Beoordelingen Auto Wüst Hellevoetsluis

8,6
811 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 811 beoordelingen

M.L. uit Oostvoorne

13-02-2019
9,0

Ervaring: Word altijd netjes en vriendelijk behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vierpolders

13-02-2019
10

Ervaring: Relationeel sterk
Directe communicatie
Directie stuurt sterk
De mens staat centraal


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Oude-Tonge

13-02-2019
7,3

Ervaring: Keurig behandeld. 2de service beurt. Vorige auto was een Volvo, kreeg ik altijd na iedere service beurt gewassen terug. Dit is helaas niet bij Wust het geval. Is een min puntje.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Spijkenisse

13-02-2019
6,7

Ervaring: 1e maal bij wust in hellevoetsluis. Showroom zag er verzorgd uit. Wat mij niet beviel was het volgende: bij aankomst werd er door een leidinggevende een “ donderpreek “ gegeven terwijl er een klant binnen was,nl wijzelf. Lijkt me niet gepast terwijl er een klant bij is die staat te wachten. Tevens werd aan mij gevraagd om de wagen al om 08.45 te brengen voor een b-beurt vanuit Spijkenisse ivm uw planning. Dat is op zich niet zo erg maar verwacht dan wel dat de auto ‘smorgens gereed is. Hebben zelf om 16.30 maar gebeld hoe het er mee stond en kregen tehoren dat hij rond 17.00 klaar was.


Kurt uit Hellevoetsluis

12-02-2019
8,0

Ervaring: Prima


T.N. uit Zierikzee

12-02-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Hellevoetsluis

12-02-2019
8,3

Ervaring: Advies: Bandenspanningsmeter ijken. Technicus heeft de banden op 2,5 gezet. In werkelijkheid was dit 2,75


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Oudenhoorn

12-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2019
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Hellevoetsluis

09-02-2019
6,7

Ervaring: Mijn ervaring bij binnen komst (om het e.e.a af te spreken ) geen groet niets .na een tijdje wachten er zelf maar op afgestapt (Jammer)
Verder wel goed geholpen!
8 Feb zag ik iets liggen op het randje onder de voorruit ,terug gegaan naar de werkplaats bleek het de oliepijlstok te zijn die er nog.naast lag ,best slordig


Ja, ik beveel dit aan