Beoordelingen Auto Wientjes B.V.

8,8
185 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Rene uit Elst

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Apeldoorn

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Feli

27-10-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen.
Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen.
Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt
Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.


Hans uit Apeldoorn

22-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs...sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt...heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage's..dus ik kan Wientjes echt aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Robin

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel!
Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Shakila uit Den Haag

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!


Ja, ik beveel dit aan

A.M. uit Apeldoorn

20-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

19-01-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: \"April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

Update 18-1: Contact gehad met Wientjes. Blijkt dat er nog garantie zit op de waterpomp. Er wordt gekeken naar een oplossing, ondanks dat de reparatie extern is gedaan. Positieve wending, review wordt vervolgd.


Ja, ik beveel dit aan