Beoordelingen AD Autobedrijf Welles Heerenveen

9,5
9 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Jorien uit Alkmaar

23-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een lekke band op de snelweg konden we direct bij Welles terecht voor een babdenplakmoment. We werden heel adequaat geholpen en konden snel weer onze weg vervolgen! Veel dank!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht met garantie. Helaas was er binnen de garantietermijn iets motorisch aan de hand met de auto. Dit is zonder enige kosten gerepareerd en is auto Welles hun afspraak nagekomen.

Vele garagebedrijven kunnen hier wat van leren, goede service en 100% betrouwbaar. Helaas wel helemaal in het Noorden van het land maar het loont zeker om hier uw auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit oldeboorn

30-10-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klant vriendelijk en deskundig personeel,
binnen no time had ik weer een apk op mijn auto.
Groeten van een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anet uit Sneek

08-06-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Bedum

29-05-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed inlevingsvermogen bij wensen klanten


Ja, ik beveel dit aan

Nita uit Sneek

17-01-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autopech op Kerstavond - slechter kun je het niet treffen. De spoedreparatie van Welles en het lekkere kopje koffie waren een mooi kerstcadeautje. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

w uit heerenveen

06-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kan niet anders zeggen top top top


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leeuwarden

18-05-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Perfecte service en zeer deskundig!
Ze kijken verder dan naar de buitenkant en ze willen en zorgen dat alles 100% in orde is als je met een probleem komt.
Gewoon TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit heerenveen

24-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij onze auto keken ze verder dan alleen de computer op de motor aansluiten, hij heeft ook nog de echte autokennis. Snelle en eerlijke service/communicatie.


Ja, ik beveel dit aan