Beoordelingen Auto & Watersportcentrum Johan Kind

8,4
175 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Martijn uit Alphen aan den Rijn

22-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerste ervaring met dit bedrijf. Tot nu toe alleen goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Yvonne uit Den Haag

18-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service bij een zeer vriendelijke benadering en de auto altijd perfect in orde!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Den haag

05-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag auto opgehaald prettig bedrijf gewoon geen gezeik echt een aanrader ruime keuze en we zijn goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Rijswijk

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk onthaal
gestart met de werkzaamheden op de afgesproken tijd.
reparatie netjes uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit 's-Gravenzande

11-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 een Renault Twingo gekocht. Op de site hadden we deze auto gezien. We hebben gebeld en konden in de avond gelijk langs komen voor een proefrit. We hebben de auto gekocht en zijn er ontzettend blij mee. 6 maanden garantie op de motor hebben we er bij gekregen. Top bedrijf..


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Den Haag

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1 woord Geweldig.
Een tweedehands auto die aanvoelt als nieuw. Goed advies gehad bij het uitkiezen, hele fijne en persoonlijke communicatie gehad, heeft de auto volledig nagelopen na aankoop en bijgespijkerd waar nodig zodat ik direct veilig te weg op kon. En als kers op de taart een week later m'n nieuwe autoradio gemonteerd die het nog steeds super doet trouwens ! Bedankt mannen !

Ik kom zeker weer terug. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Den Haag

10-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Rijswijk

13-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 206 gekocht bij dit bedrijf. We zijn heel vriendelijk ontvangen, en mochten gelijk een proefrit maken. Hele aardige verkoper die heel eerlijk is. Ons gevoel was al gelijk goed en tevreden weggegaan. Aan een ieder die een auto wilt kopen raad ik dit zeker aan. Top service en vriendelijkheid staat bovenaan!

Saskia


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Rijswijk

09-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 206 gekocht bij dit bedrijf. We zijn heel vriendelijk ontvangen, en mochten gelijk een proefrit maken. Hele aardige verkoper die heel eerlijk is. Ons gevoel was al gelijk goed en tevreden weggegaan. Aan een ieder die een auto wilt kopen raad ik dit zeker aan. Top service en vriendelijkheid staat bovenaan!

Saskia


Ja, ik beveel dit aan