Beoordelingen Auto Wagner

9,4
21 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Rudi uit IJsselstein

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aardige eigenaars welke ons op een rustige en eerlijke manier advies hebben gegegeven over de aan te schaffen mini clubman. Ook een mooie inruilprijs gehad voor de in te ruilen auto. De aangeschafte mini was netjes afgeleverd. alle vertrouwen in deze auto


Ja, ik beveel dit aan

Haico uit Hengelo

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mei van dit jaar kocht een gebruikte Saab bij Paul Wagner. Paul is naast een groot liefhebber van het merk ook een zeer betrouwbare verkoper. Alle afspraken die we rondom de koop van de auto hebben gemaakt zijn volledig en keurig nagekomen. Jammer genoeg heb ik in de eerste maanden te maken gekregen met een paar gebreken. Paul en ook zijn broer en zakenpartner Hans hebben al deze punten naar volle tevredenheid opgelost en zijn daarbij enorm klantvriendelijk geweest. Ze hebben onder geregeld dat er vervangend vervoer was en gezorgd dat ik de reparaties in de buurt van mijn woonplaats kon laten verhelpen. Paul en Hans verlenen service op absoluut topniveau en ik heb dan ook geen enkele aarzeling om Auto Wagner aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vries

22-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren bij Auto Wagner de "nieuwe" auto opgehaald. Een Galaxy met slechts 37500km. Zeer prettig contact. Echte automensen. Komen eerlijk en betrouwbaar over. Met Bovag garantie. Heb er alle vertrouwen in dat als er iets is dat het wordt geregeld. Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Heerhugowaard

22-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de broers Wagner gekomen omdat zij een zeer mooie Fiat 500X te koop aanboden. Alles eerlijk overlegd, open kaart gespeeld dat het een import auto betrof maar ook schade gekend had. Alle papieren met foto's getoond en ook mee gekregen. Inclusief de BOVAG garantie met FIAT fabrieksgarantie erbij. Mijn Nissan Juke DIGT erop ingeruild voor fair bedrag. Die inmiddels ook alweer verkocht is al na 2 weken? De nieuwe eigenaar wens ik heel veel plezier toe met de Juke. Heb ik ook gehad en was er altijd zuinig op! Maar ben zoveel meer tevreden en blij met de 500X elke rit weer een feestje, top aankoop bedankt! Groeten Sonja


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Amersfoort

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: al langer op zoek naar en gebruikte Saab en hier gevonden en gekocht. vriendelijke en kundige broers die helpen inkopen ipv verkopen. afspraken werden keurig nagekomen en zelfs display waar pixels van kapot waren werden, tot mijn verrassing, gratis vervangen. zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Weurt

22-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele maanden terug een afspraak gemaakt om een Saab 9.5 te bekijken. Na een proefrit en een uitgebreide inspectie met toelichting, was het zaken doen. Verkoper en koper waren beiden serieus en zakelijk. De deal was snel gesloten. Inmiddels rijden we alweer ruim twee maanden tevreden met onze Saab.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Amsterdam

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Helder, persoonlijk en degelijk.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leusden

21-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer open en eerlijke communicatie, met oog voor kwaliteit. Veel ervaring en deskundigheid, zeker op het gebied van VW en Audi. Neemt uitgebreid de tijd om informatie uit te wisselen en gaat zeer ver met service verlening. Aan alles merk je dat dit autobedrijf de klant tevreden wil stellen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Leusden

21-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit autobedrijf in juli 2 auto's gekocht. Verkoop, levering en service verliepen meer dan uitstekend. Ook wat kleine mankementjes bij 1 auto werden zonder problemen en deskundig verholpen. Mijn volgende auto's koop ik weer hier. Waar vind je zulke bedrijven nog?


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zoetermeer

21-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet de auto zien staan bij Auto Wagner. Was het model waar ik naar op zoek was. Elders in het land stonden 2 vergelijkbare modellen. Na een afspraak bij Auto Wagner konden we de auto eerst in alle rust bekijken. Na wat uitleg konden we alle tijd nemen voor een proefrit. Die beviel zodanig dat we het verkoopgesprek in gingen. Thuis had ik mijn kant van de deal al opgeschreven en mijn verbazing was groot dat er een eerlijke en schappelijke deal werd voorgesteld die bijna niets afweek van mijn deal. Geen gladde praatjes, maar een open en eerlijk gesprek waarbij ook de historie van de auto werd besproken. Ook werd er besproken waar naar gekeken zou worden voor aflevering en wat voor onderhoud gepleegd zou worden. Het gevoel was zo goed dat we besloten direct de deal rond te maken en zonder naar die andere 2 auto's te kijken. Onderweg naar huis bedacht ik mij dat ik nog een puntje na wilde laten kijken. Na een belletje was dat ook geen probleem en bleek dat ook opgelost bij de aflevering. Kortom....een prettige aankoop en prettige aflevering! Voor het eerst het gevoel op een schappelijke basis een auto te hebben gekocht. Top!


Ja, ik beveel dit aan