Beoordelingen Auto4Motion

8,6
25 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Collin uit Yerseke

04-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het zijn vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Roosendaal

17-06-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op een nette manier geholpen en een mooie prijs voor mijn auto terug gehad.
Aftersale is ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zuidveld

10-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie mercedes gekocht. Versnellingsbak stuk gegaan. Na overleg door hun gerepareerd. Zeer kostbare onderneming, maar het is wel door hun gedaan. Alles weer in orde en auto rijdt heerlijk.
Van mij een dikke tien.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Scherpenisse

10-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Zoetermeer

30-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ging kijken naar de auto en die bleek helemaal wat ik zocht. Ondanks dat deze nog niet klaar was om mee te nemen werd alles toch nog binnen een middag geregeld en mocht ik er toch mee naar huis. Ben nog steeds heel erg tevreden met mijn auto, goede koop gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit POEDEROIJEN

29-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en ongedwongen ontvangst. De auto waarvoor we kwamen was zoals omschreven m.u.v. type. Verder goede en mooie (import) auto. We rijden er met veel plezier mee.


Ja, ik beveel dit aan

Vaal uit Rotterdam

29-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Merijn uit Bergen op Zoom

29-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben prima geholpen en ben uiteindelijk de deur uitgereden met een mooie auto die perfect werkt! Dank voor de goede service Karim en Auto4motion!


Ja, ik beveel dit aan

johan uit zwijndrecht

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en gerichte behandeling: no-nonsense. Wie dat zoekt, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zevenbergen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Karim behulpzaam en correct.


Ja, ik beveel dit aan