Beoordelingen Auto Witjes

8,7
121 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

W. uit Barneveld

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto Witjes te Elst


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Badhoevedorp

17-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en correcte service, duidelijk en transparant. Eerlijk en afspraken netjes nagekomen. Totaal service gewoon prettig en ongedwongen. Service is nog mensgericht. Kunnen een hoop autobedrijven een voorbeeld aan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Boxmeer

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met persoonlijke benadering. Goede kwaliteit auto's met eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nijmegen

09-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop gebruikte auto netjes en vlot afgehandeld. Extra APK erbij zodat ik zorgeloos de weg op kan. Goede materialen gebruikt voor de dingetjes die moesten gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Mijdrecht

03-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met persoonlijke benadering en professionele aanpak. Goede kwaliteit auto's met eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Oosthuizen

28-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze Mazda CX 5 . Mooie auto voor n redelijke prijs! Voor de koop n uitgebreide proefrit! Ik kom bij n volgende aankoop zeker even in Elst kijken!! Groeten L.H. Smit Oosthuizen.


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Gennep

23-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een goed gevoel overgehouden aan de aanschaf van de auto. Heldere communicatie en een eerlijke vriendelijke verkoper. Uitermate tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Boy uit Coevorden

18-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn zeer goed geholpen en hebben een goed gevoel bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Huissen

16-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede garage, fijne ontvangst. Rustige benadering en geen gladde verkooppraatjes. Eerlijk en duidelijke communicatie.
Goede en mooie auto gekocht, bij een goede garage voor een hele goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sittard

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden, en een goed gevoel aan de aanschaf van de auto over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan