Beoordelingen Auto Witjes

8,8
106 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

Ron uit ARNHEM

07-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring met dit bedrijf is zeer prettig! De verkoper/eigenaar komt zeer betrouwbaar over. Occasions zien er zeer goed uit.


Ja, ik beveel dit aan

ernesto uit gendt

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frederik

03-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk en met goede service geholpen. Besproken punten zijn netjes opgelost. Prima bedrijf voor een goede occasion!!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Herveld

31-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij de aanschaf!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Haps

30-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Witjens is een zeer nette bedrijf en als klant wordt je netjes behandeld. Afspraken worden keurig nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Doetinchem

23-08-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Tiel

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier nu voor de 3e keer een auto aangeschaft. Wij zijn weer zeer tevreden. Daarom is deze beoordeling zeker op zijn plaats.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed Indruk afspraken zijn goed nagekomen en alles perfect geregeld.als ik weer een auto Koop ga ik weer naar auto witjes.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Arnhem

08-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en behulpzaam geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto. En ga auto Witjes zeker aan raden bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hilversum

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig


Ja, ik beveel dit aan