Beoordelingen Auto Witjes

8,7
159 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Werner uit Huissen

11-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring heel transparant en open in alles.


Ja, ik beveel dit aan

Wim

11-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ja super kerel koffie ja lekker elijkeprijs bij inruilauto
Goede uit leg Hoe hij tewerken gaat ook zijn hond doet
Ook goed mee lekker rustig nette survis ook de gekochte
Auto netjes afgeleverd zeker de moeitewaard om daar een auto tekopen heeft mooi spul staan


Ja, ik beveel dit aan

A uit Heerhugowaard

07-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een van Nederlands heeste dagen ooit werden wij keurig ontvangen en van de nodige verkoeling voorzien.

Na een inhoudelijk gesprek vol eerlijke afwegingen kwamen we tot een wederzijdse tevredenheid. Vervolgens hebben ween een nette auto ingeruild en een even zo nette wagen gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

astrid uit Geldrop

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede nette ontvangst, ruime mogelijkheid om de auto rustig te bekijken en een proefrit te maken.
Geen opdringerige verkoop, maar een open en eerlijk gesprek.


Ja, ik beveel dit aan

Raul uit Arnhem

20-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar, afspraken nagekomen. Auto is in perfecte staat geleverd en super blij met de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Nijmegen

30-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Woensdagmorgen wezen kijken en vandaag al lekker gereden in mijn nieuwe auto en dit tot volle tevredenheid!
Uitstekende service en een bedrijf wat zijn afspraken ook
geheel nakomt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk verhaal. Snelle levering.


Ja, ik beveel dit aan

Milan uit Putten

12-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf is netjes en komt vertrouwd over. Eerlijk en klantgericht. Goede auto's voor goede prijzen. Aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goed gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Nijmegen

08-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en voor problemen kun je altijd snel terecht. Zeer te vreden.


Ja, ik beveel dit aan