Beoordelingen Auto Witjes

8,7
151 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Milan uit Putten

12-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf is netjes en komt vertrouwd over. Eerlijk en klantgericht. Goede auto's voor goede prijzen. Aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goed gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Nijmegen

08-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en voor problemen kun je altijd snel terecht. Zeer te vreden.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Losser

03-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer nette open man die al onze vragen netjes heeft beantwoord, totaal geen druk op de aankopende partij legt!
Mooie jonge occasions voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit lent

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Ik vind het een betrouwbaar bedrijf en fijn persoon om zaken mee te doen. Ik zou Auto Witjes zeker aanraden bij vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig, een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Bosch

25-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel keus uit nette jonge tweedehands auto's voor een schappelijke prijs. We zijn goed geholpen, t/m nieuwe banden (wegens beschadiging van de bestaande) aan toe. Aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Arnhem

21-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact. Goede aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Utrecht

31-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Utrecht 31-03-18

Wij hebben vandaag onze nieuwe astra turbo opgehaald en een oude astra ingeruild. Wij zijn zeer te spreken over de service van auto witjes. Er waren wat problemen maar deze werden netjes opgelost het kostte alleen maar een beetje tijd. Wij kregen voor het lange wachten een bloemetje dit had natuurlijk niet gehoeven maar was wel erg leuk. Wij geven daarom auto witjes een warme douche voor de service !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nijmegen

31-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met de aanschaf van onze Mazda 6. Bij binnenkomst ziet alles er netjes uit, we worden vriendelijk ontvangen en krijg alle ruimte om de auto te bekijken en om (tot 2 maal toe) een proefrit te maken.

Met de aanschaf afgesproken dat de accu doorgemeten zou worden. Tijdens aflevering van de auto bleek accuspanning net voldoende te zijn geweest maar is de accu toch zonder extra kosten vervangen. Alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen en ook de communicatie heb ik als zeer positief ervaren.

al met al een zeer positieve ervaring met Auto Witjes.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit veenendaal

11-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan