Beoordelingen Auto Wientjes B.V.

8,9
168 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Germ uit Zutphen

11-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service.
Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Germ uit Zutphen

10-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service.
Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce

08-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle service. Erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nu 2 keer geweest wegens een storing. Super service, vriendelijk personeel. Geen gedoe over terugkomen maar gelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit zevenaar

25-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service


Ja, ik beveel dit aan

Alan

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Heemskerk

29-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zou er zo weer een auto kopen!

15 maart 2017 een tweedehands Hyundai Tucson gekocht voor een zeer redelijke prijs,scherper dan alle andere die ik op gaspedaal.nl ben tegengekomen en met betere voorwaarden. een mooie prijs voor mijn Citroen Picasso gekregen die ik bij hun kon inruilen.

Eddy en zijn collega waren meedenkend over garanties en het verzekeren van de auto + een top service mbt het na sluitingstijd aanwezig willen zijn om een proefrit te maken op vrijdagavond! aangezien ik uit Heemskerk kom was ik daar heel erg te spreken over.

Een heel net bedrijf met eerlijke en vriendelijke mensen in dienst. zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Almere

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top caddy gekocht alles wat we afgesproken hadden was gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Apeldoorn

05-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service..Ook buiten kantoortijden..
Tijd en moeite.. Geen enkel bezwaar..
Meedenken, advisering en alle ruimte voor mij als klant

Heel blij met de aankoop van een hele fraaie Audi A6..


Ja, ik beveel dit aan

Lubbert uit Staphorst

13-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wie werkt maakt fouten, maar de fouten toegeven doen ze ook. Bij deze excuses aanvaard, en bedankt voor het presentje (dat was niet nodig geweest, maar super) !


Ja, ik beveel dit aan