Beoordelingen Auto Wagner

9,4
30 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Rob uit Gouda

30-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact, goede service en prima afhandeling bij de inruil van mijn oude auto en aankoop van een 2e hands.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Kleef (Duitsland)

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ich habe bei Herrn Wagner ein sehr schönes Auto zu einem fairen Preis gekauft. Es war ein super Service und es war ein sehr, sehr netter und freundlicher Kontakt zu Herrn und Frau Wagner. Ich wurde vom Bahnhof abgeholt und sie haben sogar mit mir zusammen die Export-Formalitäten erledigt. Ich kann das Autohaus Wagner auf jeden Fall weiterempfehlen! Es ist nach meinem Eindruck ein sehr seriöses Unternehmen. Und vor allem stehen im Autohaus Wagner noch viele andere schöne Autos!


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Zwijndrecht

10-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat een heerlijk bedrijf om mee te werken. Wij hebben onze auto hier verkocht. Alles verliep zeer vlot we werden zelfs persoonlijk door paul bij onze nieuwe auto afgezet.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amersfoort

04-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul, de eigenaar, heeft ons zeer goed ingelicht bij de aanschaf van onze eerste auto. Een Skoda Superb. Zijn jarenlange ervaring in de autobranche en contacten gaven ons veel vertrouwen en we hebben een hele mooie occassion bij hem gekocht waar we veel plezier aan gaan beleven. Het was een hele fijne en rustige onderhandeling waar Paul ook adviseerde over een aantal autoverzekeringen met gunstige voorwaarden. Ik zeg een top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Zeist

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In de wereld van gebruikte autohandelaren is Auto Wagner een verademing: de twee bijzonder sympathieke broers hebben zich tot doel gesteld om de ideale auto voor je te vinden. Ze kunnen gepassioneerd over de mooie voorraadauto's vertellen, maar op geen enkel moment word je iets aangepraat.
Ik was op zoek naar een Ford S-Max, waarvan Auto Wagner twee zeer mooie exemplaren had staan. Zelf geïmporteerd van vertrouwde leasemaatschappijen met volledige historie. En scherp geprijsd. Toen ik langskwam met mijn gezin voor een proefrit werd ik gewezen op een Ford Galaxy. Die paste eigenlijk nog beter bij mijn wensen en bood meer luxe voor hetzelfde geld. En ik kon direct een proefrit maken!
Toen ik de Galaxy een week later kwam ophalen lag er ook nog eens een nieuwe mattenset in en was mijn verwachting overtroffen. Inmiddels rijd ik alweer een paar maanden met veel plezier in de Galaxy. Een 10 is dik verdiend.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Leiden

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Ford Fiesta gekocht, zeer vriendelijk en van A tot Z prima geholpen. Dank voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rotterdam

26-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer prettig geholpen bij de aanschaf van een tweedehands Ford Focus. Een bedrijf dat zijn best doet voor haar klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en deskundige eigenaren.
No-nonsense mentaliteit en meedenkt in mogelijkheden. Kom hier zeker nog eens terug en kan een ieder die overweegt een occasion aan te schaffen aanraden bij Auto Wagner zijn licht op te steken.


Ja, ik beveel dit aan

Arpad uit Breda

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 broers die gepassioneerd zijn met de verkoop van goede kwalitatieve occasions. Je komt kijken, je wordt uitgebreid geïnformeerd over de voor-nadelen zodat je een goede beslissing kunt nemen. In mijn specifieke situatie werd actief meegedacht zodat ik op een heel ander merk auto kwam. Ben er zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit IJsselstein

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aardige eigenaars welke ons op een rustige en eerlijke manier advies hebben gegegeven over de aan te schaffen mini clubman. Ook een mooie inruilprijs gehad voor de in te ruilen auto. De aangeschafte mini was netjes afgeleverd. alle vertrouwen in deze auto


Ja, ik beveel dit aan