Beoordelingen Auto Wientjes B.V.

8,9
179 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 179 beoordelingen

Shakila uit Den Haag

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!


Ja, ik beveel dit aan

A.M. uit Apeldoorn

20-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

19-01-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: \"April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

Update 18-1: Contact gehad met Wientjes. Blijkt dat er nog garantie zit op de waterpomp. Er wordt gekeken naar een oplossing, ondanks dat de reparatie extern is gedaan. Positieve wending, review wordt vervolgd.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

18-01-2018
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.

Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.


Johan uit Apeldoorn

15-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na bijna 10 jaar klant bij Wientjes ben ik zeer tevreden over.
Door de vakkennis in de werkplaats en de persoonlijke benadering door iedereen is altijd alles goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Utrecht

11-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring, zeer snelle service en nette aflevering van de auto. Aandachtspunt is het feit dat ik mijn auto via Mijn Autocoach heb aangekocht, waarbij tijdens de afspraak bleek dat de auto die ik op het oog had al verkocht had. Hier had Auto Wientjes geen melding van gemaakt bij Mijn Autocoach.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Emmeloord

04-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mijn vorige beoordeling heb ik te kennen gegeven dat ik mij afvroeg waarom een auto met een kapotte achterruitenwisser door de apk keuring komt. Nu kreeg ik net te horen dat dit geen afkeuringspunt is, vandaar deze rectificatie. Het was wel netter geweest als de ruitenwisser zou zijn vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Emmeloord

04-12-2017
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een tweedehands Suzuki Swift gekocht, een mooie auto voor een nette prijs. Alleen jammer dat ik toen ik de achterruitwisser wilde gebruiken er geen rubber meer aan de wisser zat. Ik heb een nieuwe ruitenwisser moeten aanschaffen. Ik vraag mij af waarom dit tijdens de apk keuring niet is ontdekt en de auto ondanks een steekproef goedgekeurd is, vreemd!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ine uit Apeldoorn

30-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke en vlotte service. Meedenkend en probleemoplossend.


Ja, ik beveel dit aan