Beoordelingen Auto & Watersportcentrum Johan Kind

8,4
171 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 171 beoordelingen

Mia uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit 's-Gravenzande

11-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 een Renault Twingo gekocht. Op de site hadden we deze auto gezien. We hebben gebeld en konden in de avond gelijk langs komen voor een proefrit. We hebben de auto gekocht en zijn er ontzettend blij mee. 6 maanden garantie op de motor hebben we er bij gekregen. Top bedrijf..


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Den Haag

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord Geweldig.
Een tweedehands auto die aanvoelt als nieuw. Goed advies gehad bij het uitkiezen, hele fijne en persoonlijke communicatie gehad, heeft de auto volledig nagelopen na aankoop en bijgespijkerd waar nodig zodat ik direct veilig te weg op kon. En als kers op de taart een week later m'n nieuwe autoradio gemonteerd die het nog steeds super doet trouwens ! Bedankt mannen !

Ik kom zeker weer terug. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Den Haag

10-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Rijswijk

13-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 206 gekocht bij dit bedrijf. We zijn heel vriendelijk ontvangen, en mochten gelijk een proefrit maken. Hele aardige verkoper die heel eerlijk is. Ons gevoel was al gelijk goed en tevreden weggegaan. Aan een ieder die een auto wilt kopen raad ik dit zeker aan. Top service en vriendelijkheid staat bovenaan!

Saskia


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Rijswijk

09-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 206 gekocht bij dit bedrijf. We zijn heel vriendelijk ontvangen, en mochten gelijk een proefrit maken. Hele aardige verkoper die heel eerlijk is. Ons gevoel was al gelijk goed en tevreden weggegaan. Aan een ieder die een auto wilt kopen raad ik dit zeker aan. Top service en vriendelijkheid staat bovenaan!

Saskia


Ja, ik beveel dit aan

SF uit Amersfoort

28-10-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Telefonisch een aankoopkeuring gepland voor een auto die vlakbij te koop stond. Soepel en vriendelijk geholpen en goed advies over minpunten aan de auto gekregen. Heb de auto laten staan, maar raad Johan aan.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit capelle aan de ijssel

17-10-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Drie weken geleden heb ik mijn Mercedes sportwagen in consignatie gezet bij Johan Kind.
Na een paar dagen was de auto al verkocht.
Het voordeel van deze constructie is dat je van te voren afspreekt welke prijs je er voor wilt hebben.
Verder is de betalings- afhandeling zeer correct en snel verlopen.
Daarom adviseer ik ook een ieder die zijn auto wil verkopen om dit via Johan kind te doen.
Dank je wel voor de goede service en afhandeling.

Vriendelijke groet

Klaas Wigboldus


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Den Haag

30-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2016 een gebruikte auto gekocht. Goed aanbod binnen ons budget. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. De uiteindelijk aangekochte auto stond nog niet op de site vanwege een klein defect. Op eigen verzoek hebben we de auto wel direct meegekregen, het kleine defect is later naar alle tevredenheid keurig opgelost. Echt goede service van verkoper en aardige monteur.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Honselersdijk

10-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een stroeve onderhandeling ,een goede deal gemaakt en daarna een zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan