Beoordelingen Auto Wüst Hellevoetsluis

8,6
763 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 763 beoordelingen

Jaco uit Oostvoorne

07-12-2018
5,5

Ervaring: 50000 beurt uitgevoerd. Helaas weer geen update van navigatie systeem. Ondanks 2 keer vragen geen leenauto geregeld de avond ervoor.
NB ervaring alleen obv deze beurt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

A M uit Spijkenissenisse

04-12-2018
9,7

Ervaring: Keurige ontvangst en uitstekend wel willend personeel


Ja, ik beveel dit aan

W uit Hellevoetsluis

02-12-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Oostvoorne

26-11-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Rockanje

25-11-2018
5,0

Ervaring: In de tijd dat we onze auto's daar kochten werden we in een zeer gemoedelijke sfeer geholpen. Toen kregen ze van ons een 10.
Maar zoals we nu geholpen werden bij de reparatie en keuring van onze sprinter is zeker niet Mercedes waardig.
Bij het brengen van de auto werd er niets gevraagd, niet wie we waren, niet of we klant waren, niet of er bijzonderheden waren met de auto, Niets.
We kregen de indruk dat ze er helemaal geen zin in hadden.
De auto heeft er 3 dagen gestaan voor een keuring en een sensor verwisselen.
Toen we de auto op kwamen halen hebben ze ons 20 minuten voor de balie laten staan zonder maar iets te zeggen. Hij was met allerlei zaken behalve met de klant.
Toen werd al bellend de papieren overhandigd zonder iets te zeggen. We vroegen of de auto ook een kleine beurt had gehad waarop kortaf nee geantwoord werd. Thuis gekomen zagen we dat de factuur niet op naam stond maar op particulier contant terwijl we wel degelijk in hun systeem staan. Als bedrijf heb je voor de BTW een factuur op naam nodig.
Al met al zijn we zeer slecht behandeld wat ik nooit bij Wust zou verwachten gezien in onze eerdere ervaringen.
Ik kom er nooit weer.


Casper uit Hellevoetsluis

21-11-2018
8,7

Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Spijkenisse

21-11-2018
9,0

Ervaring: Grote beurt


Ja, ik beveel dit aan

P. uit oostvoorne

20-11-2018
9,3

Ervaring: Reparatie aan remmen gedaan, zeer tevreden en volgens prijsopgave berekend.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Abbenbroek

20-11-2018
9,0

Ervaring: je word altijd keurig en netjes geholpen eerlijk met hun mening


Ja, ik beveel dit aan