Beoordelingen Auto Wagner

9,4
26 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Rik uit Zeist

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In de wereld van gebruikte autohandelaren is Auto Wagner een verademing: de twee bijzonder sympathieke broers hebben zich tot doel gesteld om de ideale auto voor je te vinden. Ze kunnen gepassioneerd over de mooie voorraadauto's vertellen, maar op geen enkel moment word je iets aangepraat.
Ik was op zoek naar een Ford S-Max, waarvan Auto Wagner twee zeer mooie exemplaren had staan. Zelf geïmporteerd van vertrouwde leasemaatschappijen met volledige historie. En scherp geprijsd. Toen ik langskwam met mijn gezin voor een proefrit werd ik gewezen op een Ford Galaxy. Die paste eigenlijk nog beter bij mijn wensen en bood meer luxe voor hetzelfde geld. En ik kon direct een proefrit maken!
Toen ik de Galaxy een week later kwam ophalen lag er ook nog eens een nieuwe mattenset in en was mijn verwachting overtroffen. Inmiddels rijd ik alweer een paar maanden met veel plezier in de Galaxy. Een 10 is dik verdiend.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Leiden

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Ford Fiesta gekocht, zeer vriendelijk en van A tot Z prima geholpen. Dank voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rotterdam

26-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer prettig geholpen bij de aanschaf van een tweedehands Ford Focus. Een bedrijf dat zijn best doet voor haar klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en deskundige eigenaren.
No-nonsense mentaliteit en meedenkt in mogelijkheden. Kom hier zeker nog eens terug en kan een ieder die overweegt een occasion aan te schaffen aanraden bij Auto Wagner zijn licht op te steken.


Ja, ik beveel dit aan

Arpad uit Breda

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 broers die gepassioneerd zijn met de verkoop van goede kwalitatieve occasions. Je komt kijken, je wordt uitgebreid geïnformeerd over de voor-nadelen zodat je een goede beslissing kunt nemen. In mijn specifieke situatie werd actief meegedacht zodat ik op een heel ander merk auto kwam. Ben er zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit IJsselstein

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aardige eigenaars welke ons op een rustige en eerlijke manier advies hebben gegegeven over de aan te schaffen mini clubman. Ook een mooie inruilprijs gehad voor de in te ruilen auto. De aangeschafte mini was netjes afgeleverd. alle vertrouwen in deze auto


Ja, ik beveel dit aan

Haico uit Hengelo

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mei van dit jaar kocht een gebruikte Saab bij Paul Wagner. Paul is naast een groot liefhebber van het merk ook een zeer betrouwbare verkoper. Alle afspraken die we rondom de koop van de auto hebben gemaakt zijn volledig en keurig nagekomen. Jammer genoeg heb ik in de eerste maanden te maken gekregen met een paar gebreken. Paul en ook zijn broer en zakenpartner Hans hebben al deze punten naar volle tevredenheid opgelost en zijn daarbij enorm klantvriendelijk geweest. Ze hebben onder geregeld dat er vervangend vervoer was en gezorgd dat ik de reparaties in de buurt van mijn woonplaats kon laten verhelpen. Paul en Hans verlenen service op absoluut topniveau en ik heb dan ook geen enkele aarzeling om Auto Wagner aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vries

22-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren bij Auto Wagner de "nieuwe" auto opgehaald. Een Galaxy met slechts 37500km. Zeer prettig contact. Echte automensen. Komen eerlijk en betrouwbaar over. Met Bovag garantie. Heb er alle vertrouwen in dat als er iets is dat het wordt geregeld. Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Heerhugowaard

22-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de broers Wagner gekomen omdat zij een zeer mooie Fiat 500X te koop aanboden. Alles eerlijk overlegd, open kaart gespeeld dat het een import auto betrof maar ook schade gekend had. Alle papieren met foto's getoond en ook mee gekregen. Inclusief de BOVAG garantie met FIAT fabrieksgarantie erbij. Mijn Nissan Juke DIGT erop ingeruild voor fair bedrag. Die inmiddels ook alweer verkocht is al na 2 weken? De nieuwe eigenaar wens ik heel veel plezier toe met de Juke. Heb ik ook gehad en was er altijd zuinig op! Maar ben zoveel meer tevreden en blij met de 500X elke rit weer een feestje, top aankoop bedankt! Groeten Sonja


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Amersfoort

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: al langer op zoek naar en gebruikte Saab en hier gevonden en gekocht. vriendelijke en kundige broers die helpen inkopen ipv verkopen. afspraken werden keurig nagekomen en zelfs display waar pixels van kapot waren werden, tot mijn verrassing, gratis vervangen. zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan