Beoordelingen Auto Witjes

8,7
145 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Simon uit Arnhem

21-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact. Goede aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Utrecht

31-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Utrecht 31-03-18

Wij hebben vandaag onze nieuwe astra turbo opgehaald en een oude astra ingeruild. Wij zijn zeer te spreken over de service van auto witjes. Er waren wat problemen maar deze werden netjes opgelost het kostte alleen maar een beetje tijd. Wij kregen voor het lange wachten een bloemetje dit had natuurlijk niet gehoeven maar was wel erg leuk. Wij geven daarom auto witjes een warme douche voor de service !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nijmegen

31-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met de aanschaf van onze Mazda 6. Bij binnenkomst ziet alles er netjes uit, we worden vriendelijk ontvangen en krijg alle ruimte om de auto te bekijken en om (tot 2 maal toe) een proefrit te maken.

Met de aanschaf afgesproken dat de accu doorgemeten zou worden. Tijdens aflevering van de auto bleek accuspanning net voldoende te zijn geweest maar is de accu toch zonder extra kosten vervangen. Alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen en ook de communicatie heb ik als zeer positief ervaren.

al met al een zeer positieve ervaring met Auto Witjes.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit veenendaal

11-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Gendt

08-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn netjes behandeld toen we de Suzuki Swift kochten.
duidelijke uitleg gehad over de auto, en toen we de auto gingen ophalen, nogmaals uitgelegd wat er nog gedaan was aan de auto


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Nijmegen

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snelle reactie(s), betrouwbaar, fijne auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

N uit Dieren

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Wijchen

17-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen en alle afspraken zijn netjes nagekomen bij de aflevering van de nieuwe auto. Auto's zien er overigens allemaal zeer netjes uit!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Dedemsvaart

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed !


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bruchterveld

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangst en betrouwbare informatie verstrekt door de verkoper/eigenaar. Ook het puntje van steenslag werd vermeld zonder te vragen. Komt betrouwbaar over en de auto werd volledig vlgs afspraak klaargemaakt en stond gereed om mee naar huis te nemen. Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een goede betrouwbare koop van een occasion.
Grtz. Henk


Ja, ik beveel dit aan