Beoordelingen Auto Witjes

8,8
75 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Henk uit DOETINCHEM

14-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak is afspraak Onze oude auto verkocht aan Teun. Prima service o.a. wielwissel oude auto naar nieuwe auto door Teun.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Nijmegen

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, vriendelijk geholpen. Auto's worden keurig afgeleverd. Klein geconstateerd mankement werd na de koop zonder problemen gratis verholpen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Amsterdam

25-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn erg blij met onze mooie Mini Cooper Coupe! Teun, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zevenaar

24-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf goed ontvangen vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Nijmegen

23-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact, duidelijke informatie, we konden steeds heel snel terecht, goede service, verzorgd


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Apeldoorn

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super netjes, en betrouwbaar. Probeert geen zaken mooier te maken dan dat ze zijn. Ook flexibel; ik kon de auto direct meenemen terwijl hij hier niet op gerekend had.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Gendt

02-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, eerlijk en klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Arnhem

27-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf is zeker aan te raden,op voorhand gaf Teun aan dat er een probleem met de Astra was waar ik voor kwam,dit is netjes gerepareerd.Mocht ik weer mijn auto gaan inruilen dan zal ik even of Teun iets voor me te koop heeft.Hij komt tenminste na wat afgesproken is


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Arnhem

22-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig verkoopgesprek en een fijne afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Gerardus Jacobus uit Hillegom

21-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige nette auto's in ons geval vanuit Duitsland.
Prima ontvangst met een kopje Thee of Koffie met daarbij een stukje kerststol In ons geval 3 plakken.


Ja, ik beveel dit aan