Beoordelingen Auto Wientjes B.V.

8,9
162 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Michiel uit Heemskerk

29-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zou er zo weer een auto kopen!

15 maart 2017 een tweedehands Hyundai Tucson gekocht voor een zeer redelijke prijs,scherper dan alle andere die ik op gaspedaal.nl ben tegengekomen en met betere voorwaarden. een mooie prijs voor mijn Citroen Picasso gekregen die ik bij hun kon inruilen.

Eddy en zijn collega waren meedenkend over garanties en het verzekeren van de auto + een top service mbt het na sluitingstijd aanwezig willen zijn om een proefrit te maken op vrijdagavond! aangezien ik uit Heemskerk kom was ik daar heel erg te spreken over.

Een heel net bedrijf met eerlijke en vriendelijke mensen in dienst. zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Almere

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top caddy gekocht alles wat we afgesproken hadden was gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Apeldoorn

05-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service..Ook buiten kantoortijden..
Tijd en moeite.. Geen enkel bezwaar..
Meedenken, advisering en alle ruimte voor mij als klant

Heel blij met de aankoop van een hele fraaie Audi A6..


Ja, ik beveel dit aan

Lubbert uit Staphorst

13-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wie werkt maakt fouten, maar de fouten toegeven doen ze ook. Bij deze excuses aanvaard, en bedankt voor het presentje (dat was niet nodig geweest, maar super) !


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Apeldoorn

13-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze week bij Wientjes voor vervangen van remblokken en riemschijven geweest. Mij auto maakte ineens zoveel herrie met remmen dat ik spontaan ben doorgereden naar Wientjes. Ik werd vriendelijk aan de receptie verwelkomt en met koffie verwend. De medewerker van de werkplaats
gaf me later in de werkplaats een helder uitleg van het probleem en een prijsindicatie. Ik ben al jarenlang klant bij Wientjes en dat zal ik zeker blijven. Deskundige en vriendelijke medewerkers daar bij Wientjes en de prijs is ook altijd scherp. Helemaal top dus 👍


Ja, ik beveel dit aan

Lubbert uit Staphorst

06-01-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een ford focus gekocht. 30-12-2016 opgehaald alles naar tevredenheid afgerond stapten we in de auto . De snelweg op bij apeldoorn stond er op de display nog 2 kilometer te rijden en dan maar hopen dat je een tankstation kan halen .ZEER SLECHTE SERVICE terwijl we met de proefrit hadden aangegeven dat de tank bijna leeg was,en als de koop doorging wel even iets bijgetankt moest worden zodat we niet bij de eerste pomp moesten tanken.Jammer want de auto was voor de rest netjes afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Heteren

05-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Ford Focus gekocht bij auto Wientjes.
Door Harjo zijn wij geweldig begeleid bij de aankoop.
Alle handelingen en info werden duidelijk beschreven.
Harjo is een prettige verkoper die alles open en eerlijk voordraagt en ook in oplossingen denkt.
Hoe de auto is moet nog blijken maar gezien de service en klantvriendelijkheid kunnen we dan altijd aankloppen bij deze garage.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

N

15-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service na een aankoop auto elders heeft Pim netjes en goed bekeken helemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Herjan uit Hardenberg

15-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette mensen, aanbod ziet er strak uit en je word netjes geholpen, er word niks aangesmeerd en je krijgt goeie tips mee. Kortom top!!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Delft

30-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie deal voor een mooie wagen gemaakt. Bij aflevering stond hij netjes gewassen klaar.


Ja, ik beveel dit aan