Beoordelingen Auto Witjes

8,8
78 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Bob uit Arnhem

20-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, geen standaard 'gladde autoverkoper' maar nuchter, no-nonsense en oprecht. Goede auto tegen eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service.
Eigenaar Teun prettig zaken mee te doen.
Zeker een aanrader om hier je auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Wageningen

03-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact, acceptable prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit DOETINCHEM

14-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak is afspraak Onze oude auto verkocht aan Teun. Prima service o.a. wielwissel oude auto naar nieuwe auto door Teun.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Nijmegen

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, vriendelijk geholpen. Auto's worden keurig afgeleverd. Klein geconstateerd mankement werd na de koop zonder problemen gratis verholpen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Amsterdam

25-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn erg blij met onze mooie Mini Cooper Coupe! Teun, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zevenaar

24-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf goed ontvangen vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Nijmegen

23-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact, duidelijke informatie, we konden steeds heel snel terecht, goede service, verzorgd


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Apeldoorn

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super netjes, en betrouwbaar. Probeert geen zaken mooier te maken dan dat ze zijn. Ook flexibel; ik kon de auto direct meenemen terwijl hij hier niet op gerekend had.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Gendt

02-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, eerlijk en klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan