Beoordelingen Auto Wüst Hellevoetsluis

8,6
479 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

Fred uit ROCKANJE

16-10-2017
9,0

Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Koos

16-10-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hellevoetsluis

16-10-2017
9,5

Ervaring: Uitstekende service en op tijd geïnformeerd. Vriendelijk personeel en prima vervangende auto


Ja, ik beveel dit aan

R uit Hellevoetsluis

16-10-2017
10

Ervaring: Keurig net service door een ploeg zeer gedreven mensen


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Hellevoetsluis

16-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Brielle

13-10-2017
5,3

Ervaring: Ten tijde van brengen auto is een electronisch mankementje gemeld. Deze is sumier genoteerd. Bij ophalen en navraag bleek hier niets mee gedaan te zijn.👎.

Voor slijtage remschijven is door Wüst gebeld om die te vervangen. Op mijn vraag of deze nog even meekonden is positief geantwoord. Werkplaatschef zou nog even bekijken. Ik heb expliciet gevraagd dat als dit toch niet het geval was om nog even terug te bellen. Niets meer van gehoord. Wel stonden ze keurig op de rekening. 👎.

Voor de B7 beurt incl remschijven moest over de €1000,- afgerekend worden. Ben hard op zoek naar een ander onderhoudsadresje voor mijn MB. Jammer hoor.


G.W. uit Hellevoetsluis

13-10-2017
7,0

Ervaring: Normaal gesproken ben ik erg tevreden maar na de laatste beurt kreeg ik toch een beetje een raar gevoel.
Bij een B beurt + APK keuring werd de APK keuring gemeld zijn in orde maar er moest wel wat gerepareerd / vervangen worden: Bougies / remolie /
luchtfilter en remschijven/blokken totaal ca € 800
Op mijn vraag waarom de APK dan goed was werd gezegd binnen 1 maand is het metaal op metaal
( zonder dat daar een aantekening op het APK keuring
rapport melding van was gemaakt ) Ook de signalering in de auto geeft niet aan dat de schijven/blokken in reservetijd zitten


A. uit Scheveningen

13-10-2017
9,0

Ervaring: Professioneel en vakkundig. Ook is er nog een beetje tijd voor het sociale contact. Proficiat, ga zo door !


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit hellevoetsluis

13-10-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Waj uit Oostvoorne

11-10-2017
7,3

Ervaring: Vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan