Beoordelingen Auto4Motion

8,7
21 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Marieke uit Zoetermeer

30-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ging kijken naar de auto en die bleek helemaal wat ik zocht. Ondanks dat deze nog niet klaar was om mee te nemen werd alles toch nog binnen een middag geregeld en mocht ik er toch mee naar huis. Ben nog steeds heel erg tevreden met mijn auto, goede koop gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit POEDEROIJEN

29-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en ongedwongen ontvangst. De auto waarvoor we kwamen was zoals omschreven m.u.v. type. Verder goede en mooie (import) auto. We rijden er met veel plezier mee.


Ja, ik beveel dit aan

Vaal uit Rotterdam

29-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Merijn uit Bergen op Zoom

29-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben prima geholpen en ben uiteindelijk de deur uitgereden met een mooie auto die perfect werkt! Dank voor de goede service Karim en Auto4motion!


Ja, ik beveel dit aan

johan uit zwijndrecht

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en gerichte behandeling: no-nonsense. Wie dat zoekt, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zevenbergen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Karim behulpzaam en correct.


Ja, ik beveel dit aan

B

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring. Prima auto gekocht. Daarnaast was de verkoper deskundig, heel behulpzaam, netjes en correct. Alle gemaakte afspraken kwam hij na zoals afgesproken. Niks is te veel gevraagd. Als ik weer een auto ga kopen zal ik dat zeker doen bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Reuver

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles prima in orde en afspraak is afspraak daar hou ik van.

Ga zo door !


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Roosendaal

20-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en ook et prijskaartje wordt rekening gehouden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Fledermauspad 59

16-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt netjes te woord gestaan hangt een goede zweer.
Kijken of dat ook in de toekomst zo blijft .


Ja, ik beveel dit aan