Beoordelingen Auto Zweekhorst

9,1
12 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

L uit Amstelveen

14-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Heel klantvriendelijk. Afspraken worden nagekomen, erg belangrijk. De kwaliteit van de auto is zoals besproken.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zeist

14-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne service, vriendelijk en klantgericht. Fijne auto bij hen gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Huizen N-H

13-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige en nette verkoper kwam vertrouwd over en heeft alles wat hij heeft beloofd waargemaakt auto stond op afgesproken dag kant en klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tilburg

07-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en betrouwbaar
Klacht werd keurig opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Apeldoorn

19-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring. Makkelijk contact en informatie te verkrijgen. Aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Amersfoort

15-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief. Prettige aandacht


Ja, ik beveel dit aan

M.

15-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht voor- in vergelijking met andere aanbieders- relatief weinig geld. Juist daarom vroegen wij ons eerst af of er een addertje onder het gras zou zitten, maar daar is niets van gebleken. Alleen de trekhaak ontbrak terwijl daar wel mee geadverteerd werd, maar dit was voor ons op zich geen punt. Allemaal verder prima geregeld en afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs en Henny uit Putten

17-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een hele goede ervaring met uw bedrijf. Professioneel en betrouwbaar. En we werden zeer fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

jackie uit nijmegen

15-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer net bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Vaassen

14-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren al enige tijd op het internet aan het speuren naar een auto met hoge instap . Zo kwamen we hier terecht . Ruime keuze , betaalbaar en zeer correct en eerlijk het een en ander uit gelegd gekregen . Dit hebben wij als zeer prettig ervaren .


Ja, ik beveel dit aan