam. Jacobs Lobith


Ja, ik beveel dit aan

Geerd uit Zevenaar

04-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service, klantvriendelijk en scherp geprijsd.
Waar wordt je zonder afspraak gelijk geholpen, krijg je een leenautomgratis mee en wordt je auto netjes gewassen weer afgeleverd juist bij Vreman top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Duiven

13-08-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank en Astrid uit Zevenaar

03-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans Puttman uit Aerdt

24-07-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service
Vriendelijke telefoniste


Ja, ik beveel dit aan