Beoordelingen Auto Wagner

9,4
38 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Hendrik uit Bosch en Duin

10-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In de afgelopen jaren altijd goede adviezen gekregen. Een bedrijf wat netjes en serieus met z'n klanten omgaat en waar ik met alle vertrouwen iemand naartoe kan sturen.


Ja, ik beveel dit aan

Uud uit Soest

30-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettige ontvangst door de 2 broers. geen poespas maar direct en duidelijke afspraken. we rijden inmiddels alweer bijna 3 maanden in de clio grand tour die we gekocht hebben en nog geen dag spijt. top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Linschoten

14-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge Ford Galaxy met lage kilometerstand gekocht. Keurige prijs gekregen voor de inruil auto, waarbij heel transparant werd voorgerekend waarop die inruil waarde gebaseerd werd.

Helaas startte de gekochte auto de dag erna niet (kan gebeuren, zeker als een auto enige tijd heeft stilgestaan). Probleemloos kan ik die accu (lokaal) laten vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Amersfoort

26-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer persoonlijke benadering,eerlijk en transparant. eventuele problemen worden elegant opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Amsterdam

06-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer service gericht, betrouwbaar en denken mee,


Ja, ik beveel dit aan

Udo en Paula uit Soest

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dinsdag 26 feb wezen kijken voor een clio estate die onze aandacht trok via de site van auto wagner. mooie eurig bij de dealer onderhouden auto uit 2016 met een gunstige kilometerstand. we wilden wat kleiner gaan rijden nu de kids groter zijn en dit leek ons een mooie tussenoplossing. stukje wezen rijden en de auto beviel eigenlijk al meteen. de dag er na gebeld en het fincieele plaatje verder afgehandeld waar best nog wat te onderhandelen viel over de inruilprijs van mn laguna. 3 uurtjes later reed ik na wederom een warm onthaal met de nodige koffie de deur uit met mn bijna nieuwe clio estate grand tour inc. 6 maanden volledige BOVAG garantie. tot nu toe een heerlijke auto zonder problemen, auto wagner is zeker een bezoek waard. dank nogmaals Hans en Paul.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Veenendaal

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf vriendelijk en je kunt alles vragen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Hilversum

28-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was aan het oriënteren op een nieuwe wagen en zag een interessant model staan bij de broers Wagner in Amersfoort.
Na uitleg van mijn situatie werd meteen meegedacht en de mogelijkheid van proefrijden voorgesteld. Wegens tijdgebrek mijns kant kon dat niet. Door het prettige gevoel bij de garage heb ik een week later gebeld en proefgereden. Paul heeft me toen uitgebreid te woord gestaan en een en ander verteld over hun bedrijf en achtergrond van eigenaren en wagenpark.
Toen na de proefrit bleek dat de twee wagens het toch niet helemaal waren hebben we rustig nog eens naar de andere wagens gekeken en toen ook daar niets geschikts tussen leek te staan heeft Paul naar mijn wensen wat op internet laten zien tijdens een bak koffie.
Mijn indruk is zeer positief, de service is uitstekend zonder dat ze opdringerig worden. Helaas geen aankoop gedaan maar niets had mij tegengehouden als er het juiste model had gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Gouda

30-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact, goede service en prima afhandeling bij de inruil van mijn oude auto en aankoop van een 2e hands.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Kleef (Duitsland)

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ich habe bei Herrn Wagner ein sehr schönes Auto zu einem fairen Preis gekauft. Es war ein super Service und es war ein sehr, sehr netter und freundlicher Kontakt zu Herrn und Frau Wagner. Ich wurde vom Bahnhof abgeholt und sie haben sogar mit mir zusammen die Export-Formalitäten erledigt. Ich kann das Autohaus Wagner auf jeden Fall weiterempfehlen! Es ist nach meinem Eindruck ein sehr seriöses Unternehmen. Und vor allem stehen im Autohaus Wagner noch viele andere schöne Autos!


Ja, ik beveel dit aan