Beoordelingen Auto Wientjes B.V.

8,8
188 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Tim uit Amsterdam

29-03-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hartstikke goede service, ze staan altijd direct voor je klaar.

Auto Wientjes is een aanrader om je auto te laten repareren / te kopen.

Tevens super leuk personeel altijd aardig en helpen je met alles


Ja, ik beveel dit aan

Kai

21-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht in het kleine segment. Uitstekende service van Harjo en de auto is erg netjes afgeleverd. Naast informatie over de gekozen auto kregen we ook informatie over de markt en waar we, bij een eventuele andere garage, op zouden moeten letten. Al met al erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een auto gekocht bij Wientjes. Het was een feestje: van Joey die de auto kwam brengen voor een proefrit tot aan de bloemen in de showroom toen we hem kwamen ophalen. Alleen maar positieve ervaringen. Mijn complimenten voor de heel Prettige service.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Elst

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Apeldoorn

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Feli

27-10-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen.
Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen.
Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt
Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.


Hans uit Apeldoorn

22-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs...sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt...heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage's..dus ik kan Wientjes echt aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Robin

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel!
Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Shakila uit Den Haag

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!


Ja, ik beveel dit aan