Beoordelingen Auto Witjes

8,7
138 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 138 beoordelingen

Michiel uit Wijchen

17-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen en alle afspraken zijn netjes nagekomen bij de aflevering van de nieuwe auto. Auto's zien er overigens allemaal zeer netjes uit!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Dedemsvaart

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed !


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bruchterveld

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangst en betrouwbare informatie verstrekt door de verkoper/eigenaar. Ook het puntje van steenslag werd vermeld zonder te vragen. Komt betrouwbaar over en de auto werd volledig vlgs afspraak klaargemaakt en stond gereed om mee naar huis te nemen. Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een goede betrouwbare koop van een occasion.
Grtz. Henk


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Veghel

03-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en communicatie tijdens de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Wietse

02-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact, eerlijk, duidelijk, net bedrijf, even de ruimte om te kijken, kortom: aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Gouda

01-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier onze auto gekocht. Ik ben tevreden over de wijze waarop ik te woord gestaan en geholpen ben bij de aanschaf hiervan. Een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Hollandscheveld

21-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik zag op marktplaats de auto staan gevraagd of op zondag kon komen kijken dat was geen probleem super net bedrijf vriendelijk ontvangen met een kop koffie de afhandeling was snel voor elkaar top voor elkaar het was de moeite zeker waard uit het hoge noorden tot over 2 jaar


Ja, ik beveel dit aan

Daria uit Nijmegen

20-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en veel plezier van de auto. Betrouwbaar en open.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Huissen

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Netto ontvangst. Inruil en koop andere auto keurig afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Rick

10-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief :-)


Ja, ik beveel dit aan