Beoordelingen Auto Witjes

8,7
215 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
191 t/m 200 van 215 beoordelingen

JmP

01-02-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en netjes geholpen. Heb de auto zonder garantie etc. direct meegenomen. Blijft een gokje natuurlijk maar het autobedrijf komt zeer deskundig en betrouwbaar over. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Guney uit Oss

23-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Maastricht

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette correcte verkoper die tijd voor je neemt. Ondanks zijn jonge leeftijd geeft hij mij wel vertrouwen en is tot dusver ook helemaal terecht gebleken.
Erg blij met mijn aankoop en wil mensen die op zoek zijn naar een betere occasion zeker adviseren om dit bedrijf te betrekken bij hun keuze...


Ja, ik beveel dit aan

JDW uit Ulft

05-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf en komen afspraken na dat is ook fijn bij Witjes in Elst.


Ja, ik beveel dit aan

d uit arnhem

02-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Bennekom

24-12-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijk, eerlijk, snel


Ja, ik beveel dit aan

Michaƫl en Sue-rene uit Westervoort

09-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was onze eerste ervaring met Auto Witjes. Zijn gastvrijheid en vriendelijkheid vielen ons gelijk op. Wij zijn van mening dat dit bedrijf zeker ons vertrouwen heeft gewonnen. Wij raden dit bedrijf dus ook aan anderen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Adje uit Opheusden

07-12-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

02-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring, en netjes te woord gestaan. Luistert naar wensen van klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ad

01-12-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein maar fijn bedrijf,niet opdringerig met verkoop van auto.
Helaas is beschrijving van auto in advertentie niet in overeenstemming met de werkelijkheid zoals auto is (bv volledig ingevuld zijn van onderhoudsboekje laatste 100000km ontbreekt, velgenmaat klopt niet,aantal airbags klopt niet.
Maar voor mijn gevoel toch een mooie en goede auto gekocht,en ben zeer netje`s behandeld.
Al met al zeer tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan