Beoordelingen Auto Wüst Hellevoetsluis

8,6
885 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 885 beoordelingen

Johan uit spijkenisse

08-06-2019
10

Ervaring: Wij hebben afgelopen vrijdag onze nieuwe B mogen halen bij Loic,hij heeft ons van begint tot het afleveren prima geholpen,de 1e 350 km zitten erop en het rijd anders als de andere B , ook de stikkers aan de zijkant zijn apart geworden mede dankzij Wust. over 2 weken op vakantie dan gaan we Km maken maar heb er alle vertrouwen is


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2019
9,3

Ervaring: Prima bedrijf, ontspannen sfeer en vriendelijk contact met verkoop, werkplaats receptie en monteurs


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Ouddorp

05-06-2019
9,0

Ervaring: Voor mijn auto uit 2003 , 25-LX-GH 2x een reparatie laten uitvoeren.
De eerste keer voor aanlopen cabriokap, de tweede keer voor kopot mechanisme rechter achterruit.
Bij de eerste keer op afspraak aangekomen bleek er een verkeerd onderdeel te zijn besteld, onverrichterzake terug.
Bij volgende reparatie gedeeltelijk hersteld.
Ben zeer goed geinformeerd door de monteur a.d.v. zijn gegevens.

Positief en zeer sympathiek vind ik dat bij beide reparatie s de extra uurkosten niet zijn berekend, dit maakt het voor mij als particuliere rijder van mijn liefhebbers auto aantrekkelijk om bij Wust klant te blijven.
Heb al prijsopvraag gedaan wat een grote beurt kost.

Door deze handelswijze van Wust Hellevoetsluis houden ze waarschijnlijk een klant binnenboord!

Had eerste keer het gevoel dat ik " hier niet hoorde" heb indruk dat er alleen aandacht zou zijn voor de nieuwe en jong gebruikte markt.
In de praktijk viel dit mee.

Nog iets opvallends: met mijn andere auto( Toyota Prius) gaan de deuren van de dealer automatisch open, bij een Mercedesdealer gaat dit verbazend ouderwets met een simpele draaideur! Heel opvallend.

Verder zeer tevreden, vriendelijk personeel die graag " een lekker bakkie koffie" presenteert.

Ook fijn: goed vervangend vervoer gehad, geen afdankertjes.


Ja, ik beveel dit aan

Udo uit Rozenburg

04-06-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

G uit Hoogvliet

04-06-2019
4,0

Ervaring: Voor mercedes wat anders voor gesteld voor de eerste garantie service a beurt met wat aan merkingen waar kosten werden gerekend welke niet niet op gelost zijn


K uit Spijkenisse

04-06-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

T uit Rotterdam

04-06-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Hellevoetsluis

26-05-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Zuidland

24-05-2019
5,3

Ervaring: A beurt
ruitenwissers vervangen die niet versleten waren
belachelijk duur voor kleine beurt


Ron uit Rockanje

22-05-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan